تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 328 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خلاصه ی خبر ها!
    ایشون با این قیافه اصلا" تصمیم به جانشینی و کنار زدن کاسیاس نیست و تو 2 بازی آینده تو میدون نمیرن!
    به محض درمان و بازگشت مجدد ایکر ایشون خواهند رفت چون اعتقادی به 3 دروازه بانی ندارن!

ایشون با این قیافه تصمیم به پیوستن به چلسی یا تاتنهام داشتن که انگار نشد!(خودش گفته: نشد که نشد گذشته ها گذشته من خواهان بازی تو لیگ اسپانیا و ایتالیا و انگیلیس هستم!)
    خوب ایشون گفته من در آینده باید به یه باشگاه بزرگ برم!!!!!!!!
    به رئال هم شاید اجاره داده بشه!(شاید شاید .....!)
    الان هم تو شاختار دونسک بازی میفرمایند!

رونالدو هم گفته من خیلی خشحالم از نوزدهمین هتریکم!و گفته که خیلی خوشحال تر از رکورد 300 گل باشگاهی و گفته من میخوام رکوردمو بشکنم و تو این نیم فصل و این سال بهتر نشون بدم خودمو و حداکثر تلاشمو برا باشگاه خواهم کرد !ولی گفته که من هرکاری رو میکردم خواهم داد و تلاش میکنم بهترین حالتمو به باشگاه نشون بدم!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خیلی ها براشون سوال بود که اشاره کریس بعد از گل هاش در بازی قبلی به کی بود؟؟.......

دیروز مادر و پسر کریستیانو توی ورزشگاه بودن و کریس هر بار 3 گل رو تقدیم اون ها کرد.

4. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خلاصه ی خبر ها!
    ایشون با این قیافه اصلا" تصمیم به جانشینی و کنار زدن کاسیاس نیست و تو 2 بازی آینده تو میدون نمیرن!
    به محض درمان و بازگشت مجدد ایکر ایشون خواهند رفت چون اعتقادی به 3 دروازه بانی ندارن!

Click here to view the original image of 570x355px.
    منبع این خبر کجاست؟
    این دروازه بان رو برای نیمکت نشینی خریدند همونطور که سال 2006 نیمکت نیشن کاسیاس بود.
    فصل بعد آدان از تیم جدا میشه ( این فصل میخواست جدا بشه که جانشین خوب براش پیدا نشد ) !
    در ضمن دیگو لوپز به احتمال خیلی زیاد برای الکلاسیکو فیکس بازی میکنه.چون آدان اصلا قابل اطمینان نیست.

6. 2 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خیلی ها براشون سوال بود که اشاره کریس بعد از گل هاش در بازی قبلی به کی بود؟؟.......

دیروز مادر و پسر کریستیانو توی ورزشگاه بودن و کریس هر بار 3 گل رو تقدیم اون ها کرد.
    آره دیگه هر بار که گل میزد مادرش و پسرشو کارگردان تلویزیونی نشون میداد!
    در ضمن تو بازی های دیگه که گل میزنه و با این حرکت زن و پسرشو نشون میده که ایران سانسور میکنه!

8. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاکا در آستانه پيوستن به آنژي

باشگاه آنژي در آستانه به خدمت گرفتن کاکا هافبک برزيلي رئال مادريد قرار دارد.

باشگاه آنژي به منظور جذب کاکا، روبرتو کارلوس مدير ورزشي خود را به اسپانيا فرستاده است.

رسانه‌هاي اسپانيايي در اين باره گزارش دادند قرارداد نهايي کاکا با آنژي ظرف يکي دو روز آينده نهايي مي‌شود. با توجه به پايان زمان نقل و انتقالات ژانويه در روز پنجشنبه باشگاه آنژي زمان زيادي براي انجام اين انتقال ندارد.

اين هافبک 30 ساله که به نظر مي‌رسد جايگاه خود را در رئال مادريد و اعتماد خود را نزد ژوزه مورينيو از دست داده است، مي‌توانست در زمستان سال جاري به باشگاه سابقش ميلان برگردد اما به دليل مشکلات مالي اين انتقال صورت نگرفت.

آنژي در اين فصل ليگ روسيه با اختلاف اندک نسبت به زسکامسکو در رده دوم جدول ليگ روسيه قرار دارد.

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

به امید برد در بازی فردا شب الکلاسیکو

12. 2 کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بنزما: بارسلونا مدعي صعود نيست

کريستيانو و مسي، هردو بازيکنان بزرگي هستند ولي براي ما کريستيانو بهترين است و خيلي خوب است که او در رئال است.

به نقل از سايت گل، کريم بنزما بازيکن برگزيده مادريدي ها براي حضور در کنفرانس خبري قبل از مصاف اين تيم با بارسلونا در دور رفت مرحله نيمه نهايي کوپا دل ري بود. بنزما در صحبت هايش اعلام کرد که بارسلونا مدعي پيروزي نيست و اعلام کرد که براي کهکشاني ها رونالدو بهترين بازيکن دنياست

دراينجا مي توانيد متن صحبت هاي بنزما را به گزارش آ.اس مطالعه کنيد:

بازي ال کلاسيکو: اين بهترين بازي دنياست چون ميان دو تيم خيلي زيبا برگزار مي شود و بازي هم بازي زيبايي خواهد بود. هواداران در اين بازي مملو از هيجان مي شوند و يک بازي تماشايي را شاهد خواهيم بود.

*رئال در نوکمپ بهتر از برنابئو است: اين دو بازي، دو بازي متفاوتي است.ما در خانه سعي مي کنيم که خوب بازي کنيم ولي در خانه بارسلونا، نمي دانم ولي خيلي کمتر تن به شکست مي دهيم.

*استراتژي مدنظر داشتن دو بازي رفت و برگشت و مصدومان تيم، ما مي خواهيم گل بزنيم و ببريم. در خانه بازي مي کنيم و مي دانيم که 2 بازي تا فينال داريم ولي بازي اول روز 4شنبه است و بهترين چيز براي ما برد دراين بازي است.

*فاصله ميان رئال و بارسا زياد نيست: دقيقا همين طور است. سال به سال ما بهتر مي شويم و تيم بهتر و برتر هستيم.

*بهبود اوضاع اوزيل: اوزيل کيفيت فوتبالي زيادي دارد و از نظر فيزيکي هم در سطح بالايي است. اين خبر خوبي است که او با ماست.

*مدعي برد: ازنظر ما، بارسلونا مدعي نيست. آنها تيم بزرگي هستند ولي ما هم آماده ايم.مي دانيم که بازي خيلي سختي خواهيم داشت ولي اميدواريم که ببريم.

*نيمکت ذخيره ها و رقابت با ايگواين: من هميشه مي خواهم بيشتر بازي کنم. بازيکني را نمي شناسم که نيمکت نشيني را دوست داشته باشد. هميشه مي خواهم بيشتر و بيشتر بازي کنم ولي اين تصميم سرمربي است که من بازي کنم يا نه. اينکه ايگواين بهبود يافته خبر خوبي براي تيم و رقابت ميان ماست. ما براي بازي کردن بيشتر، تلاش خواهم کرد و بازگشت او خبر خوبي براي همه است.

*مصدومان رئال:اگر آنها بودند که اوضاع بهتر مي شد. نمي دانم که الان کارمان سخت تر است يا نه.

*ديگو لوپس: او دروازه بان خوبي است. حضور يا عدم حضور او در اين بازي تصميم سرمربي است.

* واکنش ها ميان بازيکنان رختکن و مورينيو: ما همه با هم متحد هستيم ومشکلي ميان ما و سرمربيان وجود ندارد. نمي دانم که چه کسي گفته که بين ما اختلافاتي هست.

*مارسلو: بازگشت براي او کمي سخت است؛ چرا که 3 ماه است که بازي نکرده ولي او آماده است و مي تواند بيش از پيش بازي کند. خيلي خوب است که او در جمع ماست.

*کريستيانو و مسي: هردوي آنها بازيکنان بزرگي هستند ولي براي ما کريستيانو بهترين است و خيلي خوب است که او در رئال است. همين و بس.

*پينتو در دروازه و مشکلات تدافعي بارسا: ماهميشه مقابل بارسلونا ميدانيم که برد کار سختي است ولي ما تيم بزرگي هستيم و براي برد در اين بازي زحمت زيادي خواهيم کشيد.

14. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از ترکیب اصلی امشب کی خبر داره؟
    دروازبان کیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

از ترکیب اصلی امشب کی خبر داره؟
    دروازبان کیه؟
    دروازه بان که برا تمرین و گرم کردن تو میدون آدان انتخاب شده !(اگه مورینیو یه هو عوض نشه نظرش!)
    ترکیب اصلی فعلا" نیومده!

17. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دروازه بان که برا تمرین و گرم کردن تو میدون آدان انتخاب شده !(اگه مورینیو یه هو عوض نشه نظرش!)
    ترکیب اصلی فعلا" نیومده!
    یعنی آدان دروازبانه؟
    وا مصیبتا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •