مشکلاتم کلا کمتر شده
هرچند پینگ ها نمیذاره حال این خارجیهای پر رو رو بگیریم
اون مپ تاریک کلا خیلی مزخرف بود
باب کمپراست![]()
مشکلاتم کلا کمتر شده
هرچند پینگ ها نمیذاره حال این خارجیهای پر رو رو بگیریم
اون مپ تاریک کلا خیلی مزخرف بود
باب کمپراست![]()
مگه پینگت الان چنده؟
اتفاقا اصل حال قشنگ توش میشه حمله گازنبری کرداصلا نمی فهمن از کجا خوردن
خیلی چالش ایجاد می کنه و روتین نیست که همه از یکجا برن و حمله کنن و یا فقط از یک اسلحه خاص استفاده کنن حتما برنده اند هم مخفیگاه داره هم فضای بالا و پایین هم راه های دسترسی مختلف (البته ممکنه توش ادم غافلگیر هم بشه
). امیدوارم از این مدل مپ ها بیشتر تو AVA ببینم...حال میده
راستی crash4 جدیدا سر نزده؟
این vahidking هنوز تو لیستمون وارد نشده.....
من نمی دونم چرا امروز پینگم رفته بالا؟
پینگ میگیرم 200 بیشتر نیست با سرورهای مختلف
اما تو بازی روی 350 سابقه نداشته اینجوری
فقط awade بازی می کنه اکثر اوقات
با این پینگ هم میشه بازی کرد( مثل قدیما که من بازی می کردم- یکم سبک بازی کردن متفاوت میشه با پینگ پایین ولی میشه یاد گرفت.) بهتر از پینگ قدیم من که 800 بود هستش که جرئت نمی کردم تو روم های عادی برم
سرویس دهنده ات مال کدوم شرکته ؟،یک سر به تاپیکش بزن شاید اطلاعات بهتری بتونی بدست بیاری و بتونه کمکت کنه ......dns هم عوض کردی تاثیر نداشته؟
پ ن:
معلوم نیست کی منو چشم زده نمی تونم وارد بازی شم تو همان مرحله امدن ایکن خاکستری ijji گیر کرده.
کدوم آیکون خاکستری؟
dns رو تو مودم ست کنم؟
چه دی ان اسی دادی تو ؟
من در خواست دادم به جون خودم ولی نمدونم چرا ثبت نام نمیشم .... این روزا پینگم هم رفته بالا مخصوصا تو بازی .... با راکتور هم که مشکل دارم ... سایت ijji هم یعض جاهاش چیز تره ... نمیشه وارد شد .... گفتم شاید بشه بی socks وارد شده .. اه
میشه وارد شد
الان تو با فیس چوق وارد میشی؟
یا تبدیل کردی به ای دی ؟
اگه تبدیل کردی یه راه نشونت میدم از اون طریق دیگه ساک/س نمی خواد
ویندوزت چیه؟
قبل لود بازی یک ایکون خاکستری هم سمت راست پایین با لوگو ijji ظاهر میشه ، اونو منظورم هست..همش انجا گیر می کرد باسه من.
dns رو تو کانکشن باید ست کنی ...راهنماشو تو همون لینک تاپیکی که بهترین dns رو پیدا کنید گفته چجوری ست کنی ( تو مودم بهتره ست نکنی چون دردسرش زیاده و ممکنه خراب کاری شه)
باید رئیس کلن تایید کنه که فعلا خبری هنوز ازش نیست.
جواب های smohsen رو بده که دردسر لاگین کردن رو بتونی حل کنی
باسه پینگ هم برو صفحات قبل پیدا کردن dns رو پیدا کن و ازش استفاده کن شاید پینگت بهتر شه.
اکانت فیس بوکی یه نفر رو تبدیل کردم به آی دی
خیلی خوشال شد![]()
تبدیل کردم .
ویندوز 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)