این درسته که هاردهای اینترنال 2 ترا به بالا رو سیستم های قدیمی مثل 775 سوکت شناسایی نمیشه؟
من 775 دارم میخواستم یه 5-6 ترا بگیرم بهم گفتن شناسایی نمیشه!!
این درسته که هاردهای اینترنال 2 ترا به بالا رو سیستم های قدیمی مثل 775 سوکت شناسایی نمیشه؟
من 775 دارم میخواستم یه 5-6 ترا بگیرم بهم گفتن شناسایی نمیشه!!
سلام .
من نظرم روي يكي از دو مدل زير هست .
Seagate Backup plus Slim
WD my passport ultra
در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشود :
1. بايد ببينيد چيپست مربوط به پل جنوبي مادربردتان از چه نوع استاندارد و تا چه حجمي پشتيباني ميكند. بعضي از چيپستها كه از استاندارد ATA/ATAPI-6 پشتيباني ميكنند به خاطر 48Bit LBA بودن ميتواند تا ظرفیت 128PiB را آدرس دهي كند (بعنوان مثال چيپستهاي Intel ICH7 و Intel ICH8 و Intel ICH9 و Intel ICH10 تا ظرفيتهاي بيشتر از دوترابايت را پشتيباني ميكنند). با اين حال توصيه ميكنم يك جستجويي در اينترنت براي مادربردتان انجام بديد تا بطور عملي هم مطمئن باشيد .
2. هارد ديسكهای با ظرفیت بالاتر از 2TB باید بصورت GPTد، Initialize بشوند تا تمام ظرفیت هارد قابل استفاده باشد. در صورتیکه به روش MBR هارد دیسک Initialize شوند حداكثر از دو ترابایت آن میتوان استفاده کرد .
دقت كنيد كه براي نصب ويندوز روي هارد ديسك هاي GPT ، مادربرد باید از UEFI پشتیبانی کند و ضمن اینکه ویندوز نسخه 64bit باشد . همچنين در نظر داشته باشید که بعضي از سيستم عاملها (مثلاً Win XP) از هارد دیسکهای GPT پشتیبانی نمیکند .
البته راه حل ديگري براي نصب ويندوز روي هارد ديسكهاي بيشتر از دوترابايت كه مادربرد از UEFI پشتيباني نميكند و يا از سيستم عاملهاي قديمي استفاده ميكنيد هم وجود دارد . يك هارد ديسك سيگيت (مثلاً سري 7200.14 و يا Desktop HDD) بخريد و طبق معمول هميشگي بصورت MBR هارد ديسك را Initialized و سپس ويندوز نصب كنيد . از آنجائي كه در حالت MBR حداكثر دو ترابايت در دسترس هست با استفاده از برنامه DiscWizard از قسمت Extended Capacity Manager ، میتوان الباقی فضاي Unallocated را بصورت یک هارد دیسک جداگانه شبیه سازی کرد یعنی انگار سیستم دو هارد دیسک دارد . نحوه کار با Extended Capacity Manager را ميتوانيد در اين سایت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دنبال کنید .
سلام
آيا هارد اكسترنال 2 ترا westen digital my book آداپتور دار رو ميشه بازش كرد و ازش بعنوان هارد اينرنال با اتصال به پورت ساتا3 مادربرد استفاده كرد؟
ميخوام همون اول كه خريدم بازش كنم و داخل كيس بصورت اينترنال نصب كنم و هر زمان لازم شد دوباره داخل باكس خودش بذارم و بصورت اكسترنال استفاده كنم
و اينكه اگه بخوام به اينصورت استفاده كنم بايد روي هارد پسورد نذارم و قابليت harware encryption غير فعال باشه آيا اينكار امكان پذيره؟
با تشكر
Last edited by m45; 28-10-2014 at 08:26.
سلام .
ميتونيد باكس آنرا باز كنيد و با جدا كردن ماژول SATA to USB ، هارد ديسك را به يكي از پورتهاي SATA مادربرد متصل كنيد . دقت كنيد كه براي استفاده از آن ميبايستي مجدداً پارتيشن بندي و فرمت شود حتي اگر قبلاً پارتيشن بندي و فرمت شده و داراي اطلاعات بوده .
اگر هم ميخواهيد مجدداً به داخل باكس برگردانيد بازهم ميبايستي پارتيشن بندي و فرمت شود . اين مسئله پارتيشن بندي و فرمت مجدد به خاطر اين هست كه كنترلر SATA to USB بطور اتوماتيك (چه روي آن پسورد گذاشته باشيد و چه نذاشته باشيد) اطلاعات را رمزگذاري و سپس بر روي هارد ديسك ذخيره ميكند . در نتيجه بدون وجود اين كنترلر (زمانيكه به SATA مادربرد متصل ميشود) ، سيستم عامل قادر به تشخيص اطلاعات ذخيره شده بر روي آن نيست .
سلام عطا جان
میخوام یه هارد 2 ترا بخرم ، نظرم روی وسترن سری سبز هستش ، میخواستم بدونم که از سیگیت کدوم سری و مدل رو پیشنهاد میدین
و در نهایت از کدوم سری خرید کنیم
با تشکر![]()
سلام .
سري اينترنال دسكتاپي سيگيت برخلاف وسترن ديجيتال تنوعي ندارند و همان 7200.14 (و يا Desktop HDD.15 مدلهاي چهارترابايت) هست . همانطوريكه خودتان هم ميدانيد WD Green با توجه به پرفورمنس نه چندان بالايي كه دارد بيشتر مناسب براي آرشيو ديتا هست . اگر براي همين كار ميخواهيد WD Green گزينه مناسبي هست . در غير اينصورت اگر انتظار پرفورمنس بهتري را داريد پيشنهاد ميكنم Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 را بخريد .
سلام
بیزحمت یه هارد خوب برای لپتاپ معرفی کنید 500 گیگ باشه قیمتشم اگه میدونید بگید.
خیلی ممنون![]()
سلام .
هارد دیسکهای 2.5 اینچی برای لپتاپ برخلاف انواع 3.5 اینچی در بازار تنوع زیادی ندارند . با اینحال اگر لپتاپ خوبی دارید که ارزش هزینه کردن را دارد میتونید WD Black را انتخاب کنید (البته اگر بتونید در بازار پیدا کنید) در غیر اینصورت میتونید از مدلهای عادی سیگیت و یا WD Blue انتخاب کنید .
خیلی ممنون.
لپتاپ خوبی که ندارم ولی چاره ای نیست باید هاردش رو عوض کنم ظرفیتش خیلی کمه.
blue که گفتید منظورتون همون scorpio blue هست؟ ساتا 3 هست دیگه درسته؟ اونوقت مشکل سخت افزاری با لپتاپ 2008 من نداره؟
خیلی ممنون.
سلام
قیمت بالای هاردهای 6 ترابایت به چه علتی هست؟
چون اگر 2 تا هارد 3 ترابایت بخریم قیمتش از هارد 6 ترابایت ارزنتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)