سلام
جهت اطلاع دوستان عزیزم باید بگم که پکیج ایساتیس مدتی هست که جشنواره گذاشته و پکیج و رادیات را با تخفیف 10% تخفیف ارائه میکنه![]()
سلام
جهت اطلاع دوستان عزیزم باید بگم که پکیج ایساتیس مدتی هست که جشنواره گذاشته و پکیج و رادیات را با تخفیف 10% تخفیف ارائه میکنه![]()
سلام
دوست عزیز چه رادیاتوری خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیتش خیلی برام مهمه
لوله کشی خونم نیوپایپ 5لایس
و در اخر چه پکیجی خوبه
بالاخره فرولی خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میخوام یا وایلانت بخرم یا ایمر
نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟/
ممنون
وقتی پکیج بدون فن باشه ارتفاع دودکش نباید کمتر از 4 متر باشه،ارتفاع دودکش از دهانه دودکش که پکیج به آن وصل میشه تا آخرین نقطه دودکش در پشت بام حساب میشه.اگز بخوای از پکیج فن دار استفاده کنی دودکش فعلیت اصلا مشکلی نداره و میتونی پکیج را با همین دودکش نصب کنی.
سلام
خیلی خیلی ممنون از اطلاعات مفیدتون
سواله من:
سه تا پکیجه خوب با قیمتش بهم معرفی کنین
با یه رادیاتور خوب
واحدم 90 متریه - بابل - طبقه سوم (آخر)
اگه بخوام وایلانت بگیرم تو بابل نمایندگیشو دارن؟
ممنون از کمکتون
سلام
سواله من:
سه تا پکیجه خوب با قیمتش بهم معرفی کنین
با یه رادیاتور خوب
ممنون از کمکتون
کارم فوریه اگه امکان داره جوابمو سریع بدین
ممنون از کمکتون
تشکر از پاسخت پس پکیج که من باید انتخاب کنم چون دودکشم کمتر از 4 متر میشه باید فن دار باشه ؟ سئوال اصلی من این بود که اگر فن دار بگیرم میشه با لوله های دودکش معمولی مستقیما به همین دریچه دودکش موجود وصل کنم ( دودکش بصورت عمود است ) ؟ دوم اینکه 28 یا 24 خیلی تفاوت داره ؟ و کدام جواب میده ؟ با تشکر
Last edited by hamid novin; 11-03-2013 at 04:19.
سلام و خسته نباشید خدمت tamirkar1 و pedi261
سواله من:
سه تا پکیجه خوب با قیمتش بهم معرفی کنین و بگید که کدومشو میشه تو بابل تهیه کرد
با یه رادیاتور خوبم بهم معرفی کنین
ممنون از کمکتون
سلام دوست تعمير كار عزيز من يك دستگاه پكيج optoma 24kis بوتان دارم كه تازه آبان ماه وصلش كردم با 3 تا راديات 15 پره تو سالن و 1 عدد 10 تايي تو هر اتاق و يك حوله خشك كن متاسفانه الان چند وقتي هست كه هر روز احتياج به هواگيري داره و اعصاب ما رو به هم ريخته هر با ر هم يكي از راديات ها هوا ميگيره يا چند تا با هم ميگيره كلا كارمون هر روز شده هوا گيري كمبود فشار آب ساختمان هم نداريم براي خودمون پمپ جداگانه داريم
اولا هم هوا بوي بدي ميداد كه الان ديگه نميده بررسي كردم جايي هم نشتي نداره
ولي از روز اول موقعي كه شعله پكيج خاموشه و اب در گردش هست صداي قر قر مياد از خود پكيج با اينكه فشار اب در حالت نرمال هست از روز اول نصب هم صداي قر قر همراهش بود پكيج هم توي تراس هست و داخل خونه نيست مساحت ساختمان هم 100 متر هست
راستي ميتونم براي اين پكيج ها ترموستات اتاقي نصب كنم پرسيدم گفتن خودش 60 تومن هزينه داره به جز نصبش
شما پيشنهاد ميكنيد ترموستات اتاقي ديجيتال يا ساده مقدار در موردشون توضيح ميديد
با سرویس کار پکیج تماس بگیرید یک مایعی هست که میرزن توی سیستم شوفاژت تا کمتر هوا بگیره.اگر هم میخوای خودت انجام بدی یک نصف استکان مایع ظرفشویی بریز توی یکی از رادیاتورهااینجوری کمتر هوا میگیره.اگر هیچ کدوم از اینها جواب نداد باید روی رادیاتورهات هواگیر اتوماتیک(ایرونت) نصب کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)