تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 160 اولاول ... 4080868788899091929394100140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ممنون. کسی نظری در مورد این شامپو نداره؟ از کجا تهیه کنم؟
    یاشاسین
    ماینوکسیدیل ( البته محلولش ) رو شنیدم اگر استفاده کنی باید تا آخر عمرت استفاده اش کنی نمیدونم شامپوش هم اینجوری یا نه
    من خودم از شامپو ضد ریزش مو اکوفن استفاده میکنم معجزه نمیکنه ولی بدم نیست یه مقدار جلوی ریزش موها رو میگیره + مصرف قرص های مکمل مثل قرص اکوفن ( جدیدا خیلی گرون شده ) یا قرص های cystine B6 خیلی موثره همین طور قرص های مکمل zink plus
    اگر موهات خیلی چرب ان سعی کن با شامپو روزانه ( چرب / معمولی / خشک ) هر روز بشوری نزار خیلی چرب بشن که ریزش بیشتر میشه
    ریزش مو ها میتونه از استرس هم باشه

2. 3 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

من که اینقدر موهام ریزش داره که صبح ها که بلند میشم نگاه میکنم متکا رو پر از موست /
    دیگه اعصابم خورد شده / فردا میرم سلمونی با صفر میزنم از اون ور هم یه تیغ تنگش / مرد مو میخواد چه کار / به جاش عمامه میزارم
    فقط سوال اینه که اگر همین جور تند تند موهام رو با ماشین یا تیغ بزنم تاثیری داره واسه تقویت مو ؟

4. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من که اینقدر موهام ریزش داره که صبح ها که بلند میشم نگاه میکنم متکا رو پر از موست /
    دیگه اعصابم خورد شده / فردا میرم سلمونی با صفر میزنم از اون ور هم یه تیغ تنگش / مرد مو میخواد چه کار / به جاش عمامه میزارم
    فقط سوال اینه که اگر همین جور تند تند موهام رو با ماشین یا تیغ بزنم تاثیری داره واسه تقویت مو ؟
    همدردیم البته من با اینکه موهام میریزه باز کلی مو دارم نمیدونم طبیعی هست یا سزارین
    تابستونم که میشه کلا با تیغ میزنم
    اینکه تاثیری داره واسه تقویت مو به صورت علمی اثبات نشده ولی حداقلش اینه که مویی نیست که بریزه خیالت هم راحته و اعصابت خرد نمیشه و استرس هم نداری
    Last edited by Greedy; 13-09-2013 at 09:13.

6. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان. موهای دوستم خیلی بلنده. تقریبا تا زانوهاش می رسه. خیلی سخت موهاشو شونه می کنه. یعنی مدام سر موهاش به هم گره می خوره و در هر بار شونه کردن ، کلی موهاش می ریزه. چیکار می شه کرد که موهاش اینقدر به هم گره نخورند؟ اگر هر روز موهاشو شونه کنه آیا موهاش ریزش پیدا می کنه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شامپو کریستال با سرم کریستال فرق داره دوستان
    ملانصرالدین جان اون سرمش رو شما درست گفتید ضد موخوره و نرم کننده هستمنم یک مدت استفاده میکردم فرق چندانی نداشت برام بهترین راه مقابله با موخوره رو در کوتاهی مختصر موها بطور ماهیانه دیدم...

در مورد شامپوش نظری ندارم چون تجربه استفاده ازش رو نداشتم
    دوستان اشتباه نگیرید. کریستال خودش اسم یه بِرنده. شامپو و سرم مو وارد بازار کرده. شماپوش خیلی عالیه. سرمش زیاد جالب نیست. اما سرم کریستال را هر بِرندی می تونه بسازه. مثلا سینره

شامپو سیر کریستال معرکست. بی نظیره . من خیلی استفاده کردم و خیلی راضیم. ضمنا باعث می شه تا استحمام بعدی موها حجم پیدا کنند

من کریستال سینره را پیشنهاد می کنم برای موهای سوخته (موهایی که در اثر دکلره می سوزند) و موخوره خیلی موثره قابلیت ترمیم موهای آسیب دیده را داره

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان. موهای دوستم خیلی بلنده. تقریبا تا زانوهاش می رسه. خیلی سخت موهاشو شونه می کنه. یعنی مدام سر موهاش به هم گره می خوره و در هر بار شونه کردن ، کلی موهاش می ریزه. چیکار می شه کرد که موهاش اینقدر به هم گره نخورند؟ اگر هر روز موهاشو شونه کنه آیا موهاش ریزش پیدا می کنه؟
    نه شونه کردن زیاد تاثیری در ریزش نداره ممکنه بیشتر به چشم بیاد چون موهایی که ریخته شده و لابه لای موها مونده زودتر در شونه میاد و به چشم میاد...
    بهترین کار برای موهای خیلی بلند که بعداز مدتی دچار این مدل گره ها میشه اینه که هرچندهفته یکبار بره ارایشگاه و بگه که خیلی مختصر فقط نوک موهاشو براش بزنه! اینکار هم از موخره جلوگیری میکنه هم به رشد مو کمک میکنه و هم مشکل گره حل میشه

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با تیغ زدن مشکل حل نمیشه چون دوباره بلند میشه و روز از نو ...

به دکتر متخصص مراجعه کنید! البته نه هر دکتری! شاید نیاز به آزمایش و ...داشته باشید.

12. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من برا ریزش موهام دکتر رفتم فوری پیبشنهاد مزوتراپی داده میگفت موهات خیلی ضعیفه و اصطلاحا لق هست مرددم به نظرتون جواب میده؟
    کلی هم ازمایش دادم میگفت همه چیزت خوبه اما زینکم بالا بود کم خونی دارم ویتامین دی بدنم زیر خط فقره با این حال میگفت با مزو همه ویتامینها به موهات میرسه خواهش میکنم اگر تجربه یا اطلاعاتی در زمینه مزو و ترتیب جلساتش دارید و عوارضش به بگید
    موهام فعلا فقط کم پشت شده میخوام همینا رو نگه دارم اگر رویش داشته بیاشم چه بهتر ضمنا زمینه ارثی و زنتیکی کم مویی هم داریم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینجا چرا خبری نیست؟
    جواب سوال قبلی ام رو که ندادید میگم من تو ازمایشم نشون داده زینکم بالاست حالا باید چه کنم؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من برا ریزش موهام دکتر رفتم فوری پیبشنهاد مزوتراپی داده میگفت موهات خیلی ضعیفه و اصطلاحا لق هست مرددم به نظرتون جواب میده؟
    کلی هم ازمایش دادم میگفت همه چیزت خوبه اما زینکم بالا بود کم خونی دارم ویتامین دی بدنم زیر خط فقره با این حال میگفت با مزو همه ویتامینها به موهات میرسه خواهش میکنم اگر تجربه یا اطلاعاتی در زمینه مزو و ترتیب جلساتش دارید و عوارضش به بگید
    موهام فعلا فقط کم پشت شده میخوام همینا رو نگه دارم اگر رویش داشته بیاشم چه بهتر ضمنا زمینه ارثی و زنتیکی کم مویی هم داریم
    اینجا چرا خبری نیست؟
    جواب سوال قبلی ام رو که ندادید میگم من تو ازمایشم نشون داده زینکم بالاست حالا باید چه کنم؟
    دوست عزیز مطمئن باشید اگر دوستان جوابتون رو نمیدن حتما اطلاعات کافی در مورد سوالتون ندارند

من نمیتونم راجع به مزوتراپی بهتون پیشنهادی بدم چون از سوی برخی متخصصین بی فایده خونده شده و برخی اون رو حداقل راه حل موقت خوبی میدونن! با سرچ این موضوع در اینترنت میتونید به نتایج قابل قبولی برسید سعی کنید حداقل با 3 دکتر متخصص پوست مشورت کنید که خودشون مزوتراپی انجام نمیدن!

در مورد آزمایشتون هم بهتره به یه دکتر متخصص داخلی مراجعه کنید. هر چه سریعتر.

16. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •