تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 90 اولاول ... 40808687888990
نمايش نتايج 891 به 899 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

این بیانیه ون پرسی (که احتمال خیلی خیلی زیاد وکیلش تنظیم کرده) بدجور تابستون خوبی که داشتیم رو بهم ریخت. این بیانیه احمقانه حتی سهامدارا رو هم به جون هم انداخت.
    رابین دیگه الان محبوبیتی که 1 هفته پیش واسه هوادارا داشت رو نداره. شاید اگه این بیانیه رو نمیداد و خیلی آروم میرفت قضیه فرق میکرد.
    خیلی جالبه که گفته تو این 8 سال تمام تلاشش رو واسه این تیم کرده خوب راست میگه تمام تلاشش رو تو کادر پزشکی کرده.
    اصلا انتظار همچین چیزی رو از رابین نداشتم. با این بیانیه باشگاهی رو که گفته عاشقشم (تو همین بیانیه) بدجور بهم ریخت. هیچ احترامی واسه منه هوادار قائل نشد. هیچ احترامی واسه ونگر قائل نشد.
    ونگری که تو بدترین شرایط پشتش وایساد (نمونش همین یورو) و گفت که من به رابین ایمان دارم. حالا این آقا میاد میگه من به روش ونگر و باشگاه ایمان ندارم، هه.
    میگه به باشگاه ایمان ندارم. باشگاهی که 7 سال تمام، حقوق آقا رو داد و فقط مصدومیت هایی که تو تیم ملی داشت نصیبش شد، حالا که میخواد ازش استفاده کنه ...
    ون پرسی با این بیانیه خواست تمام فشار رو بزاره رو باشگاه و خودش رو مظلوم جلوه بده پیش هوادارا ولی مثل اینکه اینو نمیدونست که از نظر هوادارای آرسنال هیــــــــــــــچکس بزرگتر از باشگاه نیست.

7 سال تمام با مصدومیتهاش ساختیم آقا 1 فصل خوب کار کرد میگه تمدید نمیکنم. خوب تمدید نکن. آرسنال بازیکنای بزرگتر از تو رو هم از دست داده و هنوز آرسناله. دیگه از پیرس و ویرا و آنری بزرگتر نیستی که، هستی؟

بدجور دلم واسه ونگر میسوزه. اون از پارسال که فابرگاس و نصری اون بلا رو سرش آوردن اینم از امسال که کسی داره این حرفا رو میزنه که خودش گفته بود اگه ونگر نبود الان معلون نبود تو هلند عضو کدوم گروه تبهکاری بودم.
    این آقا همونیه که 2009 گفته بود نمیتونم خودمو تو هیچ لباس دیگه ای جز آرسنال ببینم. آدم خیلی زود رنگ عوض میکنن.

100 درصد باید فروختش. آخه بدبدختی اینه که با این بیانیه مضخرف قدرت چونه زنی آرسنال رو همین پایین آورده.

کاپیتانه فصل بعد هم که ورمالنه. شماره 10 رو هم دوست دارم بدن به جکی ولی به پستش نمیخوره، اینو دیگه ونگر بهتر از هرکسی میدونه باید چی کار کنه.

ون پرسی حتی اگه بمونه هم دیگه اون احساس قبل رو بهش ندارم.
    به قول علی آقا تو جی تی به ون پرسی پیشنهاد میکنم بره ساتیک چون 100 درصد سال دیگه 2تا جام میگیره البته اگه مشکل مالی نیست.

2. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

گزارش شده که مدیربرنامه Stevan Jovetic اومده لندن تا با آرسنال مذاکره کنه. ضمن اینکه گفته میشه یوونتوس هم به شدت دنبالشه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تمرینات پیش فصل آغاز شد - گالری عکس

تیم اصلی آرسنال به تمرینات برای فصل جدید بازگشت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر به همراه دو دستیار جدید خود نیل بنفیلد و استیو بولد ، امروز سه شنبه برای اولین بار در این تابستان تمرینات تیمش را از نزدیک نظارت کرد.

نمایندگان آرسنال در بازی های اروپایی همچنان در تعطیلات خود حضور دارند اما در تمرینات امروز نام های بزرگی همچون توماس ورمالن به چشم می خورد.

عکاس رسمی باشگاه تصاویری از این جلسه تمرینی فرستاده است.

5. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

توصیه ون پرسی به اوزیاکوپ برای ترک باشگاه

اگوژان اوزیاکوپ ماه گذشته آرسنال را ترک کرد تا به تیم ترکیه ای بشیکتاش بپیوندد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هافبک سابق آرسنال اگوژان اوزیاکوپ فاش کرد که رابین ونپرسی به متقاعد شدن وی برای ترک باشگاه کمک کرده است.

این هافبک 19 ساله به دنبال ناکامی حضور در لیگ برتر به همراه تیم آرسنال، ماه گذشته به تیم ترکیه ای بشیکتاش پیوست.

او گفت : "من با ونپرسی مشورت کردم و او موافق بود که بهترین تصمیم برای منافع من این است که باشگاه را ترک کنم."

"ترک آرسنال یکی از سخت ترین کارهایی بود که در زندگیم انجام داده ام، واقعاً ناراحت کننده بود.

"با این حال بشیکتاش پیشنهادی داد که به سختی میتوانستم آن را نادیده بگیرم، از طرف یکی از بزرگترین باشگاه های ترکیه به من وعده بازی در ترکیب اصلی داده شده بود."

اوزیاکوپ گفت که ونپرسی - که هفته گذشته اعلام کرد قرارداد جدیدی با آرسنال امضا نمی کند- الگوی او بوده است.

"در آرسنال با من بسیار خوب رفتار می شد، در اوایل پیوستنم از هلند ونپرسی کمک زیادی به من کرد، او برای صرف غذا من را به خانه اش دعوت می کرد.

"ونپرسی محرک فوق العاده ایی بود. به او قول داده بودم در اولین بازی ام گل بزنم اما متاسفانه نتوانستم.

"با این حال او بعد از پایان بازی به من گفت اگر بیست دقیقه دیگر وقت داشتم گل می زدم و از عملکرد من تمجید کرد."

7. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ونگر می خواهد هر چه سریعتر وضعیت کاپیتان مشخص شود

آرسن ونگر از مسئولین آرسنال خواسته است تا هر چه زودتر وضعیت رابین ونپرسی مشخص شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رابین ونپرسی کاپیتان آرسنال و بهترین بازیکن فصل گذشته تیم و لیگ انگلیس، از امضای قرارداد جدید با آرسنال سر باز زده است و وضعیت او در حال حاضر نامشخص است.

آرسن ونگر که در سال گذشته و در لحظات پایانی دو بازیکن کلیدی خود سسک فابرگاس و سمیر نصری را از دست داد، نمی خواهد در این فصل این ماجرا تکرار شود.

ونگر از مسئولین آرسنال خواسته است تا هر چه سریعتر وضعیت رابین را مشخص کنند. حتی اگر به فروش او منجر شود!! مربی آرسنال در روزهای پیش رو ملاقات رو در رو با رابین خواهد داشت تا او را متقاعد به ماندن کند.

به گزارش دیلی میل ، اگر ونگر موفق به این کار نشود ، میخواهد که هر چه سریعتر مهاجم خود را بفروشد تا جانشینی برای او پیدا کند و مشکلات فصل گذشته رخ ندهد.

دو باشگاه منچستری و یوونتوس به رابین علاقه مند هستند و آرسنال برای رابین 30 میلیون پوند درخواست کرده است اما با توجه به اینکه فقط یک سال دیگر تا پایان قراردادش باقی مانده است، ممکن است پیشنهادات ارسالی در حدود 20 میلیون پوند باشد.

تیم استعداد یابی آرسنال هم در این هفته جلسه ای خواهند داشت تا جانشینان احتمالی ون پرسی را به آرسن ونگر معرفی کنند. گفته میشود استفان یووتیچ و رابرت لواندوفسکی در صدر لیست آنها قرار دارند.

9. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

مرد قابل اعتماد آرسنال ون پرسی نیست

دس کلی: آقای قابل اعتماد آرسنال نه ون پرسی است و نه عثمانوف یا کروئنکه، ونگر مرد قابل اعتماد آرسنال است

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر مشکل آرسنال نیست. او هیچ وقت مشکل نبوده است و نخواهد بود. سرمربی آرسنال یکی از چند نفر معدود مربی برتر این کشور است که هنوز بر روی حقایق حرکت می کند.
    او به باشگاهش وفادار است هر چند "اُف" های میلیاردر به هیأت مدیره ها راه پیدا می کنند که مشخصاً صلاحیت آن را ندارند. ونگر به بازیکنانش نیز وفادار است هر چند بسیاری از آن ها او را قال گذاشتند!!!
    او به اصول و اعتقاداتش نیز وفادار است و ناله های دمدمی مزاج برخی هواداران ناسپاس و مدیران دلقکی که بادی به غبغب می اندازند و خشم خود از از رفتن ون پرسی با لیوانی نوشیدنی پاسخ می دهند، نادیده می گیرد.
    به توئیت ها که نگاه می کنید همه ی آن ها در این جملات خلاصه می شود. " نه! نه! چگونه می توانیم او را از دست دهیم؟" آن ها مثل هواداران نوجوان جاستین بایبر بی فکر فریاد می زنند و می گویند " ونگر، باید جوابگو باشد یا برود!!"
    مشکل آرسنال به ونگر مربوط می شود. او با بحث های هیأت مدیره محاصره شده است و توله سگ های ناسپاس رختکن و اظهارنظرهای ابلهانه نیز دور او را گرفته اند.
    همین حالا، ون پرسی به وضوح سعی می کند بازی حیله گرانه ای با ونگر به راه بیندازد. بازیکن هلندی که عنوان بهترین فوتبالیست سال را یک فصل پس از هشت سال مصدومیت های طاعون وار توانست به دست بیاورد حال بیانیه داده است که آرسنال ’ با جاه طلبی ها و آرزوهای من همخوانی ندارد.‘
    نکته عجیب اینجاست که هنگامی که در حال معالجه در فیزیوتراپی و گرفتن پول و حقوق بود همه ی این ها با اشتیاق ها و جاه طلبی های او همخوانی داشت اما اکنون دیگر نه!
    به قول رادیوهد (یکی از گروه های موسیقی انگلیسی):" جاه طلبی تو را کاملاً زشت می کند و چنان فریاد می زنی و ساعت گوچی را پرت می کنی گویا یک بچه خوک است." و این جمله اکنون شایسته ی ون پرسی است. به خاطر تمام تلاش هایش برای در آوردن پیراهنی که برخی نجیب زاده ها آن را مانند جام شراب مقدس می دانند. این امر کاملاً زشت است.
    او حقی ندارد که به ونگر بگوید که چگونه باشگاه را اداره کند. سرمربی آرسنال هنگامی که فاینورد این جوان از خود راضی را پشت پرده در لیست فروش خود گذاشته بود به تیم خود آورد و به او شانس داد. این بازیکن هلندی اکنون باید بدهی خود را بپردازد.
    دو خرید با کیفیت ونگر در این تابستان - لوکاس پودولسکی 27 ساله که حدود 100 بازی ملی دارد و بهترین گلزن لیگ فرانسه اولیویه ژیرو - را با پرداخت 24 میلیون پوند به این تیم آورده است. با هر متر و معیاری که بسنجید این دو خرید عالی بوده اند و باید در نظر داشت که این دو نفر به تیمی اضافه می شوند که فصل پیش رتبه سوم را به دست آورد.
    درست است. آرسنال نگون بخت در جذاب ترین و دیدنی لیگ جهان تنها رتبه "سوم" را کسب کرده است. پشت سر منچسترسیتی که بیش از خدای یونایان پول دارد و قهرمان شد.
    ون پرسی می تواند هر تصمیمی برای دوران حرفه ای خودش اتخاذ کند. او می تواند قرارداد جدید امضا نکند و برای هر باشگاهی که دوست دارد بازی کند و هر قدر پول دوست دارد و می تواند دریافت کند و شانس خوبی برای وی در همه این موارد وجود دارد اما ژست گرفتن که او "مجبور" شده است به خاطر کمبود جاه طلبی تیم را ترک کند یک توهین بی معنی و بی ادبانه در این مقطع زمانی است. ونگر بدون شک این تابستان خریدهای خوبی داشته است و ممکن است خریدهای بیشتری نیز داشته باشد اما به نظر می رسد ون پرسی تصمیم خود را پیش از آمدن پودولسکی و ژیرو گرفته بود!
    کاپیتان آرسنال ادعا کرده است که " مسائل مالی در اولویت من قرار ندارند" اما همه چیز نشان می دهد او دنبال پول است. ما همه این را می دانیم. زیرا پول است که به او شانس بهتری برای قهرمانی می دهد.
    تنها بدین خاطر که سیتی بیش از همه باشگاه های جهان پول دارد جاه طلبی بیشتری دارد؟ و آیا این موضوع بهانه ی خوبی است که بگوئیم ونگر جاه طلبی ندارد؟ شاید او کمی واقع نگر است. اگر ونگر تصمیم بگیرد، ون پرسی از رقم پیشنهادی سیتی یا رئال یا هر تیمی دیگری هم بی ارزش تر خواهد بود. آن وقت چه کسی می گوید او اشتباه کرده است؟
    از نظر استدلالی نیز اگر ون پرسی بخواهد حقوقی در حدود 240 هزار پوند داشته باشد - که فاصله ی زیادی از حقوق 100 هزارپوندی کنونی او دارد - و ونگر نگاهی که جمع و تفریق ها داشته باشد حقوق 7.3 میلیون پوند در سال را چه کسی می تواند تأمین کند؟ ونگر بدین خاطر مقصر است؟ شخصاً او را تحسین خواهم کرد.
    اما با شرم آوری تمام دومین سهامدار بزرگ باشگاه الیشر عثمانوف از فرصتی که ون پرسی به وجود آورد استفاده کرده است تا بقیه سهام باقی مانده را بخرد. او از این فرصت نهایت استفاده را کرد تا به رقیب خود استن کروونکه بتازد. اما چون عثمانوف علیرغم 30% سهام خود جایی در هیأت مدیره ندارد می توانیم حدس بزنیم مشکل او کجاست.
    جنگی که پشت پرده وجود دارد این گونه شرایط را نشان می دهد که سرمربی با یک دستی که بر کمر خود قرار داده در حال جنگیدن با این مشکلات است اما علیرغم همه این مسائل تنها یک مرد وجود دارد که برای بهترین منافع باشگاه می جنگد و قابل اعتماد است.
    این فرد ون پرسی نیست. کروئنکه نیست. عثمانوف هم نیست. او ونگر است.

بی نظیر صحبت کرده این دس کلی در مورد قضیه ون پرسی. تمام چیزایی که گفته حرف خودمه.
    اون قسمتهای بولد شده رو بدجور دوست دارم.

11. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آرسنال برای جام یادبود مارکوس لیبر ترکیب جوانی برمی گزیند

اما جروینیو، جورو، سانتوس و گیبز نیز در این بازی ها حضور خواهند داشت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسنال دیدارهای پیش فصل خود را روز شنبه با شرکت در جام یادبود مارکوس لیبر شروع خواهد کرد و در این بازی های ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه را در این تورنمنت برخواهد گزید.

توپچی ها در دو بازی 45 دقیقه ای خود در این بازی ها با تیم تازه صعود کرده ساوتهمپتون و تیم بلژیکی اندرلخت بازی خواهد کرد. تیم آرسن ونگر ساعت 18:45 به وقت محلی (22:15 به وقت ایران) مقابل اندرلخت قرار خواهد گرفت و ساعت 20:00 به وفت محلی (23:30 به وقت ایران) مقابل ساوتهمپتون قرار خواهد گرفت.

آرسن ونگر برای حضور در ورزشگاه سنت ماری بازیکناننی نظیر جروینیو، یوهان جورو، مروان شماک، آندره سانتوس، فرانسیس کوکلن و کایران گیبز را در ترکیب 23 نفره ی خود قرار داده است.

هیچ یک از بازیکنانی که در یورو 2012 حضور داشتند در این تورنمنت حضور ندارند و هنوز به تمرینات نیز بازنگشته اند.
    اما از بازیکنانی که به دنبال تثبیت خود در تیم اصلی هستند کایل بارتلی، ویتو مانونه و هنری لنسبوری نیز پس از دوران موفق قرضی در رنجرز، هال سیتی و وستهم دوباره لباس آرسنال را به تن خواهند کرد.

همچنین شانس خوبی برای برخی از ستارگان آینده مانند کایل ابیسیلیو هافبک هلندی، کریستوفر اولسن هافبک نوچوان هلندی و توماس آیفزلید ستاره ی آلمانی در این تورنمنت وجود دارد.

یادآوری می کنیم که این بازی از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فابل پیگیری می باشد. برای بازی اندرلخت از تگ#AFCvAND و برای بازی ساوتهمپتون از تگ #SFCvAFC استفاده کنید.

گزارش بازی بلافاصله بعد از بازی منعکس خواهد شد و خلاصه بازی نیز از یکشنبه بعد از ظهر در سایت رسمی قرار خواهد
    گرفت.

13. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

طبیعتا هر چه سریعتر باید وضعیت رابین مشخص بشه .

به نظرم تنها
    لواندوفسکی می تونه جانشین رابین بشه .

به هر جا فروختند نباید توی جزیره باشه . البته امیدوارم .

15. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

17. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •