این بیانیه ون پرسی (که احتمال خیلی خیلی زیاد وکیلش تنظیم کرده) بدجور تابستون خوبی که داشتیم رو بهم ریخت. این بیانیه احمقانه حتی سهامدارا رو هم به جون هم انداخت.
رابین دیگه الان محبوبیتی که 1 هفته پیش واسه هوادارا داشت رو نداره. شاید اگه این بیانیه رو نمیداد و خیلی آروم میرفت قضیه فرق میکرد.
خیلی جالبه که گفته تو این 8 سال تمام تلاشش رو واسه این تیم کرده خوب راست میگه تمام تلاشش رو تو کادر پزشکی کرده.
اصلا انتظار همچین چیزی رو از رابین نداشتم. با این بیانیه باشگاهی رو که گفته عاشقشم (تو همین بیانیه) بدجور بهم ریخت. هیچ احترامی واسه منه هوادار قائل نشد. هیچ احترامی واسه ونگر قائل نشد.
ونگری که تو بدترین شرایط پشتش وایساد (نمونش همین یورو) و گفت که من به رابین ایمان دارم. حالا این آقا میاد میگه من به روش ونگر و باشگاه ایمان ندارم، هه.
میگه به باشگاه ایمان ندارم. باشگاهی که 7 سال تمام، حقوق آقا رو داد و فقط مصدومیت هایی که تو تیم ملی داشت نصیبش شد، حالا که میخواد ازش استفاده کنه ...
ون پرسی با این بیانیه خواست تمام فشار رو بزاره رو باشگاه و خودش رو مظلوم جلوه بده پیش هوادارا ولی مثل اینکه اینو نمیدونست که از نظر هوادارای آرسنال هیــــــــــــــچکس بزرگتر از باشگاه نیست.
7 سال تمام با مصدومیتهاش ساختیم آقا 1 فصل خوب کار کرد میگه تمدید نمیکنم. خوب تمدید نکن. آرسنال بازیکنای بزرگتر از تو رو هم از دست داده و هنوز آرسناله. دیگه از پیرس و ویرا و آنری بزرگتر نیستی که، هستی؟
بدجور دلم واسه ونگر میسوزه. اون از پارسال که فابرگاس و نصری اون بلا رو سرش آوردن اینم از امسال که کسی داره این حرفا رو میزنه که خودش گفته بود اگه ونگر نبود الان معلون نبود تو هلند عضو کدوم گروه تبهکاری بودم.
این آقا همونیه که 2009 گفته بود نمیتونم خودمو تو هیچ لباس دیگه ای جز آرسنال ببینم. آدم خیلی زود رنگ عوض میکنن.
100 درصد باید فروختش. آخه بدبدختی اینه که با این بیانیه مضخرف قدرت چونه زنی آرسنال رو همین پایین آورده.
کاپیتانه فصل بعد هم که ورمالنه. شماره 10 رو هم دوست دارم بدن به جکی ولی به پستش نمیخوره، اینو دیگه ونگر بهتر از هرکسی میدونه باید چی کار کنه.
ون پرسی حتی اگه بمونه هم دیگه اون احساس قبل رو بهش ندارم.
به قول علی آقا تو جی تی به ون پرسی پیشنهاد میکنم بره ساتیک چون 100 درصد سال دیگه 2تا جام میگیره البته اگه مشکل مالی نیست.