با سلام دوباره
اينجور كه تو اينرنت ديدم اين بازي داراي صحنه +18 هم هست . آيا ترفندي هست كه اون مرحله خانوم غوله رو كلا از بازي حذفش كرد ؟ چون پسرخالم سنش كمه و اين بازي رو از من گرفته ..
با سلام دوباره
اينجور كه تو اينرنت ديدم اين بازي داراي صحنه +18 هم هست . آيا ترفندي هست كه اون مرحله خانوم غوله رو كلا از بازي حذفش كرد ؟ چون پسرخالم سنش كمه و اين بازي رو از من گرفته ..
فکر کنم بعضی از نسخه ها کلا مشکل دارن.
آخه اصلا غیر ممکنه بشه اونجا رو رد کرد. این رو فقط من نمیگم, بلکه تو انجمن های کپکام هم یکی دو نفری رو دیدم همین مشکل رو داشتن و یکی از دوستان دیگه هم که تو همین تاپیک این مشکل رو داشت.
مهم نیست که ما با چه سرعتی از دست غوله فرار کنیم, غوله به هر حال میزنه زیر پا خراب میکنه. باگ داره فکر کنم. به هر حال من Select Chapter کردم و بازی رو تا آخر رفتم.
رزیدنت که کلا از 4 به بعد گندیده شد رفت.سناریوی لیون بد نبود ولی سناریوی کریس حالمو بد کرد. کال اف دیوتی و نیدفوراسپید رو با هم مخلوط کرده بودند شده بود سناریوی کریس. کپکام همینطوری پیش بره همه طرفداراشو از دست میده. واقعا که جای تاسف داره
ولکن تو 6, من با لیون خیلی کم بازی کردم و داداشم بیشتر با لیون بازی میکرد ولی من شاهد پیشرفت بازی با لیون بودم. به هر حال نظر شخصی من اینه که بازی با کریس, خیلی خیلی عالی و جذاب تر و لذت بخش تر از لیون بود.
تو سناریو لیان
این سیمونز تو مرحله آخر
تو قسمت آخر(میدونم قسمت آخره)همونجایی که چندین پا داره چطوری میمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرده شور برده 10 تا جون داره چرا نمیمیره؟؟؟؟؟؟
![]()
Last edited by goldenmember; 02-04-2013 at 22:42.
تو سناریو لیان
این سیمونز تو مرحله آخر
تو قسمت آخر(میدونم قسمت آخره)همونجایی که چندین پا داره چطوری میمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرده شور برده 10 تا جون داره چرا نمیمیره؟؟؟؟؟؟
همون قرمزی هاپاهاشو که میزنی ضغیف میشه بعدش یه میله اونجا هست برقی اونو باید ورداری بزنی تو سرش
یه راه دیگه هم هست که میله رو فرو کنی تو زامبی بعد که ورمیداره برقش میگیره 3بار باید اینکارو بکنی البته رو نرمال : )![]()
خیر همچین چیزی مکان نداره
بهتره چنین بازیهایی رو به بچه های کم سن و سال ندیم
من که دوتا سناریو کریس و لیون رو بازی کردم و بعدش بازی رو کلا پاک کردم. تنها چیزی که از این عنوان توی این بازی مونده بود همون اسم کاراکتراش بود
کم کم دارم به اینکه میگن هر چیزی قدیمیش بهتره ایمان میارم!
باز قسمت Leon یک گوشه هایی از رزیدنت اویل مخصوصا شماره 4 و5 داره ولی قسمت Chris که میگی داری Geow یا COD بازی می کنی.واقعا دستشون درد نکنه با این ایده ها نابی که دارند
اين كه ضايعه كه . من اصلا خبر نداشتم همچين چيزي هم تو بازي داره وگرنه صد سال سياه نه بازيشو دانلود ميكردم و نه بهش ميدادم ....
عزیز بازی هیچ باگی بعد فایل اپدیتش نداره جو نده
البته مشکل من خنده دار تر از شماهاست من این قسمت همیشه با کریس رد دارم میکنم ولی ان Piers یعنی کامپیوتر ان هست هی می افته
چقدر خنده داره از کامپیوتر زدیم جلو باز هم اینجوری
Last edited by italodance; 03-04-2013 at 07:27.
عزیز من لینک دانلود فایل اپلود رو گذاشته بودم واسه این باگها بگرد تو این تاپیک پیدا کن
ضمنا دوستانی که Resident Evil ترسناک و معمایی میخواند باید Ada را انتخاب و رد کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)