خب برادر صبر داشته باش کارنامه ی اصلی بیاد همه اعلام می کنن نمره هارو ..
خب برادر صبر داشته باش کارنامه ی اصلی بیاد همه اعلام می کنن نمره هارو ..
امروز زنگ زدم مدرسه ، یه دختره گوشی برداشت گفت مدرسه تعطیله ، دچار چالش شدم که این دختره تو دبیرستان پسرانه چیکار میکرد ؟ : دی
سلام رفقا ...دلتون تنگ شده بود نه ؟
والله من خودم بيشتر دلم واس خودم تنگ شده بود ....تصادف مهيبي داشتم ...12 روز بيمارستان از درد غلت ميزدم4 تا امتحان رو هم ندادم با اجازتون..ميخواستم بگم الان تاثير اين 4 تا امتحان توي كنكور صفره يا نمره شهريور ...؟ مرسي
![]()
سلام رفقا ...دلتون تنگ شده بود نه ؟
والله من خودم بيشتر دلم واس خودم تنگ شده بود ....تصادف مهيبي داشتم ...12 روز بيمارستان از درد غلت ميزدم4 تا امتحان رو هم ندادم با اجازتون..ميخواستم بگم الان تاثير اين 4 تا امتحان توي كنكور صفره يا نمره شهريور ...؟ مرسي
حالا خدا رو شکر الان سالمی
آقا تعریف کن ببینیم چی شد![]()
سلام رفقا ...دلتون تنگ شده بود نه ؟والله من خودم بيشتر دلم واس خودم تنگ شده بود ....تصادف مهيبي داشتم ...12 روز بيمارستان از درد غلت ميزدم
4 تا امتحان رو هم ندادم با اجازتون..ميخواستم بگم الان تاثير اين 4 تا امتحان توي كنكور صفره يا نمره شهريور ...؟ مرسي
آخییی شما چقد بدشانسی میاری..والا من اطلاع ندارم!ایشالا شهریور جبران کنید!
![]()
Last edited by arf.abs; 21-06-2012 at 12:00.
بیهوش شدن حال میده ؟ : دی
منم یک بار چهارم ابتدایی 1 هفته بیمارستان بستری بودم ، افتضاح بود ، ولی عجب پرستار هایی داشت ، جووون : دی
فک کنم شهریور باید امتحان بدی !
نه بابا اصلا بحث تبلیغ نیست بحث اینه که زندگیمون با یه انتخاب اشتباه تباه نشه
شاید بچه بابای مدرسه تونه منتها از نوع واقعیش
اخه تو این چند تا مدرسه ای که بودم بچه ی مستخدمه هی میومد تو مدرسه و کلاسا میچرید
تو برنامه قلمچی نگاه کردم زبان پیش اجباری نیست!!؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)