این لینک فیلم همون مرحله هستش
( Ways to Kill Lenny(Hitman Absolution
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک فیلم همون مرحله هستش
( Ways to Kill Lenny(Hitman Absolution
Last edited by clau; 03-01-2013 at 03:21.
من یه بار بازی رو تموم کردم
میخواستم ببینم اگه از راه هایی که مرحله رو انجام ندادم بازی رو دوباره انجام بدم در سرنوشت آخر بازی تاثیر میزاره؟
کلا بازی یه پایان داره اونم لت و پار کردن دکستر و دار دسته اش هست ؟!
آره بازی یه پایان داره ... ولی من دفعه دوم که بازی کردم کلا مراحل رو یه جور دیگه رد کردمهمینشم حال میده.
سلام.
از دوستان عزیز کسی میتونه فایل setup.exe (نسخه 25 گیگی) بازی رو که واسه نصب هست با حجم 3 مگابایت واسم آپلود کنه؟
ممنون میشم.
مشکلت چیه ؟ واسه چی این فایل رو میخوای ؟
سوالات و مشکلاتتون رو اینجا مطرح کنید ::
این فیلم چیه ؟
فیلم مربوط به اون مرحله ای هست که باlennyتو صحرا هستی بهش میگی گور خودش بکنه اگه بتونی دو تا استخون پیدا کنی و داخل اون گور بندازی و همه کرکس ها هم بکشی یک اتفاق خاصی میفته که یکی از دوستان تو این تاپیک سوال پرسیده بود اگه این کارا انجام بدی چه اتفاقی میفته فیلم کامل همون مرحله هستش
Last edited by clau; 08-01-2013 at 22:26.
فکر کردم فیلم صحنه داره گفتم بزنیم دانلود![]()
سلام. ممنون از جوابت. عرض شود که من فایلهای نصب این بازیو توی هارد داشتم که بتا به دلایلی پاک شدن. و بعد از ریکاوری فایلها اومده ولی فایلهای exe اجرا نمیشن و اررور میدن. حالا من فقط ستاپ رو میخوام که بتونه بازیو نصب کنه. البته کل حجم فایلها 14.5 گیگ هست.
در واقع استخوانها نقشی در این اتفاق ندارد. من خودم امتحان کردم. تنها باید تمامی کرکسها را بکشی. ولی نکته اش این است تمامی کرکسها را باید در حال پرواز بکشی. اگر روی زمین و یا شاخه درخت خشکیده بکشیشیون، اتفاقی نمیفته. میتونید خودتون امتحان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)