تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 90 از 103 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دروغ میگه.میخوان شمارا منصرف کنن.مطمئننا از سر عمد سرعتا را میارن پایین تا مشتریا اعتراض کنن و بگن طرح محدود را دوباره اجرا کنن تا اونا سود خیلی خیلی کلان را به جیب بزنن.مطمئنا سازمان تنظیم مقررات واسه این نوع کلاهبرداریای papمخصوصا پارس آفلاین برنامه داره تا جلوی کلاه برداریشونو بگیرن.قبلا گفتم موفقیت این طرح بستگی به یک نظارت بسیار قوی و هوشمندانه داره تا شرکتهایی مثه پارس آنلاین نتونن کلاهبرداری ودزدی کنن اینوع کلاهبرداری را بهش میگن کم فروشی سرعت.باید جریمه های خیلی زیاد وسختی واسه همچین شرکتهایی بذارن تا این شرکتا از سر عمد سرعتا را نیارن پایین.پورتهای خیلی کم را واسه نامحدود بزارن وهر خط را به 10نفر یا بیشتر بفرشن ومابقی پورتها که تعداد زیادی را شامل میشن بذارن واسه سرویسهای محدودشون که اونا باسرعت خیلی زیاد بتونن دان کنن.سازمان مربوطه باید جلوی همچین شرکتهایی بایسته.والسلام
    اخه قانون میگه میشه یه خط 128 بیت رو بین 10 نفر شیر کرد و این وسط سرعت تا حداقل ممکن هم بره باز هم قانونیه متأسفانه و واسه یه کاربر خیلی فرقی نمیکنه که اینترنت مصرفیش بین 10 نفر شیر باشه یا 11 نفر و شرکت ها هم نمیان ریسک کنن که بخاطر یه کم دزدی بیشتر کلی جریمه بدن

2. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

نه دیگه اون 400ه اختصاصیه ولی این شیر شدست
    بعید میدونم سرعت 2 مگ اینطوری که شرکت گفته باشه... یا حتی بقیه تعرفه ها البته بازم میگم باید ببینیم چطور میشه شرایط و البته اگر سرعت و کیفیت ها خراب باشه مجبور مین بهترش کنن
    باید بریم تو نخ اعتراض به همین نرخ اشتراک ها
    چه فرقی داره ؟؟؟

مگه نمیگید صد در صد سرعت سرویس ها از سرعت اسمی کمتر نخواهد بود و ممکنه واسه رقابت بیشتر هم کنن ؟
    ((مثلا واسه 128 بیان 256 و بالاتر ببندن ))

طبق این گفته تنها تفاوت این 2 سرویس فقط مربوط به ثابت ماندن و اختصاصی بودن ای پی هست که بیشتر ای اس پی ها با ماهی 10 -20 هزار اضافه ای پی رو استاتیک میکنن

4. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

میبخشید اون وقت کی مجبورشون میکنه؟ حتما شما!!!!!
    توی این قانونی که تصویب کردن نگفته که شرکت ها باید به همین قیمت بدن و سرعتش هم حتما 2 مگابیت یا همون 256 کیلوبایت باشه فرض کن که 2 مگ رو گرفتی و سرعتت به جای 256 کیلوبایت 25 کیلوبایت بود و زنگ زدی به شرکت و اعتراض , اونا هم به سادگی میگن اون 9 نفر دیگه دارن دانلود میکنن اون وقت از کجا میخوای ثابت کنی که اون 9 نفر در حال دانلود نیستن و خود شرکت سرعت رو محدود کرده؟
    نه عزیز رمن هیچ کارم از اون موقع pcsoft صاحاب طرح بود حالا هم من...؟!
    من میگم امیدواریم که در طول زمان که استفاده ها بیشتر شه و عموما ببینن که کیفیت ها خرابه و... این ها باعث میشه بازم به سمت بهتر شدن شرایط حرکت کنیم
    لاقل همین ها رو بفهمیم بهتره از اینکه با هرکی حرف درست زد بجنگیم

---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

توی این قانونی که تصویب کردن نگفته که شرکت ها باید به همین قیمت بدن و سرعتش هم حتما 2 مگابیت یا همون 256 کیلوبایت باشه فرض کن که 2 مگ رو گرفتی و سرعتت به جای 256 کیلوبایت 25 کیلوبایت بود و زنگ زدی به شرکت و اعتراض , اونا هم به سادگی میگن اون 9 نفر دیگه دارن دانلود میکنن اون وقت از کجا میخوای ثابت کنی که اون 9 نفر در حال دانلود نیستن و خود شرکت سرعت رو محدود کرده؟
    نه عزیز من هیچ کارم از اون موقع pcsoft صاحاب طرح بود حالا هم من...؟!
    من میگم امیدواریم که در طول زمان که استفاده ها بیشتر میشه و عموم استفاده کنندگان ببینن که کیفیت ها خرابه و... این ها باعث شه بازم به سمت بهتر شدن شرایط حرکت کنیم
    در بدترین شرایط (که توش هستیم همیشه) لاقل همین ها رو بفهمیم و بدونیم خیلی بهتره از اینکه با هرکی حرف درست زد بجنگیم

6. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اگر هم از کاربر زیاد سرعت کم نشه مطمئن باش که خودشون عمدی سرعت رو میارن پایین

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

این دیگه ربط داره به سازمان مربوطه که سازمان تنظیم ومقررات که دقیقا این شرکتا را زیر نظر بگیره و هرموقع دید که شرکتی مثه پارس آنلاین داره سرعت کم میده به مشتری باهاش شدیدا برخورد کنه تا دیگه جرعت نکنه سرعت کم بده و به دروغ بگه که مابقی مشتریای هم دارن دان میکنن.

8. 4 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

چه فرقی داره ؟؟؟

مگه نمیگید صد در صد سرعت سرویس ها از سرعت اسمی کمتر نخواهد بود و ممکنه واسه رقابت بیشتر هم کنن ؟
    ((مثلا واسه 128 بیان 256 و بالاتر ببندن ))

طبق این گفته تنها تفاوت این 2 سرویس فقط مربوط به ثابت ماندن و اختصاصی بودن ای پی هست که بیشتر ای اس پی ها با ماهی 10 -20 هزار اضافه ای پی رو استاتیک میکنن
    آیپی به جای خودش ولی اونجوری که من اطلاع دارم فکر میکنم اون 400 تومنی کامل در اختیار خودته و کس دیگه ای ازش استفاده نمیکنه (اختصاصیه) ولی این جدید ها همون 400 تومنی رو برای 10 نفر شیر کردن با قیمت کمتر (40 تومن کجا و 90 تومن کجا!) و خب سرعت ها کمتر از مقدار اسمی خواهد بود ولی در چه حدودی هنوز دقیقا معلوم نیست...

ولی قیمت ایپی رو فکر میکردم در حد 3 4 تومن باشه اخه دنبالشم یه ایپی ثابت بگیرم واسه خودم...

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مطمئنید اینو گفته ؟
    یعنی سرویس نداده خودشون اعتراف کردن که حداکثر سرعت دانلود نصف سرعت اسمی خواهد بود ؟
    عجیییییییییییبه

.................................................. .................................................. .................................................. ....................................
    تو سایت پارس انلاین قیمت قبلی 2 مگ نامحدود رو تقریبا 400 هزار تومن زده و با تعرفه جدید تقریبا 90 هزار و ظاهرا تنها تفاوتشون هم در دینامیک یا استاتیک بودن ای پی هست !!!

مطمئنا اون تفاوت 300 هزاری بین این دو سرویس تنها نوع ای پی نخواهد بود !!!!!!!!!!
    ((شایدم اون لیست قیمت قبلی هست و هنوز از سایت برنداشتن ))
    بله مطمينم....!!
    چون وقتي اينو ديدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انقد كف كرده بودم وقتي زنگ زدم تمديد اشتراك كنم و به ٢مگ نامحدود تغيير بدم تا همون لحظه گفتم به مسعولش طوري گفت كه اگه نگيرم سنگين ترم....
    فقط بهم گفت ما اينو بخاطر اجبار و فشار مخابرات گذوشتيم...و دقيقا اون سرعتي رو كه بايد دريافت كنيد رو اصلا نداريد...
    من بهش گفتم(با اصرار زياد) اين سرعت ٢مگ شما نهايت سرعتش چنده؟؟گفت: نهايتش برسه به ١٢٨
    بازم قبلش به نمايندگي شهر خودمون(دانافجر قم) زنگ زدم اونا اصلا از نامحــــــدود طرح جديد اطلاعي نداشتند...
    حالا خودتون زنگ بزنيد به شما چي ميگن!!!؟؟
    ولي اينو بگم طوري باهام حرف زد كه بگيري ضرر كردي...
    قضاوت با خودتان...

12. 5 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بچه ها چرا تو دیتاسنتر های خارجی ای پی 2 تومان هست؟ تازه به پول ما.

14. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اخه قانون میگه میشه یه خط 128 بیت رو بین 10 نفر شیر کرد و این وسط سرعت تا حداقل ممکن هم بره باز هم قانونیه متأسفانه و واسه یه کاربر خیلی فرقی نمیکنه که اینترنت مصرفیش بین 10 نفر شیر باشه یا 11 نفر و شرکت ها هم نمیان ریسک کنن که بخاطر یه کم دزدی بیشتر کلی جریمه بدن
    قانون باید عوض بشه.قانونی که باعث خسارت دیدن مشتریا میشه این قانون باید عوض و به روز بشه .قانونی باید تصویب بشه که باعث پیشرفت بشه نه باعث پسرفت جامعه مملکت کشور و....مثه قانون خودور که باعث ضربه دیدن هم صنعت خوروسازی شده و هم باعث ضربه دیدن ملت بشه.ماشینی که 15تومن بیشتر قیمت نداره را به قیمت70تومن دارن به ملت میفروشن یا همین پراید که قیمت2تومن نیست الان نزدیک 9تومن به ملت میفروشن این قانونها باعث پسرفت کشوره .البته ببخشید بحث بی ربط خوردو را وسط کشیدم.والسلام

16. 6 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دروغ میگه.میخوان شمارا منصرف کنن.مطمئننا از سر عمد سرعتا را میارن پایین تا مشتریا اعتراض کنن و بگن طرح محدود را دوباره اجرا کنن تا اونا سود خیلی خیلی کلان را به جیب بزنن.مطمئنا سازمان تنظیم مقررات واسه این نوع کلاهبرداریای papمخصوصا پارس آفلاین برنامه داره تا جلوی کلاه برداریشونو بگیرن.قبلا گفتم موفقیت این طرح بستگی به یک نظارت بسیار قوی و هوشمندانه داره تا شرکتهایی مثه پارس آنلاین نتونن کلاهبرداری ودزدی کنن اینوع کلاهبرداری را بهش میگن کم فروشی سرعت.باید جریمه های خیلی زیاد وسختی واسه همچین شرکتهایی بذارن تا این شرکتا از سر عمد سرعتا را نیارن پایین.پورتهای خیلی کم را واسه نامحدود بزارن وهر خط را به 10نفر یا بیشتر بفرشن ومابقی پورتها که تعداد زیادی را شامل میشن بذارن واسه سرویسهای محدودشون که اونا باسرعت خیلی زیاد بتونن دان کنن.سازمان مربوطه باید جلوی همچین شرکتهایی بایسته.والسلام
    با حرف شما موافقم ولی همون شرکت زیر ساختم دستشون با این شرکتا توی یک کاسه هست حالا یه سفره ای پهنه چرا جمعش کنن ؟ اگه واقعا قصدشون خیر بود و دلشون برای کاربرا سوخته بود کلا برنامه ی حجمی نت رو کنسل میکردن اینا کلا با اینترنت مشکل دارن
    من نمیدونم اینا چطوری با این همه فحشو نعلتو دعا شب خوابشون میبره
    Last edited by mr.dengo; 18-09-2011 at 18:10.

18. 3 کاربر از mr.dengo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

حرف شما درست حجم هممون محدوده و مقدار مشخصیه در ماه به همین دلیل تو روز ها سرعت بالاست و شب ها خراب ولی فرض کنید همه سرویس ها بشه نا محدود اون موقع همین پهنای باند رو به تعداد بیشتری مشتری و با قیمت پایینتر و با سرعت بالاتر (برای جذب مشتری بیشتر) میدن
    اینکه الان میگن اصلا کیفیت نداره هم به نظرم به دلیل مخالفتشون با این طرحه چون سودشون رو کم میکنه... در هر صورت در طول زمان باید بهتر شه شرایط

فعلا نمیشه نظر قطعی داد
    عزیز من وقتی قانون و مجری درست حسابی نداریم چطور میشه اطمینان داشت؟
    الان اگه همه دست به یکی کنند سرعت بالاتر ندند باید چی کار کرد؟

20. 3 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •