تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 122 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

داره خودمونی میشه AP9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

محتوای مخفی: امکان لو رفتن داستان 
    کل داستان اینکه که دزموند باید با استفاده از پیدا کردن محل اپل ها دنیا را نجات بده. اون مرده داشت آخر دنیا را به دزموند میگفت و دزموند را برای پیدا کردن محل بعدی اپل راهنمیی میکرد. صحنه آخر بازی هم خیلی ناراحت کننده بود. هم دیدن الطائر با اون وضعیت هم اینکه دیدن اتزیو که داره با دنیای اساسین ها خداحافظی می کنه

خوب این بازی هم تموم شد. بازی زیبایی بود ولی خیلی فرقی نکرده بود با سری قبلی. به شدت هم آسون شده بود و این آسونیش تو ذوق میزد! اونقدر آسون که نیازی به استفاده از بمب هم نبود! مراحل هم هر چه جلو تر میرفتم جالب تر میشد ولی خیلی بهتر میشد روی داستان کار کرد.
    قویترین بخش این بازی به نظرم جمع کردن اساسین ها بود. و بعد از اون هم فلش بک زدن به زندگی الطائر.
    پیشنهاد می کنم کارتونی که یوبی ساخته و سالهای آخر عمر اتزیو رو نشون میده و ببینید. به نظر میرسه اساسین بعدی در چین هست و ما نقش یک اساسین دختر و بازی کنیم.
    خدا حافظی اتزیو خدایی بهش عادت کرده بودیم!
    نمره من به این بازی: 8.5
    اگه می شه اون کارتونا بذار من ندیدم

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

محتوای مخفی: امکان لو رفتن داستان 
    کل داستان اینکه که دزموند باید با استفاده از پیدا کردن محل اپل ها دنیا را نجات بده. اون مرده داشت آخر دنیا را به دزموند میگفت و دزموند را برای پیدا کردن محل بعدی اپل راهنمیی میکرد. صحنه آخر بازی هم خیلی ناراحت کننده بود. هم دیدن الطائر با اون وضعیت هم اینکه دیدن اتزیو که داره با دنیای اساسین ها خداحافظی می کنه

خوب این بازی هم تموم شد. بازی زیبایی بود ولی خیلی فرقی نکرده بود با سری قبلی. به شدت هم آسون شده بود و این آسونیش تو ذوق میزد! اونقدر آسون که نیازی به استفاده از بمب هم نبود! مراحل هم هر چه جلو تر میرفتم جالب تر میشد ولی خیلی بهتر میشد روی داستان کار کرد.
    قویترین بخش این بازی به نظرم جمع کردن اساسین ها بود. و بعد از اون هم فلش بک زدن به زندگی الطائر.
    پیشنهاد می کنم کارتونی که یوبی ساخته و سالهای آخر عمر اتزیو رو نشون میده و ببینید. به نظر میرسه اساسین بعدی در چین هست و ما نقش یک اساسین دختر و بازی کنیم.
    خدا حافظی اتزیو خدایی بهش عادت کرده بودیم!
    نمره من به این بازی: 8.5
    اتزیو داره خداحافظی میکنه چرا؟ سالمند شده واسه همین؟ D:
    حالا دنیا رو نجات داد؟ داشت داغون میشد که!!!

منم یه بارم اون جونشو زیاد نکردم یعنی فقط یه بار رفتم بلک اسمیس یه ضره فک کنم گرفتم که جونش زیاد هم نشد نمیدونم چرا بعد از اون اصلا نرفتم اصلا خودش هم از جلوم نمیومد شاید من حواسم نبوده !

اسم کارتونش چیه؟

آخر فروم باز Ali_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام بچه ها...یه نکته ای دیدم نمیدونم بقیه گفتن یا نه ولی خیلی جالب بود برام! اولین اساسینی که پیدا میکنید اسمش yusuf oglu ishak هست که ترکی هست و معنیش میشه یوسف کره خر!! هدفشون چی بوده این اسمو گذاشتن؟!
    وای کلی خندیدم
    جر خوردم از بس خندیدم

عزیز اون sh "ش" خونده نمیشه . معنیش میشه "اسحاق پسر یوسف" نه اونی که شما گفتی . لطفا یکم فکر کن بعد پست بزن

چی خونده میشه متفکر؟بگو ما هم علممون اندازه شما بشه.k هم حتما ق خونده میشه
    در ضمن نقل قول کردنو یاد بگیر که پست بقیه رو نقل قول نکنی!!
    آقا سعید درست میگن
    Ishak>Ishaq<اسحاق
    به ترتیب
    فارسی >ترکی > اینگلیسی
    اونم ایشک نیست ایسحاقه
    یا ترکی بخون یا اینگلیسی دیگه قرار نیست دیگه تو همه جا s با h که به هم چسبیدن ش خونده بشه
    Last edited by Ali_p30; 18-12-2011 at 16:25.

4. 4 کاربر از Ali_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

چی؟؟؟؟؟ کانتر استیل؟؟؟؟؟

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

اگه می شه اون کارتونا بذار من ندیدم
    اتزیو داره خداحافظی میکنه چرا؟ سالمند شده واسه همین؟ D:
    حالا دنیا رو نجات داد؟ داشت داغون میشد که!!!

منم یه بارم اون جونشو زیاد نکردم یعنی فقط یه بار رفتم بلک اسمیس یه ضره فک کنم گرفتم که جونش زیاد هم نشد نمیدونم چرا بعد از اون اصلا نرفتم اصلا خودش هم از جلوم نمیومد شاید من حواسم نبوده !

اسم کارتونش چیه؟
    لینک دانلود انیمیشن Assassin's Creed Embers
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رمز:
    کد:
    لینک زیرنویس:
    کد:
    Last edited by Amir rza; 18-12-2011 at 16:33.

6. این کاربر از Amir rza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AP9

در آغاز فعالیت afandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستای عزیز، بعد از جمع کردن کل آنیموسها(100تا) و پنج مرحله دزموند، بعد چی کار باید کرد؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بچه ها من بازی رو یه 6 باری تموم کردم و به همه چیه بازی خیلی فک کردم !
    این بازی به نظر من یه نتاقض با AC B داره چون تو برادرهود دزموند میره اپل رو از جایی که اتزیو مخفی کرده برمی داره !
    ولی تو AC R نشون میده که الطائر اپل رو تو یه کتابخونه تو مسیف مخفی میکنه !
    آخه چه جوری میشه الطائر اپل رو اول مخفی کنه بعد اتزیو یهو گیرش بیاره بعد اتزیو اونو مخفی کنه بعد بره تو مسیف ببینه الطائر اونو تو کتابخونه مخفی کرده !
    من همه ی AC هارو تموم کردم وبا چه دقتی ام تموم کردم ولی اینو نتونستم تحلیل کنم !
    اگه از دوستان کسی هست که میتونه اینو تحلیل کنه به ما ام خبر بده!
    متشکر میشم!
    و یه سوال دیگه این کیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا" لینک اون فیلم تکمیل کننده ی بازی رو یه بار دیگه بزارید از کامپیوترم پاک شد!
    Last edited by Altairezio; 18-12-2011 at 19:44.

9. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir rza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    اگه گفتی!!!؟ D:

پيش فرض

این بازی به نظر من یه نتاقض با AC B داره چون تو برادرهود دزموند میره اپل رو از جایی که اتزیو مخفی کرده برمی داره !
    آخه چه جوری میشه الطائر اپل رو اول مخفی کنه بعد اتزیو یهو گیرش بیاره بعد اتزیو اونو مخفی کنه بعد بره تو مسیف ببینه الطائر اونو تو کتابخونه مخفی کرده !
    من همه ی AC هارو تموم کردم وبا چه دقتی ام تموم کردم ولی اینو نتونستم تحلیل کنم !
    متشکر میشم!
    و یه سوال دیگه این کیه؟

لطفا" لینک اون فیلم تکمیل کننده ی بازی رو یه بار دیگه بزارید از کامپیوترم پاک شد!
    در مورد اپل که منم نفهمیدم اگه کسی خبر داره بگه و برای فیلم هم به پست بالای پست خودتون مراجعه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

...

احتمالا نسخه اول رو بازی کردی.لحظه آخر اپل فعال میشد و مکانهایی رو نشون میداد.

که جای همه ی اپل ها بود.

نسخه 2 رفتیم دنبال یکیش.

آخر این نسخه هم یکی دیگه اش رو پیدا کردیم.

-

اون بابا هم امکانش هست ایرانی باشه.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

متشکر میشم!
    و یه سوال دیگه این کیه؟

کلا که یه اپل وجود نداره ، چندتا هستن که آخر AC 1 هم جاشون رو الطایر با یه اپل پیدا میکنه ( بعد از کشتن المعلم روی نقشه جهان جاهاش رو نشون میده)

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در کل چندین اپل وجود داره و هدف دزموند پیدا کردن همه ی اونا برای نجات دنیاس.

خطر لو رفتن داستان

اتزیو هم تو قسمت آخر بازی به سوفیا میگه که از اساسین بودن خستس و میخواد برای خودش زندگی کنه. آخرین سکانس بازی هم تیغش و شمشیرش و رها می کنه . توی کارتون هم میبینیم که با سوفیا ازدواج کرده .
    به نظرم کارتون یه سوتی داره! سوفیا تو کارتون اصلا پیر نشده! اتزیو نسب به بازی خیلی پیر تر شده و چهرش شکسته شده ولی سوفیا تقریبا همون قیافه تو بازی و داره!
    Last edited by hoomi_gta; 18-12-2011 at 21:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •