چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگه می شه اون کارتونا بذار من ندیدم
چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگه می شه اون کارتونا بذار من ندیدم
اتزیو داره خداحافظی میکنه چرا؟ سالمند شده واسه همین؟ D:
حالا دنیا رو نجات داد؟ داشت داغون میشد که!!!
منم یه بارم اون جونشو زیاد نکردم یعنی فقط یه بار رفتم بلک اسمیس یه ضره فک کنم گرفتم که جونش زیاد هم نشد نمیدونم چرا بعد از اون اصلا نرفتم اصلا خودش هم از جلوم نمیومد شاید من حواسم نبوده !
اسم کارتونش چیه؟
وای کلی خندیدم
جر خوردم از بس خندیدم
آقا سعید درست میگن
Ishak>Ishaq<اسحاق
به ترتیب
فارسی >ترکی > اینگلیسی
اونم ایشک نیستایسحاقه
![]()
یا ترکی بخون یا اینگلیسی دیگه قرار نیست دیگه تو همه جا s با h که به هم چسبیدن ش خونده بشه
Last edited by Ali_p30; 18-12-2011 at 16:25.
لینک دانلود انیمیشن Assassin's Creed Embers
رمز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک زیرنویس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amir rza; 18-12-2011 at 16:33.
دوستای عزیز، بعد از جمع کردن کل آنیموسها(100تا) و پنج مرحله دزموند، بعد چی کار باید کرد؟
بچه ها من بازی رو یه 6 باری تموم کردم و به همه چیه بازی خیلی فک کردم !
این بازی به نظر من یه نتاقض با AC B داره چون تو برادرهود دزموند میره اپل رو از جایی که اتزیو مخفی کرده برمی داره !
ولی تو AC R نشون میده که الطائر اپل رو تو یه کتابخونه تو مسیف مخفی میکنه !
آخه چه جوری میشه الطائر اپل رو اول مخفی کنه بعد اتزیو یهو گیرش بیاره بعد اتزیو اونو مخفی کنه بعد بره تو مسیف ببینه الطائر اونو تو کتابخونه مخفی کرده !
من همه ی AC هارو تموم کردم وبا چه دقتی ام تموم کردم ولی اینو نتونستم تحلیل کنم !
اگه از دوستان کسی هست که میتونه اینو تحلیل کنه به ما ام خبر بده!
متشکر میشم!
و یه سوال دیگه این کیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا" لینک اون فیلم تکمیل کننده ی بازی رو یه بار دیگه بزارید از کامپیوترم پاک شد!![]()
Last edited by Altairezio; 18-12-2011 at 19:44.
در مورد اپل که منم نفهمیدم اگه کسی خبر داره بگه و برای فیلم هم به پست بالای پست خودتون مراجعه کنید.
احتمالا نسخه اول رو بازی کردی.لحظه آخر اپل فعال میشد و مکانهایی رو نشون میداد.
که جای همه ی اپل ها بود.
نسخه 2 رفتیم دنبال یکیش.
آخر این نسخه هم یکی دیگه اش رو پیدا کردیم.
-
اون بابا هم امکانش هست ایرانی باشه.
کلا که یه اپل وجود نداره ، چندتا هستن که آخر AC 1 هم جاشون رو الطایر با یه اپل پیدا میکنه ( بعد از کشتن المعلم روی نقشه جهان جاهاش رو نشون میده)
در کل چندین اپل وجود داره و هدف دزموند پیدا کردن همه ی اونا برای نجات دنیاس.
خطر لو رفتن داستان
اتزیو هم تو قسمت آخر بازی به سوفیا میگه که از اساسین بودن خستس و میخواد برای خودش زندگی کنه. آخرین سکانس بازی هم تیغش و شمشیرش و رها می کنه . توی کارتون هم میبینیم که با سوفیا ازدواج کرده .
به نظرم کارتون یه سوتی داره! سوفیا تو کارتون اصلا پیر نشده! اتزیو نسب به بازی خیلی پیر تر شده و چهرش شکسته شده ولی سوفیا تقریبا همون قیافه تو بازی و داره!
Last edited by hoomi_gta; 18-12-2011 at 21:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)