آقا پچ کی میاد؟ پچ رسمی از کونامی؟
چجوری بفهمیم که اومده؟
آقا پچ کی میاد؟ پچ رسمی از کونامی؟
چجوری بفهمیم که اومده؟
یه مورد ک خیلی رئ اعصابه توی ساکر مورد دروازه بانیش واسه وقتیه که بازیکن پا به توپ نزدیک میشه و دروازه بان میاد جلو ولی بازیکن وقتی مسیرشو به سمت خط کرنر امتداد میده (به این منظور که از دروازه بان عبور کنه) دیگه دروازه بان فقط باش حرکت میکنه و هنگامی ک بازیکن مهاجم ضربه رو میزنه دروازه بان همچنان میدوه و توپو نگاه میکنه و نمیپره واسه توپ![]()
یه راهش اینه که شما وقتی با مهاجم حریف تک به تک شدی دکمه ی مثلث (یا 1) رو با جهتی که میخوای عکس العمل نشون بدی بزنی بعد میبینی که چقد راحت یه مقدار از تک به تکا رو میگیره یا دفع میکنه...دروازه بان فقط باش حرکت میکنه و هنگامی ک بازیکن مهاجم ضربه رو میزنه دروازه بان همچنان میدوه و توپو نگاه میکنه و نمیپره واسه توپ![]()
دوستان راه حلی واسه کارت زرد نگرفتن نیس ؟هربار که 2 بار A را میزنم تا تکل ریز بزنه توپ را میگیره ولی داور یه راست کارت زرد میده ! معمولی که نمیشه توپ را گرفت وقتی هم که 2 بار A میزنم داور کارت میده
یکی از نکات ضعف بازی هم اینه که وقتی توپ بین 3-2 نفر گیر میکنه هیچکدوم نمیرن دنبالش
همه وامیسن نگاه میکنن دور خودشون میچرخن !!
با سلاماگه امکانش هست نرم افزار رفع تاری تصویر jenkey 1002 را با حجم بسیار پایین قرار دهید.(دیال آپ دارم)حجم واقعیش 16 مگ هست. اگه دوستان یه حجم پایینشو بزارن برای دانلود ممنون میشم.متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.03 مگابایت
خودم این فایلو تست کردم سالم هستش فایل dt04 رو کپی کنید توی مسیر بازی داخل فولدر img...![]()
باید این کارو از جلو بکنیو و از کنارا و از عقبم باید حرفه ای باشی تا داور خطا نگیره و با تکل صحیح هم میتونی توپو بگیریدوستان راه حلی واسه کارت زرد نگرفتن نیس ؟هربار که 2 بار A را میزنم تا تکل ریز بزنه توپ را میگیره ولی داور یه راست کارت زرد میده ! معمولی که نمیشه توپ را گرفت وقتی هم که 2 بار A میزنم داور کارت میده
یکی از نکات ضعف بازی هم اینه که وقتی توپ بین 3-2 نفر گیر میکنه هیچکدوم نمیرن دنبالش
همه وامیسن نگاه میکنن دور خودشون میچرخن !!درضمن با تمیرین زیاد میتونی,خواستن توانستن است...
![]()
آقا من تا 2011 پس بازی میکردم ولی 2012 واقعا بد بود . همش خطا میگرفت موقع توپ گرفتن ... همین یه ایراد واقعا عصبیم می کرد.
الان دیگه این ایرادو نداره ؟؟ یعنی بدون خطا هم میشه توپ گرفت؟!
نه الان دیگه داور کمتر خطا اعلام میکنه و داوری خیلی بهتر شده
با خیال راحت میشه توپ گیری کرد
حیف روی مک بوک پرو 374 نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)