سلام دوستان من تا یه سال دیگه میخوام ماشین بگیرم یه سوال ماشینای قدیمی خارجی به نظرتون چطورن ؟
از نظر کیفیت و هزینه ؟
مثلا bmw های سال 1970-90 ؟
یا دوو ریسر و اسپرو ؟(اگه مورد بهتری هست بگین)
اگه میشه بودجه همون 10 زورکی!
سلام دوستان من تا یه سال دیگه میخوام ماشین بگیرم یه سوال ماشینای قدیمی خارجی به نظرتون چطورن ؟
از نظر کیفیت و هزینه ؟
مثلا bmw های سال 1970-90 ؟
یا دوو ریسر و اسپرو ؟(اگه مورد بهتری هست بگین)
اگه میشه بودجه همون 10 زورکی!
با 10 میلیون تومان فکر نمیکنم این خودروهایی که نام بردین رو بتونی مورد خوبش رو حداقل تمیز از نظر فنی پیدا کنی.
خیلی سخت گیر میاد. اسپرو یا ریسر مدل 92 شاید پیدا کنی اونم تو جمعه بازارهای خودرو.
خوب با اسپرو یا ریسر از نظر قطعات مشکلی نخواهم داشت ؟
ایا انجام دادن یه همچین کاری بهتر از خریدن پرایده ؟(از نظر کیفیت)
کلا همین 2 تا ماشین تو ای قیمت هست یعنی ؟(تقصیر من که نیست خوب گرونی خورد به جوونیه ما)
میتسوبیشی لنسر مدل 92 هم میشه پیدا کرد که بتر از اسپرو یا ریسر هستش
چون طرفدار زیاد داره قطعاتش هم خیلی بهتر از اونا یافت میشه با اینکه اسپرو و ریسر هم کم و زیاد قطعاتشون هست به صورت استوک
سلام دوستان ...
من خیلی هاچ بک دوست دارم ولی قیمت های پرتی می دن مثلاً مدل های قبل 80 رو به قیمت مدل های 83-84 میدن :-| ،
1- با 8تومن میشه ی پراید مطمئن گیر آورد؟ 2- چقد اختلاف قیمت بین مدل معمولی و هاچ بک تو این قیمت ها هست
3- ایا سیلو و مثلاً تویوتا و سایر ماشین های قدیمی گزینه ی مناسبین تو این قیمت ها پیدا بشن اگر تمیز باشن از نظر فنی؟ اصلن گیر میاد تو این قیمتا
1- پراید هاچ بک مدل 80 ... با 10سال تخفیف بیمه و ی سالم بیمه شده و به جز در بی رنگ قیمت 8.500
2. RD مدل 84 بی رنگ 3سال تخفیف بیمه و موتوری همه چی سالم 5.800
3.پراید مدل 83 دوگانه بی رنگ و همه جوره سالم 9میلیون
موندم بین پراید معمولی و هاچ بک و Rd ! این 3تارو بعد 2روز گشت پیدا کردم!
شما کجای ایران هستید که قیمت ها به این صورت است ؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
دوست من ماشین ها هرچی مدلشون پایین بره که قیمتشون به صفر نمیرسه.
بله درسته مثلا مدل های قبل 80 هستن که با 81 یا 82 هم قیمت هستن که اون بستگی به شرایط ماشین از نظر فنی و بدنه و ... داره
یعنی الآن خیلی گرونه؟ من ساری و قائمشهر این قیمتا رو دیدم... بنظرتون بیام تهران بگردم بهتره؟
![]()
بله ! مدل 80 حداکثر 6.5 قیمت دارد ، البته باید منتظر موند و دید که افزایش 15 تا 30 درصدی خودروهای داخلی چه بر سر قیمتها خواهد آورد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)