دوستان قیمت این لپتاپ با گرافیک gt540 و cpu ci5 الان تو بازار چقدره؟
دوستان قیمت این لپتاپ با گرافیک gt540 و cpu ci5 الان تو بازار چقدره؟
سلام
چرا داره علاوه بر این تاچ سه انگشتی هم داره و کلی قابلیت دیگه بهتره درایور تاچ پد رو آپدیت کنید از سایت خود سازنده تاچ پد تا کلی امکانات دیگه به تاچ پدش اضاف شه. چون درایورم رو آپدیت کردم آموزش تصویریش فایده نداره فعلا.برا میدل کلیک به کنترل پنل برید،ماوس را باز کنید تب دیوایس سیتینگ رو بزنید سیتینگ رو کلیک کنید.
اونجا باید یه Buttons رو پیدا کنید چهار تا دکمه مجازی چهار طرف تاچ پد هست میتونید هر جوری خواستید تنظیمشون کنید من میدل کلیک رو گذاشتم رو دکمه پایینی سمت چپ
از این جا هم می تونید یروز کنید درایورتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته شدم از بس گشتم،
درایور usb3 موجود روی سی دی لپ تاپم رو نصب کردم ولی اصلا فلش usb3 ای که دارم کار نمیکنه، یعنی کار میکنه ولی سرعت همون usb2 رو داره، مشکل از چیه؟
middle click چیه ؟
دوستان میشه با موس این لپ تاپ کاری کرد که وقتی میخوایم یه صفحه جدید توی یه تب باز کنیم به جای کلیک راست روی لینک و زدن open in new tab و یا گرفتن کلید کنترل با یه shortcut روی خود موس تعریف کنیم که صفحه رو باز کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بیشتر توضیح بدید من نتونستم جایی که میگید رو پیدا کنم .. بعد یعنی تو تاچ پد 4 ترفش قابل برنامه ریزی و دگمه می شه ؟ باید قبلش آپدیت شه ؟؟ لینک میزارید ؟ درباره middle east هم توضیح دهید خیلی ممنون .. این موضوع جالب و خیلی مفیدیه
تورو خدا یکی جواب بده...
دوست گرامی هر رو یو اس بی مورد استفاده باید 3 باشه
دوم اینکه، سرعت جابجایی داده خیلی زور بزنه 100 مگه
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
دوستان هر کی تبدیل کننده ی mini vga رو خریده لطف کنه بگه از کجای تهران گرفته و ازش خشنود بوده یا نه
بسی نیاز دارم
قیمتم لگه
ممنون
آخ قربون دهنت، مال منم usb3 هست، ولی سرعتم رایت 5 رید 30 هست. چه کنم؟
مارک پتریوت 8 گیگ ، سایتش زده 30 و 100.
سلام
شرمنده دیر جوابتون رو دادم
آره،دقیقا چهار طرف تاچ پد قابل برنامه ریزی هست.توصیه می کنم درایورتون رو آپدیت کنید از همون آدرسی که بالا گذاشتم.اما اگه آپدیت هم نکنید باز این چهارتا دکمه رو میشه برنامه ریزی کرد ولی یه سری قابلیت جدید و مفید رو از دست می دید.لینک دانلود تو همون آدرسی که نوشته بودم هست برید تو سایت همه چی دستگیرتون میشه.
برا پیدا کردن دکمه ها کافیه به عکس های زیر توجه کنید:
اگه به همون سایتی که گفتم برید متوجه تغییرات بعد از آپدیت می شید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)