نه هنوز کرک نشده ، فعلا باید نسخه بدون کرکشو دانلود کنیم تا کرک بیاد![]()
نه هنوز کرک نشده ، فعلا باید نسخه بدون کرکشو دانلود کنیم تا کرک بیاد![]()
همچین چیزی امکانش نیست و این دوستمون فقط منظورش دانلود نکردن بازی هست.شما برای ارجینال لودن در هر صورت باید سی دی کی بازی رو وارد ارجین کنید و برای دانلود کردن از راه که ایشون گفتند.
راههای زیادی که هست . منم نگفتم نیست . گفتم دردسرش زیاده . حالا شما هم که واست درست شد شانس اوردی . توی همین انجمن کلی بچه ها پدرشون در اومد که این کار رو بکنن . فقط عده معدودی تونستن و خیلی ها هم نشد و باید دانلود میکردن از جمله خود من .
هنوز تاپیکش هست که اموزش داده . بچه هایی که میخوان ببینن چجوری بدون دانلود میشه این کار رو کرد یه سرچی بزنن . تاپیک انلاین بازی کردن فیفا 12 توی بخش بازی های انلاین .
فقط راهش صددرصدی نیست . ممکنه نشه و باید چند گیگ دانلود کنید . پس قبل از خرید حتما این نکته رو هم در نظر بگیرین .
امروز بازی تو رشت فروخته میشه
بازی هنوز کرک نشده... چجوری فروخته میشه؟![]()
گویا گروه اسکیدرو 25 سپتامبر می خواد کرک رو رلیز کنه. تا اون موقع بازی بدون کرک هست.
نسخه 360 امروز به فروش میره برادر![]()
من برای ایکس باکس خریدمش بینظیره
کسی از دوستان نمیدونه چجوری پشت 18 هارو بزنیم منظورم اینه یکی از رو توپ بپره و از اینجور حرف ها
حخن اگه بخام اورجينالشو بخرم با خود دي وي دي بهم سي دي كي رو ميدن يا فقط سي دي كي ميدن؟يكي گفته بود كه حتي فقط سي دي كي بخري و بازي رو كپي بخري بازيمون اصل محسوب ميشه و تو لايو گير نميدن..درسته
اگه ارویجینال بخری توش CD key هست .
درباره سوال دومت بگم که خیر اصلا هیچ رطی نداره !
دوست عزیز شما میرای dvd بازی ( 2 , 3 هزاری ) رو میخری بعد میری از سایت های ایرانی که cd key می فروشن cd key بازی رو میخری همین با نسخه کرک هم میشه مهم اینه شما بری پول بدی cd key بازی رو بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)