تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 456 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

سلام دوستان بارسایی گلم...
    این تاپیک رو برای اولین باره که می بینم و واقعا خوشحالم که گرافیکار منو دعوت به این تاپیک کرده...
    و خرید الکسیس سانچز رو هم تبریک می گم...
    به امید فصلی به درخشانی خورشید و به پر افتخاری کهکشان

2. 9 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکتور روز الموندو

"خب ، من امیدورام 11 میلیون متغیری که در قرارداد الکسیس ذکر شده رو پرداخت کنم ، بخاطر اینکه این به این معناست که او تعداد گل زیادی بثمر خواهد رساند و ما تمام عناوین ممکن را بدست خواهیم آورد ."

کاریکاتور روز اسپورت

"بلاخره سریال الکسیس را به پایان رساندم " * "... اما برای "کشتن(تمام کردن)" سریال سسک ، نیاز به بازوکا داریم"

*culebrón در انگلیسی به سریال (soap opera) ترجمه شده ، اما در در اسپانیولی کلمه نزدیک به معنی مار (‘culebra’ (snake) میباشد ، که بازی با کلمات در کاریکاتور انجام شده است .

کاریکاتور روز اسپورت

"پسر شگفت انگیز" آمد و یک پسر فوق العاده ما را ترک کرد

"اما بعد از دو سال من مثل یک مرد شگفت انگیز باز خواهم گشت"

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اینکه برای بویان هزینه ی 13 میلیون بازخرید گذاشتن خیلی خوبه چون واقعآ این بازیکن کم کمش 02 25 میلیون یورو پولشه و بارسا مفت نداده بره...
    من فکر میکردم 12 دادن رفت که خیلی ناراحت شده بودم ولی الانکه بازخرید رو دیدم خیالم راحت شد...
    منم دقیقا مثل تو بودم
    در مورد سسک : دیگه لزومی نمیبینم که دوباره بارسلونا بره بریا پیشنهاد هر چند سسک خیلی مفیده و میدونم که ضروری هست ولی ارسنال داره گدایی می کنه { اینکه هر سری قیمت رو کمی ببریه بالا } هر چند این پول مبلغش زیاده و گدایی نمیشه گفت ولی خب کلا گدا بازی که هست
    الان طرفدارای ارسنال میریزند اینجا ))
    برای دفاع هم امیدوارم که یکی رو بگیرند هر چی سریع تر که با تیم خوب مچ بشه و اینکه از همه مهم تر نیاز داریم ...
    من بزام چند تا جا دیدم که بارسلونا برگشت کرد برای دوباره خریدن بیل ولی 100 % خبرش دروغه
    خیلی اتیش دیدن بازی های این فصل رو دارم

6. 6 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا 0-0 هایدوک اشپیلت؛ تساوی قهرمان چمپیونزلیگ در اولین دیدار پیش فصل

در این دیدار که بسیاری از ستاره های اصلی بارسا در آن غایب بودند، پپ گواردیولا بازیکنانی مانند ویکتور والدس، ابراهیم آفلای، سیدو کیتا و داوید ویا را از ابتدا به زمین فرستاد

سایت گل- تیم بارسلونا، قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، در اولین دیدار پیش فصلش مقابل تیم هایدوک اشپیلت کرواسی به تساوی بدون گل رسید.
    در این دیدار که بسیاری از ستاره های اصلی بارسا در آن غایب بودند، پپ گواردیولا بازیکنانی مانند ویکتور والدس، ابراهیم آفلای، سیدو کیتا و داوید ویا را از ابتدا به زمین فرستاد.
    از دست ندهید
    • در نیمه دوم هم سرمربی بارسا، اینیستا و خفرن به بازی فرستاد اما حضور آنها نیز موجب پیروزی آبی و اناری ها نشد.

کاتالان ها قرار است از روز سه شنبه در آئودی کاپ که در آلمان و به میزبان بایرن مونیخ برگزار می شود، حضور پیدا کنند. البته در این رقابت ها تیم های میلان و اینترناسیونال نیز حضور خواهند داشت.
    آنها سپس راهی آمریکا خواهند شد تا تور پیش فصل شان را در این کشور برگزار کنند

8. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض الکسیس سانچس: من کریس رونالدوی بارسا نیستم

سانچس که تنها خرید بارسا در بازار نقل و انتقالات تابستانی است، دوست ندارد خودش را با کسی مقایسه کند و می خواهد خود به یک ستاره سرشناس تبدیل شود.
    او در گفتگو با نشریه آس گفت:" آیا من می خواهم کریس رونالدو بارسا شوم؟ نه، من می خواهم الکسیس سانچس بارسا باشم. از اینکه در بهترین باشگاه دنیا بازی خواهم کرد، احساس غرور می کنم.

اکنون باید ارزش های خودم را نشان دهم. بارسا تیم بزرگی است و می خواهد به همه جام ها برسد. من خیلی خوبی هستم و اکنون باید توانایی هایش را در اینجا ثابت کنم."

این بازیکن 22 ساله که با انتقالی 37.5 میلیون یورویی به بارسا پیوست، همچنین در مورد بازی در کنار لیونل مسی گفت:" من ابتدا باید خودم را با تیم سازگار کنم. از اینکه در کنار مسی بازی هم خواهم کرد، احساس غرور می کنم. او بهترین بازیکن دنیاست. فکر نمی کنم تا به حال هیچ بازیکن شیلیایی برای بارسا بازی کرده باشد."

10. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آلفیو باسیله: تیم ملی آرژانتین بیش از اندازه به مسی وابسته است

آلفیو باسیله که در دو مقطع هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده داشت، معتقد است درخشش مسی در تیم بارسا، به دلیل داشتن فضای لازم برای نشان دادن توانایی هایش است.

سایت گل- آلفیو باسیله، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین، معتقداست ناکامی لیونل مسی در رقابت های ملی به دلیل تکیه بیش از اندازه روی این ستاره جوان است.
    آلفیو باسیله که در دو مقطع هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده داشت، معتقد است درخشش مسی در تیم بارسا، به دلیل داشتن فضای لازم برای نشان دادن توانایی هایش است.
    از دست ندهید
    • او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آنها در بارسا احساس راحتی می کنند زیرا تیم برای او بازی نمی کند. آنها به صورت یک تیم بازی می کنند. آنها ژاوی، بوسکتس و حتی دنی آلوس را دارند.

اما در تیم ملی آرژانتین توپ به هر بازیکنی می رسد، او به مسی پاس می دهد و امیدوار است که او موقعیت ایجاد کند."
    این مربی 67 سال همچنین معتقد است تفاوت سبک بازی در آمریکای جنوبی که مدافعان خشن تری دارد را دلیل دیگری برای بی اثر شدن مسی می داند.
    " در اینجا مدافعان بدون توپ هم لگد می زنند و معمولا بازیکنان با جوراب های پاره بازی را به پایان می رسانند. مدافعان آمریکای جنوبی سرسخت تر از مدافعان اروپایی هستند. در اسپانیا مدافعان تمیزتر بازی می کنند و به شما اجازه بازی کردن می دهند."
    باسیله همچنین در مورد نیمار گفت:" او از پتانسیل بالایی برخوردار است اما باید چیزهای زیادی یاد بگیرد. او هنوز باید پیشرفت کند. بازی کردن برای سانتوس ویک تیم اروپایی مثل هم نیست."

12. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان بارسایی گلم...
    این تاپیک رو برای اولین باره که می بینم و واقعا خوشحالم که گرافیکار منو دعوت به این تاپیک کرده...
    و خرید الکسیس سانچز رو هم تبریک می گم...
    به امید فصلی به درخشانی خورشید و به پر افتخاری کهکشان
    خوش اومدي دوست من
    من توي يه گشت اتفاقي توي فروم خيلي از كاربرا رو ديدم كه آواتار و امضايي مربوط به بارسا داشتن با خودم گفتم حقشونه كه اينجا رو به تعداديشون معرفي كنم چون متاسفانه خيليها هنوز از وجود اين انجمن خبر ندارن
    خوشحالم كه تعداد طرفداراي بارسا در اين تاپيك بيشتر شده
    خوب خوب خوب... اين تاپيك منو كم داشت كه منم اومدم
    اين جا رو يكي از بچه ها بهم معرفي كرد!‌
    حقيقتش خيلي تو جاهاي ديگه فروم نميرم! قبلا ميومديو باز بود بعد جنگو دعوا شد بستنش
    حالا دوباره به سلامتي باز شده...انشالا مشكلي پيش نخواهد آمد ...
    خب پس شما حداقل از من سابقه بيشتري هم در انجمن ورزش داريد چون من در انجمن سابق نبودم
    خوش اومدين
    انشاالله كه ديگه از اون مشكلا پيش نمياد
    تيمها تاپيك مستقل دارن و همه سعي ميكنن بدون توجه به تيمهاي ديگه صرفا در مورد تيم خودشون حرف بزنن

14. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رئیس ناپولی حرفهایش را اصلاح کرد: باتیستا احمق است و نه مسی

رئیس باشگاه ناپولی اکنون به اصلاح گفته های اخیرش پرداخته.

سایت گل- آئورلیو د لائورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی صبح روز شنبه در گفت و گو با شبکه رادیویی رک 1 به اصلاح صحبتهای جنجال آفرینش درمورد مسی پرداخته.
    او اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده بود که مسی یک بازیکن احمق است که با حضور در کوپا آمه ریکا خودش را بی آبرو کرد . د لائورنتیس در صحبتهای چند روز پیشش اعلام کرده بود که مسی نباید در اردوی تیم ملی آرژانتین در رقابتهای کوپا آمه ریکا شرکت می کرد.
    او اکنون و در حالی که تیمش به زودی در جام خوان گامپر مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت، اعلام کرد که هیچ وقت نگفته که مسی احمق است. دلائورنتیس با اصلاح صحبتهایش اعلام کرد که منظورش به سرمربی تیم ملی آرژآنتین بوده که مسی را در پستی به کار می گیرد که نمی تواند گلزنی کند. دلائورنتیس در صحبتهایش باز هم تاکید کرد:« احمق مسی نیست، بلکه باتیستاست.»

16. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض اولین بازی در اسپلیت

اف سی بارسلونا در عصر روز شنبه (20:30 به وقت محلی) اولین بازی پیش فصل خود را در اسپلیت برگذار خواهد کرد؛ این بازی اولین بازی از مجموع سه دیداری است که بارسا قرار است قبل از تور آمریکا برگذار کند. ژاوی، پیکه، پدرو و پویول به کرواسی سفر نمیکنند.

56 روز پس از فینال ومبلی، تیم اف سی بارسلونا دوباره وارد فعال می شود. ورزشگاه پولیود در اسپلیت، ورزشگاه خانگی هایدوک، محل برگذاری این بازی است. این بازی مصادف با سالگرد تاسیس این باشگاه کرواسی است، باشگاهی که در 13 جولای 1911 تاسیس شد.

24 نفر در ترکیب

پس از هفت جلسه تمرینی، این اولین بازی برای بازیکنان پس از تعطیلات تابستانی است. همانگونه که آنها خود را برای اولین بازی رسمی در اواسط آگوست آماده می کنند، 24 بازیکن برای سفر فراخوانده شده اند. دقیقا نصف این بازیکنان از تیم اصلی و نصف آنان از بارسا ب است.

پیکه، ژاوی، پدور و پویول در کاتالونیا می مانند.

پپ گواردیولا چهارتن از بازیکنان کلیدی خود را برای سفر به هاجدوک از دست داده است. ژاوی و پدرو تحت تمرینات شخصی ویژه ای هستند، پیکه در ماهیچه ساق پای چپش احساس ناراحتی می کند و پویول نیز هنوز به طور کامل پس از عمل زانوی خود به آمادگی نرسیده است.

بازیکنان آمریکای جنوبی هم که به تازگی از رقابتهای کوپا آمریکا بازگشته اند در بارسلونا خواهند ماند، آنها در حال یک استراحت آرامش بخش هستند. بازیکنان شیلیایی تازه به خدمت گرفتنه شده بارسا، الکسیس سانچز، نیز در این سفر گواردیولا را همراهی نخواهد کرد؛ زیرا وی فردای آن روز یعنی یکشنبه به آبی اناری ها خواهد پیوست.

تیم بلافاصله بعد از اتمام بازی به بارسلونا پرواز خواهد کرد، آنها حدودا در ساعت 2.5 صبح (به وقت محلی) به بارسلونا باز خواهند گشت.

مترجم: مسعود مسکنی / FCBarcelona.ir

18. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

20. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •