برای من این مشکل LED رو نداره ولی موقع دانلود قطعی داره و سرعت اینترنت پایینه
برای من این مشکل LED رو نداره ولی موقع دانلود قطعی داره و سرعت اینترنت پایینه
این چرا آرم سایپا رو برا CWM 'گذاشته =))
اول رام رو نصب کردید
بعد وایپ دیتا. بعدش وایپ کش و داولیک؟
اینطور که اینجا نوشته نباید روی لوگوی سونی گیر کنه و باید ران شه!
اصولا رام هایی که برای ایران ساخته میشن منوی فارسی دارن . همونطور که دوستمون گفتن . ایشون منوی فارسی رو دارن . چون رو رام ایران بودن و آپ ICS هم برای ایران بوده.
فکر کنم توی لیست رام های سونی بگردید پیدا میکنید . بعد اون رام رو فلش بزنید
هر چند کلا اصل گوشی به انگلیسی بودنشه
خواهرم از مینی خوشش اومده . منم یه مدت میخواستم بخرمش اما بخاطر مشکل داغ کردن و صفحه تاچ و دکمه های لمسی منصرف شدم . میخواستم بدونم این مشکل تو سری های جدید کلا حل شده ؟ خواهشا بدون تعصب جواب بدین چون فردا اگه چیزی بشه خواهرم منو مقصر میدونه . میخوام بدونم سری جدید کلا این مشکل حل شده یا باز با کالیبراسیون دستی قراره این مشکل حل بشه ؟
ممنون
درضمن از مینی و کلا گوشی های کیبورد دار هم خوشش نمیاد .
دوست عزیز منم واسه سکی هفته پیش خریدم
الانم خیلی خیلی راضیه
اون مشکل داغ شدنو عمل نکردن تاچ هم با ریختن یه اسکریپت 100% قابل حل هستش و اصلا مشکلی نداره
من هم سه روز پیش خریدم تا حالا که همچنین مشکلی نداشته حتی یه بار 1 ساعت یک سره باهاش بازی کردم و هنوز که چیزی نشده در ضمن خیلی هم ازش راضیم
منظور از وایپ کش همون Wipe cash partition هست؟ اون دوتای دیگه رو میدونم چینبعد وایپ دیتا. بعدش وایپ کش و داولیک؟
کسی رو هم ندیم که بگه رو لگوی سونی کرده فقط یک نفر بود اون همچی استوک بود
الان تست کردم بازم نشد
Last edited by vahidsport; 21-07-2012 at 00:09.
آره منظور همونه
خوب یک رام کاستوم دیگه رو تست کن.
مطمئنی بوت لودر بازه؟
اره بابا باز کردم یک هفته بعد از اینکه گوشی رو خردیم باز کردم
![]()
Last edited by vahidsport; 21-07-2012 at 13:23.
دوستان مشکل ویبره و بک برای مینی پرو هم هست؟ قابل حلشدنه؟ آخه میخوام بخرم یکم دو دل شدم! باتریش با استفاده نسبتا سنگین یه روز میکشه(اینترنت و اینترنت واینترنت!!)؟
حل شد
مشکل از فیل زیپ بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)