تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 90 از 372 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض كلمنته سرمربی تیم فوتبال رئال مورسیا شد

باشگاه فوتبال "رئال مورسیا"ی اسپانیا با بركناری لوكاس الكار از سرمربیگری این تیم، خاویر كلمنته را به این سمت منصوب كرد.
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، تیم فوتبال "رئال مورسیا" در حال حاضر با 23 امتیاز، با تیم ته جدولی باشگاه های اسپانیا فقط یك پله فاصله دارد.

این تیم در یازده مسابقه اخیر خود در هشت مسابقه شكست خورده است.

خاویر كلمنته از سال 1992 تا 1998 سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا بود و ماه گذشته نیز با مسئولان فوتبال كشورمان برای عهده دار شدن سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال مذاكراتی داشت كه به نتیجه نرسید.

كلمنته كه با تیم "اتلتیك بیلبائو" و "اتلتیكو مادرید" در رقابت های داخلی اسپانیا و رقابت های اروپایی به نتایج درخشانی دست یافته بود، در پایان فصل گذشته پس از ناكامی در رساندن تیم ملی فوتبال "صربستان" به مرحله نهایی رقابت های "یورو 2008"، از سرمربیگری این تیم بركنار شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر،

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در پي بي‌نتيجه بودن مذاكرات با ايران
    خاوير كلمنته سرمربي تيم رئال مورسيا شد
    خبرگزاري فارس: سرمربي فراموش شده باسك در پي حضور باورنكردني در عنوان يك روزنامه‌ها، با رئال مورسيا قرارداد همكاري بست.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، خاوير كلمنته كه دو ماه قبل از مذاكره با مقامات فدراسيون فوتبال ايران، براي حضور در يك برنامه كارشناسي فوتبال رد مي‌شد، با رئال مورسيا قرارداد همكاري منعقد كرد.
    اين مربي كه براي مربيگري در مورسيا مشكلي با نوه خود نداشته، جاي لوكاس آلكاراس را پر كرد و متعهد شد تا مورسيا را در لاليگا نگاه دارد.
    اين تيم در رده پانزدهم لاليگا قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض پیشنهاد بهترین داور جهان به فیفا

فن آوری تلویزیونی بهترین راه کمک به داوری هاستتهران –خبرگزاری ایسکانیوز:بهترین داور جهان طی پیشنهادی به فیفا ،برای کاهش خطاها و تنش در داوری مسابقات فوتبال ،خواستار استفاده از فن آوری تلویزیونی شد.به گزارش روز جمعه گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، مارکوس مرک بهترین داور جهان در 3 سال گذشته در گفتگو با نشریه ورزشی کیکر طرحی را ارائه کرد که بر مبنای آن ، تیم ها در زمان برگزاری مسابقه می توانند بازبینی صحنه های مشکوک را خواستار شوند.
    بر اساس این طرح که در ورزش های دیگر از جمله کشتی ، تنیس و فوتبال آمریکایی به کار گرفته می شود ، هر تیم و داور بازی می توانند در مدت یک مسابقه ، دو بار بازبینی صحنه های مورد اختلاف را خواستار شده است .
    فدراسیون جهانی فوتبال تاکنون با هر پیشنهادی برای استفاده از فن آوری تلویزیونی در قضاوت مسابقات فوتبال مخالفت کرده است

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

به نظر من اين فناوري اصلا خوب نيست چون فوتبالو بيمزه ميكنه.
    يكي از جذابيت هاي فوتبال به همينه كه همش اشتباه ميكنن تصور كنيد اگه فوتبال بي اشتباه بود چقدر بيمزه مي شد.
    به نظر من كه همين اينجوري بهتره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض بنيتس: "تورس" ركورد نيستلروي را خواهد شكست

رافائل بنيتس" سرمربي ليورپول معتقد است "فرناندو تورس" مهاجم تيمش مي‌تواند ركورد گلزني "رود فان نيستلروي" را بشكند.
    به گزارش ايسنا، تورس در دو بازي آخر ليورپول توانسته هت تريك كند و خود را با هجده گل در رده‌ي سوم جدول گلزنان قرار دهد.
    فرناندو تورس تابستان گذشته با مبلغ سرسام‌آور 26 ميليون پوند از اتلتيكو مادريد آنفيلد شد و در 33 بازي ليورپول 24 گل به ثمر رسانده تا جا پاي بزرگان آنفيلد بگذارد.
    رافا گفت: "ما از كيفيت بالاي بازي فرناندو آگاه بوديم و مي‌دانستيم او خيلي سريع مي‌تواند خود را با شرايط ليگ برتر هماهنگ كند. زماني‌كه قصد داشتيم يك مهاجم به خدمت بگيريم، جرارد و كاراگر به من پيشنهاد دادند كه مايكل اوون را به آنفيلد بازگردانم، ولي من به آن‌ها گفتم كه تورس بسيار بهتر از اوون است. آن‌ها با من موافق نبودند ولي با گلزني‌هاي تورس فكر مي‌كنم‌ آن‌ها هم به اين نتيجه رسيده باشند.
    رود فان نيستلروي مهاجم پيشين منچستر يونايتد در نخستين فصل حضورش در ليگ برتر انگليس به عنوان يك بازيكن خارجي توانسته بود 23 گل به ثمر برساند كه بهترين ركورد براي يك بازيكن است.
    بنتيس گفت: "فرناندو فقط پنج گل كم‌تر از نيستلروي زده و من مطمئن هستم او مي‌تواند ركورد رود را بشكند."

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض جنگ لفظی مورینیو علیه چلسی

ساعت خبر: 15:50 - تاريخ خبر: 18/12/1386 خوزه مورینیو سرمربی سابق چلسی انگلیس دیشب گفت.. اگر فصل آینده به عنوان رقیب با چلسی مواجه شود تنها با انگیزه انتقام به میدان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن/ مورینیو پرتغالی که از سپتامبر گذشته پس از ترک چلسی/ بدون باشگاه است با بیان این مطلب تصریح کرد: من بارها به بازیکنان و هوادارن چلسی گفته ام که آنها را دوست دارم و خواهان موفقیت آنها هستم اما اگر روزی قرار باشد ما رقیب هم باشیم ؛ من پیروز خواهم بود.
    مورینیو تاکید کرد.. هنوز علاقه بسیاری به چلسی دارم اما اگر به عنوان رقیب در مقابل انها قرار گیرم جایی برای احساسات و عاطفه وجود نخواهد داشت.
    مغرور ترین مربی حال حاضر اروپا و جهان با بیان اینکه امیدوار است فصل آینده در لیگ قهرمانان اروپا به مصاف چلسی برود گفت:در صورت مواجهه به آنها رحم نخواهم کرد.
    وی در واکنش به پرسشی درباره آورام گرانت/ جانشین خود در جلسی اضافه کرد.. هیچ نظری درباره او ندارم . روی صحبت من با باشگاه است در واقع در باره شخص وی نظری ندارم.
    مورینیو در ادامه با تاکید بر این نکته که طی 5 ماه گذشته هیچ گاه حتی یک کلمه زشت و نامناسب در باره چلسی به زبان نیاورده ام و نخواهم آورد افزود: من هنوز فکر می کنم چلسی بخشی از من است و این تیم برای همیشه در قلب من خواهد ماند.

اما گرانت اسرائیلی که از شرکت در جنگ لفظی با مورینیو اجتناب کرده است در گفتگو با پایگاه اینترنتی باشگاه گفت: نبرد ما تنها به زمین و زمان مسابقه محدود می شود.
    مورینیو طی 3 سال حضور در چلسی/ 2004 تا 2007/ دو عنوان قهرمانی لیگ برتر/ یک قهرمانی در جام حذفی و دو عنوان اولی در جام اتحادیه فوتبال جزیره را برای آبی های لندن به ارمغان آورد.
    وی پیش از پیوستن به چلسی نیز توانسته بود با پورتو قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود

iribnews.ir

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی لیورپول بهترین بازیکن ماه فوریه‌ی لیگ برتر شناخته شد.

دیوید مویس، سرمربی اورتون بهترین مربی ماه فوتبال جزیره عنوان گرفت. این مربی از آنجا به این عنوان برگزیده شد که تیمش اورتون در ماه فوریه هیچ مشکلی را تجربه نکرد و با لیورپول رقابت تنگاتنگی بر سر رسیدن به مقام چهارم دارد. تیم چهارم رقابت‌های لیگ برتر این فرصت را دارد که در پایان فصل سهمیه حضور در لیگ قهرمانان اروپا را بدست بیاورد.
    حضور تویس اسپانیایی و گلزنی‌های پی در پی او باعث شده تا لیورپول در حال حاضر جایگاه چهارم رقابت‌های لیگ برتر را از آن خود کند.
    او در ماه فوریه در دیدار برابر میدلزبورو در لیگ برتر و برابر ردینگ در رقابت‌های جام اتحادیه انگلیس توانست "هت تریک" کند و مجموع گل‌هایش را در این فصل به عدد 18 رساند. پیش از او کریستیانو رونالدو، مهاجم منچستریونایتد با 21 گل زده و "امانوئل آدبایور" از آرسنال با 19 گل در صدر جدول برترین گلزنان لیگ برتر جای دارند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض تیم جدید خاویر كلمنته

اسفند - شبكه خبر، باشگاه فوتبال "رئال مورسیا"ی اسپانیا با بركناری لوكاس الكار از سرمربیگری این تیم، خاویر كلمنته را به این سمت منصوب كرد.

تیم فوتبال "رئال مورسیا" در حال حاضر با 23 امتیاز، با تیم ته جدولی باشگاه های اسپانیا فقط یك پله فاصله دارد.
    این تیم در یازده مسابقه اخیر خود در هشت مسابقه شكست خورده است.
    خاویر كلمنته از سال 1992 تا 1998 سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا بود و ماه گذشته نیز با مسئولان فوتبال كشورمان برای عهده دار شدن سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال مذاكراتی داشت كه به نتیجه نرسید.
    كلمنته كه با تیم "اتلتیك بیلبائو" و "اتلتیكو مادرید" در رقابت های داخلی اسپانیا و رقابت های اروپایی به نتایج درخشانی دست یافته بود، در پایان فصل گذشته پس از ناكامی در رساندن تیم ملی فوتبال "صربستان" به مرحله نهایی رقابت های "یورو 2008"، از سرمربیگری این تیم بركنار شد.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لیاقت کلمنته از این بیشتر هم نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •