تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 103 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

این کم شدن نور منو اسیر کرده
    وقتی با فتوشاپ کار میکنم چون پس زمینه فتوشاپ تیره هست کلا مانیتور هم تیره تر میشه !!!!!!!!!!

7 رو برا این میگن چون درایورهاش نیست
    مثلا روی خود دی وی دی درایورهاش هم برای من زده برای ویندوز بالاتر از 8.1 !!!!!! ولی وقتی نصب کردی و درایوراش نصب شد دیگه مشکلی نیست!!!! (البته تا اینجایی که من میدونم)
    واقعا اینجوری آدم اذیت میشه مخصوصا شما که با فتوشاپم کار میکنین. واسه من این مشکل اصلا وجود نداره. فکر کنم ببری گارانتی بهتره.
    آره درایوراش نه تو سی دی هست نه تو سایت. منم فقط چیزایی که لازم بوده رو نصب کردم. مثلا نرم افزارهای جانبی رو نصب نکردم البته فکر کنم نصب هم نشه. مثلا نور پس زمینه روشن نمیشه. برنامه ای که تاچ پد رو مدیریت میکنی هم نصب نمیشه و ....
    بازم ممنون. امیدوارم مشکل شمام به زودی حل بشه

2. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

واقعا اینجوری آدم اذیت میشه مخصوصا شما که با فتوشاپم کار میکنین. واسه من این مشکل اصلا وجود نداره. فکر کنم ببری گارانتی بهتره.
    آره درایوراش نه تو سی دی هست نه تو سایت. منم فقط چیزایی که لازم بوده رو نصب کردم. مثلا نرم افزارهای جانبی رو نصب نکردم البته فکر کنم نصب هم نشه. مثلا نور پس زمینه روشن نمیشه. برنامه ای که تاچ پد رو مدیریت میکنی هم نصب نمیشه و ....
    بازم ممنون. امیدوارم مشکل شمام به زودی حل بشه
    باز خوبه اصلیاش نصب شد!!!
    الان اخرین ورژن گرافیک اینتل از سایتش دانلود کردم مشکلم حل شد!!
    فعلنه که خیلی راضیم باز باید یکم بگذره ببینم چجوریه!!!!!

10.18.10.3383.01 ورژنی که دانلود کردم == 145 مگ

10.18.10.3383 ورژن داخل دی وی دی == 403 مگ

یکم عجیبه!!!!!!!

4. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان اگر خیلی مشکل دارید من درایورها رو براتون آپلود کنم برای یکبارم که شده مشکل درایورها حل بشه . تعجب میکنم چرا انقدر تو نت میشنوم با درایورها مشکل دارند ملت .

6. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان اگر خیلی مشکل دارید من درایورها رو براتون آپلود کنم برای یکبارم که شده مشکل درایورها حل بشه . تعجب میکنم چرا انقدر تو نت میشنوم با درایورها مشکل دارند ملت .
    ما فعلا که با درایوری مشکلی نداشتیم. من حتی مشکل با درایور ویندوز 7 نداشتم فقط fn کار نمیکنه و یه سری چیزای جانبی. بقیه موارد حله.
    ممنون از لطف شما

8. 2 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

ممنون ازت رفیق
    درایورهای n56 که هم تو سایت خود ایسوس هست!!!!
    مشکل اینجاست که بعضی مشکلات پیدا میشه ادم نمیفهمه از کجاست!!!!
    مثل خودم که با درایور سایت ایسوز حل شد با اینکه تاریخ انتشار هردو ورژن نزدیک همه و بقیه با ورژن قبلی مشکل نداشتن ولی من داشتم!!!!!

10. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

باز خوبه اصلیاش نصب شد!!!
    الان اخرین ورژن گرافیک اینتل از سایتش دانلود کردم مشکلم حل شد!!
    فعلنه که خیلی راضیم باز باید یکم بگذره ببینم چجوریه!!!!!

10.18.10.3383.01 ورژنی که دانلود کردم == 145 مگ

10.18.10.3383 ورژن داخل دی وی دی == 403 مگ

یکم عجیبه!!!!!!!
    از این لینک میتونی آخرین ورژن رو از سایت اینتل بگیری . ورژن 10.18.10.3960
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم با این دیگه کاملا مشکلت حل بشه

12. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اینم از آپدیت جدید بایوس

14. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا من جدیدا ویندوز 7 رو نصب کردم. جالب اینجاست که اکثر درایورها توی سی دی همراه لپ تاپ هست. کافیه فقط برین داخل سی دی نه اونو اجرا کنین. فقط دوتاش نصب نشد که یکیش با خود ویندوز از دیوایس منیجر درست کردم. یکی دیگشم با یه نرم افزار فایلشو دانلود کردم و دیگه اونو نگه داشتم واسه بعدها. البته میخوام با آکرونیس بک آپ بگیرم. فقط چندتا سوال داشتم کسی تاحالا بک آپ گرفته که سوالامو بپرسم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

آقا من جدیدا ویندوز 7 رو نصب کردم. جالب اینجاست که اکثر درایورها توی سی دی همراه لپ تاپ هست. کافیه فقط برین داخل سی دی نه اونو اجرا کنین. فقط دوتاش نصب نشد که یکیش با خود ویندوز از دیوایس منیجر درست کردم. یکی دیگشم با یه نرم افزار فایلشو دانلود کردم و دیگه اونو نگه داشتم واسه بعدها. البته میخوام با آکرونیس بک آپ بگیرم. فقط چندتا سوال داشتم کسی تاحالا بک آپ گرفته که سوالامو بپرسم؟
    سلام دوست عزیز.بله من با ویندوز بک آپ کردم ولی نمیدونم بدرد شما بخوره یا نه!!!فقط من توی یکی از درایوام بک آپ رو ریختم...روی دی وی دی نمیریخت...!!!!!
    میگم شما مشکلی با وین7 نداری؟
    من واقعا با 8.1 سر قضیه وای فای اعصابم خورد میشه.اولا اینکه وین 8.1 وای فای مستقیم ساپورت نمیکنه و منم که هر 4شنبه 5شنبه میخوام با رفقا شبکه بازی بکنم لپتاپ بچه بازی در میاره و به شبکه اونا وصل نمیشه وای فایش.الان مجبورم با خودم مودم ببرم که هممون به اون وصل شیم تا بازی کنیم...!!!!اونم هر بار که از مودم استفاده میکنیم و خاموشش میکنم دوباره بخوایم روشن کنیم و بازی کنیم باید کلی با سیستمامون ور ریم تا درس شه....
    اگه مشکلی با وین 7 ندارین ما هم استفاده کنیم....ضمنا شما از درایورای وین8.1 برا وین7 استفاده کردین؟
    میشه همچین کاری؟
    ممنونم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوست عزیز.بله من با ویندوز بک آپ کردم ولی نمیدونم بدرد شما بخوره یا نه!!!فقط من توی یکی از درایوام بک آپ رو ریختم...روی دی وی دی نمیریخت...!!!!!
    میگم شما مشکلی با وین7 نداری؟
    من واقعا با 8.1 سر قضیه وای فای اعصابم خورد میشه.اولا اینکه وین 8.1 وای فای مستقیم ساپورت نمیکنه و منم که هر 4شنبه 5شنبه میخوام با رفقا شبکه بازی بکنم لپتاپ بچه بازی در میاره و به شبکه اونا وصل نمیشه وای فایش.الان مجبورم با خودم مودم ببرم که هممون به اون وصل شیم تا بازی کنیم...!!!!اونم هر بار که از مودم استفاده میکنیم و خاموشش میکنم دوباره بخوایم روشن کنیم و بازی کنیم باید کلی با سیستمامون ور ریم تا درس شه....
    اگه مشکلی با وین 7 ندارین ما هم استفاده کنیم....ضمنا شما از درایورای وین8.1 برا وین7 استفاده کردین؟
    میشه همچین کاری؟
    ممنونم...
    سلام مشکلم حل شد با نرم افزار acronis کار کردم عالی شد.
    آره من هیچ مشکلی ندارم. الان ویندوز 7 درکنار 8.1 نصب هست. تنظیمات وای فای 8.1 یکم اعصاب خورد کنه راه حلش تو نت هست ولی به راحتی ویندوز 7 نیست. در ضمن من از درایورهای ویندوز 8.1 استفاده نکردم بلکه اکثرا برای ویندوز 7 هم هست. من اینطوری کار کردم:
    وقتی سی رو میگذاری و اتوران توی ویندوز 8.1 بالا میاد. ترتیب نصب برنامه ها رو یادداشت کن. بعد وقتی وارد سی دی میشی فک کنم پوشه software بود داخل اون همه درایورها هست. واردش که بشی اصلا اسم یه سری پوشه ها نوشته واسه چه ویندوزهایی استفاده میشه که اکثرا 7 هم داخلشون هست. من همشو همینجوری و با ترتیب نصب کردم. البته از نسخه های آپدیت استفاده کردم.فقط 2تا درایو مشکل داشت که اونو با برنامه driver pack solution حل کردم. البته از اولم میتونی به راحتی با اون نرم افزار کار کنی. خیلی راحته ولی متاسفانه یکم حجمش بالاست. حدود 4نیم گیگ هست. اگر میتونی دانلود کن اگرم نمیتونی سی دیش تو بازار هست میتونی آخرین ورژنش رو تهیه کنی. من الان همه دکمه ها و امکانات کار میکنه. Power.... & smart... و ...همشون به درستی کار میکنن و هیچ مشکلی من ندارم. میتونین شما هم تست کنین. فکرم نمیکنم به مشکلی بربخورین. اگر سوالی بود درخدمتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •