آقا کسی جواب ما رو نمیده؟ترافیکم تموم شد ازبس آپدیت ناموفق میشه
آقا کسی جواب ما رو نمیده؟ترافیکم تموم شد ازبس آپدیت ناموفق میشه
داداش نسخه 6 نصب نکن هنوز فینال نیست RC هست بهترین نسخش 5.2.15.0 هست اونو دان کن بعد از اینجا یورز پسوورد بگیر حله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من دیروز متوجه شدم که آنتی ویروس رو سیستمم نصب نیست در صورتی که قبلا نصب کرده بودم.بعدش ورژن جدید رو از سافت گذر دانلود کردم .ولی وقتی نصب میکنم هیچ آیکونی از برنامه نمیاد.چی کار کنم؟
احتمالا ایکونش از تسک بار رفته.
شما تسک منیجر رو اجرا کنید و ببینید که در تب proccesses نود 32 رو میبینید یا نه.
سلام به داداشای گلم نمیدونم کجا رو دستکاری کردم با موزیلا اکثر سایتارو که باز میکنم اینو میاره حتی یاهو چیکار کنم؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نه کلا پاک شده بود.حتی از my computer.ولی مشکلم حل شد.ممنون.
شما از س ا ک س استفاده کردی که اینجوری شده ؟
اولی لایسنس اصلی شرکت ESET هست
دومی لایسنس شرکت کامیران هست که داره از سرور های کاناداش آپدیت ارائه میده
موفق باشید
سلام من سیستمم -- شده بود یه نفر با یه آی پی دیگه از نت ورکم استفاده میکرد یه آنتی ویروس آویرا داشتم که مدام یه ویروسی رو پیدا میکرد اما نمیتونست پاکش کنه دیروز آویرا رو پاک کردم و یه فایر وال ورژن 4 مدل eset small security نصب کردم و آپدیت کردم اما امروز پاشدم دیدم نارنجی نیس آبی شده اما بعد چند ساعت باز نارنجی شد حالا اصلا آرامش ندارم همش فکر میکنم رمزامو هنوز میتونه پیدا کنه یا نفوذ کنه به نظرتون چه کار کنم؟چی نصب کنم که آروم شم؟آنتی ویروس آنتی اسپم یا یه فایروال دیگه...میدونم که این هکر تو ایرانه و مخ برنامه نویسیه فکر میکنم میشناسمش اما نمیدونم شکایت کنم یا نه.چون غرورش شکسته شده میخواد انتقام بگیره.بچه ها کمک
کسی نیست جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)