ما نفهمیدیم چی اصلاح شد امضا یا بازی:دی
ولی اگه درست نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم پوشه پروفایل کپیش کن توی social club توی my document...
ما نفهمیدیم چی اصلاح شد امضا یا بازی:دی
ولی اگه درست نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم پوشه پروفایل کپیش کن توی social club توی my document...
سلام.خوبین؟؟؟؟؟/
بچه ها داخل بازی وقتی یه قسمتو تموم میکنی و میری قسمت بعد نشونه تفنگم غیب میشه و باید از بازی خارج شم و دوباره وارد شم تا درست شه.... راه حلی ندارین درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون . منظورم امضا بود
الان این پوشه رو ریختم و وارد بازی شدم
چقد فیلم نشون میده . نمیشه یه کار کرد اینارو نشون نده مستقیم برم سر بازی و مراحلش؟![]()
بچه ها آپ 1.0.0.47 و 1.0.0.22 تو پست اول برای دانلود لینکش خرابه جایی دارین ک دانلود کنیم؟
لینک ها درست شدند.
نه کاریش نمیشه کرد!
ولی حواست باشه نمیدونم چاپتر 7 یا 8 این دموها خیلی خفن میشه(+18)کسی بغل دستت نباشه(مامان،بابا،دوست دختر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که با کیس وسط کوچه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا با تعویض و آپدیت کرک دست میشه...ولی اگه تمام مشکلت اینه بیخیال شی بهتره چون ممکنه با دستکاری بازی بدترش کنی!!
Last edited by mehdy.z; 18-08-2012 at 05:29.
چجوری اجرا شد؟؟؟ منم همین مشکلو دارم. profile هم کپی کردم ولی باز درست نشد!!!
چجوری اجرا شد؟؟؟؟ منم همین مشکلو دارم.از اون جلوتر نمیره!!! profile هم کپی کردم ولی باز درست نشد!!!
بچه ها یه سوال فنی میشه روی ویندوز 7 بازی رو با Directx 9 اجرا کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)