ظاهرا راهی نیس دوست عزیز!
من تنها راه چاره ای که دیدم این بود که آدرس سرور دانلود آپدیت رو تغییر بدم به یه آدرس اشتباهی و الکی
نکته خنده دارش اینه که با این کار هر یکی دو ساعت تو Events میزنه: update complete successfuly
رو..حانی مچکریم![]()
ظاهرا راهی نیس دوست عزیز!
من تنها راه چاره ای که دیدم این بود که آدرس سرور دانلود آپدیت رو تغییر بدم به یه آدرس اشتباهی و الکی
نکته خنده دارش اینه که با این کار هر یکی دو ساعت تو Events میزنه: update complete successfuly
رو..حانی مچکریم![]()
Last edited by mosi_alfa; 11-02-2014 at 13:45.
سلام...دوستان نسخه نهایی kis4 ریلیز شده؟ الان رو سیستم 2013 دارم چه فرقی با هم دارن؟
سلام
اگه منظورتون کسپرسکی هست ! که در تاپیک مربوطه سوال بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت هست که ریلیز شده ! الان پچ d هم اومده !
من دوره تریالم داره تموم میشه. نمیخوام با این مشکلات بخرم لایسنس. کسی چاره ای برای مشکل من نداشت؟
این مشکلات به بیت مربوط نمیشه مگر اینکه مثلا idm در فایروال بلاک شده باشه.
اگه قوانین اون برنامه ها دسترسی کامل رو به برنامه داده اند نباید مشکلی باشه وگرنه ممکنه مثلا بخاطر کرک idm ،بیت دیفندر اون رو بلک کرده باشه یا محدودش کنه
در حالت دیگه ممکنه بخاطر وجود برنامه های امنیتی دیگه در کار برنامه اختلال ایجاد شده باشه
احتمال آخر اینکه خود بیت دیفندر دستکاری شده،مثلا بخاطر استفاده از کرک یا تریال ریستر یا دانلود از سایت غیر رسمی
آی دی ام رو پاک کردم از اول نصب کردم درست شد. این قسمت ضد دزدش چطوری کار میکنه؟؟ نوت بوک منا تو یاسوج نشون میدد!
درود ...
ابتدا با IP آلمانوصل شید
بعد وارد لینک زیر بشید
حالا فرم ثبت نام رو تکمیل کنید
برای ایمیل هم میتونید از ایمیل موقت استفاده کنید
و بعد از واد کردن کد امنیتی نمایش داده شده
و تایید کردن لایسنس به ایمیل شما ارسال میشود
√ توجهنمونه لایسنس گرفته شده:
دوستان توجه داشته باشید که با هر آی پی 2 یا نهایت 3 کلید میتونید دریافت کنید.
P72P2LZ
0VRMSPG
ZEZ30F3
CZZCVWH
RJ327UC
4RBTI36
![]()
منبع: سافت98
Last edited by S M Λ S Ħ; 12-02-2014 at 17:44.
قسمت ضد سرقت رو ابتدا باید از طریق اکانت خودتون در my bitdefender ست کنی تا موقعیت دقیق رو نشون بده.
من در لپتاپ ندیدم گزینه هاش چجوریه اما در موبایلم نصب کردم و با اکانتم ست کردم.حالا وقتی گوشیم به اینترنت وصل باشه،از هر جایی که به سایت bitdefender برم و وارد اکانتم بشم،هم محل دقیق موبایلم رو میبینم(دقیقا مثل خود گوگل مپ) و هم امکانات ضد سرقت رو میتونم از سایت استفاده کنم.
کسی امتحانش کرده؟؟
مگه خیریه راه انداخته 1 سال رایگان لایسنس میده؟
مشکل دار نیس؟
من که امتحان کردم کار نکرد
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)