کارت گرافیگ َAGP با بودجه ای در حدود 90 تومن چی پیشنهاد می کنید![]()
کارت گرافیگ َAGP با بودجه ای در حدود 90 تومن چی پیشنهاد می کنید![]()
Albatron 6600TD 256MB GoldenFan 2Years Warranty 80,000 T خواستی PM بزننوشته شده توسط casper_cp
آیا سری m2n مادربوردهای ایسوس تو ایران امده.
مثل این دو مدل: (AMD Socket AM2 پردازنده)
asus m2n32 ws professional
asus m2n32-sli deluxe/wireless edition
ما که تو تهران نیستیم که بتونیم بریم نمایشگاه اگر شما میرید این دو مدل رو هم یک سئوالی کنید , به ما هم بگین.
اینم لینک مربوط به نمایشگاه asus در Computex 2006 توسط سایت itworld.ir
یه سری بزنید بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک لیست تمام مادربوردهای ASUS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by egoldfars; 20-07-2006 at 15:57.
سلام دوستان عزيز.من چهارشنبه رفته بودم پایتخت.p5wd2-e premium تا 200 تومن هم قیمت پیدا کردم(از روش وامپیر استفاده کردم خیلی ردیف بود اما نزدیک بود یک بار ضایع بشم)در مورد سی پی یو هم پرسیدم همه فروشنده ها گفتن که واردات کم شده برای همین قیمت ها بالا رفته اما تو هفته آینده قیمت ها دوباره مناسب می شه.
ضمنا كونرو آمد ... در مورد اين مطلب بعد مي گم ديشب نمايشگاه بودم قراره 2 هفته ديگه كونرو با برد هاي ايسوس و اينتل وارد ايران بشه ...
امين جان ممنون بابت قيمت .نوشته شده توسط amin_metal1370
تا جاييكه يادمه مي خواستي 920 بگيري درسته ؟
در موردش قيمت نگرفتي ؟
كلا CPU اگه قيمت گرفتي بي زحمت بنويس .
ممنون .
دوست من بله بود من ديروز اونجا بودم بود البته توي بازار رضا ... توي نمايشگاه هم بود ايسوس داشت ولي گفت 2 هفته ديگه براي بازار مياد كه رضا داشت ....نوشته شده توسط egoldfars
ضمنا يك مطلب در همين تاپيك در مورد بهترين هاي كامپيوتكس 2006 دارم آماده مي كنم...
![]()
قربانت شهريار
كامپيوتكس قسمت اول :
رم : برگترين و بهترين شركت رم سازي دنيا يعني corsair يك رم ddr2 با باس 1250 مگاهرتز را به نمايش گذاشت و فركانس كاريه اين رم 625 مگاهرتز هست.
سلام دوستان.
شهريار جان مي توني ادرس اين نمايشگاه رو به من بدي؟در ضمن يك سوال آيا رو مادربور كونورو مي شه سري پنتيوم رو نصب كرد يا نه؟
گابانا جان سي پي يو هم قيمت كردم 930 رو تا 310 تومن هم قيمت پيدا كردم 920 رو هم تا 240 تومن قيمت بود.
امین جان با استفاده از تکنیک این قیمت هارو گرفتی یا نه قیمت های واقعی که میگفتن ایناست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)