کولم یبار پر بوذ کم کردم این یه محیط دیگس محیط اشنا کردن با تکنیکهاست مثل نکنک چظور تو اب سریعتر شنا کردن
کولم یبار پر بوذ کم کردم این یه محیط دیگس محیط اشنا کردن با تکنیکهاست مثل نکنک چظور تو اب سریعتر شنا کردن
یک باگ هست
شما بیا بیرون دوباره از چک پوینی قبلی بازی را ادامه بده
Tapir چيه؟من ميخام كولمو عوض كنم ولي نميدونم تو كجاي map بايد تهيه كنم اون پوست tapir رو...؟
کلی از بچه ها دنبال این موجود گشتن اگه صفحات قبل رو نگاه کنی بیشتر متوجه میشی ولی بطور خلاصه شبیه مورچه خواره...![]()
سلام دوستان من دیشب بازی رو نصب کردم !
یه چند دقیقه بازی کردم ! رسیدم به جایی که اولین برج رادییوی آزاد میکنه و بعدش میره پیشه اون سیاه پوسته !
اما الان که میخوام بازی کنم اصلا گزینه های بازی عمل نمیکنن !
story و option < هر کردوم رو میزنم رو همون صفحه میمونه! چجوری باید Load کنم ادامش رو ؟
هر جونوری که نمی دونستی چیه خیلی راحت از روی عکسش که در قسمت crafting نشون می ده، می تونی توی نقشه پیداش کنی.
شما اول که باید بری انتن ها رو غیر فعال کنی که نقشه برات ظاهر بشه دوما تو نقشه بگرد دنبال عکس حیوونی که مثل خوکه ولی خورطوم داره![]()
سلام دوستان
هنوز خبری از DLC نیست؟
تو این بی بازی ای شیطونه میگه دوباره تمومش کنم![]()
من که زدم روی Survival و فقط تمرکزم رو گذاشتم روی برجا و Outpost ها
هنوزم چپتر دو هستم![]()
سلام مجدد
عاقا دوتا سوال
1-بعضی از مهارت ها انگار یه پیش نیاز داره...
چیه اونا میشه مثال بزنید؟
======
2-من الان با سم اون مآموریت که با ماشین میریم پایگاهو بمب گذاری میکنیم تموم کردم
الان میخوام یه مآموریت جدید برم میگه راه برگشتی نیست
مطمئنی میخوای بیایی؟
این ینی چی؟ یه توضیح میدین
خیــــــــــــلی ممنون
یه سوال دیگه الان یادم افتاد...: این vass شخصیت خیلی جالبیه. به همون زودی مرد؟ همونجا که تو توهم کشتمش...!
جواب رو تو اسپویلر بذارید اگه میشه
Last edited by Amir Hossein; 20-01-2013 at 17:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)