باید از تو تاپیک که تو بازی های کامپیوتری هست واسه PES پچی که گزارشگر رو درست می کنه دانلود کنی!![]()
باید از تو تاپیک که تو بازی های کامپیوتری هست واسه PES پچی که گزارشگر رو درست می کنه دانلود کنی!![]()
لطفا بحث های کل کل رو به پروفایل خودتون منتقل کنید.
هواداران بازی هم برا هر پست زود موضع گیری نکنن
محمد جان شما هم ادامه نده انتظار از شما بیشتره مرسی
محمد جان کی هستن؟ولی این کل کل ها ادامه داره شما 10000 بار دیگه هم بگید اینا شروع می کنن(یکی میاد یه چیزی مییگه و ....
سلام،
دوستان من بازی pes 2012 رو واسه ایکس باکس خریدم، اول که گذاشتمش توی دستگاه گفت که برای اجرا آپدیت نیاز هست و من هم Ok رو زدم و دستگاه ریست شد و شروع کرد که نصب آپدیت که وسطش ارور داد که نمیتونه از روی دی وی دی بخونه و گفت دی وی دی رو در بیار و دوباره داخل دستگاه بزار، منم دی وی دی رو تمیز کردم و دوباره گذاشتمش توی دستگاه که بازم همون ارور اومد، اگه دی وی دیه دیگه هم بزارم بازم همون ارور رو میده و کلاً دیگه وارد ایکس باکس نمیشه،میخواستم ببینم مشکل از چیه و چکار باید کرد؟ اگه برم یه دی وی دیه Pes 2012 بخرم و بزارم توی دستگاه آپدیت درست میشه؟
ممنون
توی اکثر سایتها مخصوصا تورنت هنوز فقط نسخه دمو هست چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه2 راه داره .... یا اینکه وسط بازی L1 و L2 رو نگه داری بعد 2تا شوک رو همزمان به داخل فشار بدی ...... راه دوم اینه که بری تو قسمت Link Feints اونجا هست....
![]()
به خدا سوال سختی نپرسیدم![]()
عزیز سوالات مربوط به مشکلات رو اینجا مطرح کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کپی خور ایکس باکس شما خراب شده باید ببرید بدید دوباره فریمور LT رو روش بریزید
(150MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)