تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 339 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بازم میگم میداوودی با اینکه 178 سانته به خوبی میتونه نقش مهاجم هدفو ایفا کنه ولی اینا که میدونستن معلوم نیست میداوودی تا چه زمانی نباشه و زمانی هم که شرایط بازی رو پیدا کرد چقدر طول میکشه اماده بشه نباید سیدصالحی رو از دست میدادند
    سانترایه حیدری همش به هدر میرفت.به نظر من به جایه ارش باید سید صالحیو نگه میداشتیم.کم کم وقتی تو زمین میبینمش میخوام کلشو بکنم

......................

سخنان نامفهوم مرفاوی/استقلال با امداد غیبی برنده شد!/آن‌ها تقلب کردند و بالاخره دستشان رو می‌شود

ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
    صمد مرفاوی شکست مس مقابل استقلال را به تقلب و امدادهای غیبی استقلالی ها مربوط دانست.
    سرمربی تیم فوتبال مس کرمان پس از شکست دو بر یک خانگی تیمش مقابل استقلال در هفته سوم لیگ برتر در نشست خبری پس از بازی اظهار کرد: ما در این بازی کیفیت فنی خوبی از خود ارائه دادیم و بازیکنان دستورات ما را در زمین پیاده کردند، در واقع بهتر از استقلال بودیم اما خیلی تعجب کردم که در این بازی به استقلال باختیم.
    مرفاوی ادامه داد: نمی‌دانم چرا این بازی را باختیم، ما موقعیت های خوبی داشتیم، در واقع بازی را ما کردیم اما آن‌ها بردند. برای خود من عجیب بود که با این بازی خوبی که انجام دادیم چرا باید به استقلال ببازیم.
    وی با مربوط دانستن پیروزی استقلال به امدادهای غیبی گفت: استقلال تنها دو موقعیت داشت و هر دوی آن‌ موقعیت ها به گل تبدیل شد. آن‌ها در کل بازی از سوی ما تحت فشار بودند، بازی را ما کردیم اما استقلال با تقلب برد. اما هر کسی تقلب می‌کند بالاخره دستش رو می‌شود.
    سرمربی مس در ادامه گفت:‌ فشار بازیها خیلی زیاد است و ما برای بازی بعد مقابل نفت آبادان هم تنها یک روز وقت داریم، اما شرایط ما روز به روز بهتر شود.
    مرفاوی درباره درگیری خود با محسن بیاتی نیا پس از آنکه مهاجم تیمش گل مس را به ثمر رساند، گفت: من پس از آنکه بیاتی نیا گل زد به او گفتم زودتر توپ را وسط زمین ببرد تا بازی سریع‌تر آغاز شود، با او درگیر نشدم و فقط به او تذکر دادم که اگر بازی را زودتر شروع کنیم شاید ما هم از طریق امدادهای غیبی به گل برسیم!

پ.ن
    خودشم نفهمید چی میگه

مظلومی:پرسپولیس را دست کم نگیرید/اسم‌ها را بازی نمی‌دهم

ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:
    سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از برتری برابر مس کرمان گفت: از بازیکنان ممنون هستم که جانانه بازی کردند.
    پرویز مظلومی پس از برتری 2 بر یک برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی دو نیمه متفاوت داشت، در نیمه اول مس خوب کار کرد و برنامه‌اش پرس و حمله از سمت چپ ما بود اما بین دو نیمه با بازیکنان صحبت و تاکتیک حریف را شناسایی و خنثی کردیم و به برتری رسیدیم. یک تیم نمی‌تواند 90 دقیقه پرس کند و از این مسئله نهایت استفاده را بردیم.
    وی افزود: می‌دانستیم مس در نیمه دوم هجومی بازی می‌کند و ما روی ضد حمله دو گل زدیم. از بازیکنان هم ممنون هستم که جانانه بازی کردند. تیم‌های بزرگ مقابل مس کرمان به مشکل می‌خورند. مس متفاوت بازی کرد و نسبت به دو بازی گذشته‌اش بهتر بود، این شکست نیز چیزی از ارزش‌های این تیم کم نمی‌کند.
    سرمربی استقلال با اشاره به تعویض‌هایش عنوان کرد: تعویض‌ها با حساب و کتاب انجام شد. شریفات که به میدان آمد جواب داد و گل زد. منتظری در بین دو نیمه مصدوم شد و عزیززاده برای اولین بار در ترکیب استقلال بازی کرد طبیعی است که او با بقیه مدافعان هماهنگ نباشد و گلی هم که دریافت کردیم به دلیل همین ناهماهنگی بود. من باید از هواداران استقلال تشکر کنم که ما را تنها نگذاشتند.
    وی در مورد اخطارهای زیاد بازیکنان استقلال گفت: 5 کارت زرد گرفتیم که 3 کارت آن سخت‌گیرانه بود. بازیکنان ما باید یاد بگیرند بعد از اعلام خطا به داور اعتراض نکنند. بین دو نیمه نیز این مسئله را به آنها یادآوری کردیم.
    سرمربی استقلال در مورد ترکیب این تیم و غیبت برخی از بازیکنان نامدار گفت: مبنای کار ما انتخاب بهترین بازیکنان در تمرین است. نمی‌خواهیم اسم‌ها در ترکیب تیم حضور داشته باشند. هر بازیکنی بهتر تمرین کند بازی می‌کند. با بازگشت میلاد میداودی، فریدون زندی،‌ محسن یوسفی و جاسم کرار دست ما برای اجرای تاکتیک‌های مختلف باز می‌شود. البته کارم سخت‌تر می‌شود ولی من این سختی را دوست دارم.
    مظلومی در مورد نتایج ضعیف پرسپولیس در شروع لیگ گفت: نباید پرسپولیس را دست کم بگیرید. هنوز اوایل لیگ است. سپاهان و ذوب آهن هم شروع خوبی نداشتند. هفته گذشته داماش نیز ما را در ورزشگاه آزادی تحت فشار قرار داد. دیگر حضور 80 هزار تماشاگر معنایش پیروزی نیست. مس کرمان هم تیم خوبی است و می‌تواند تا میانه‌های جدول خودش را بالا بکشد. این تیم نفرات و نیمکت خوبی دارد.
    مظلومی در مورد تعویض آرش برهانی و اینکه تعویض او به دلیل شعار علیه این بازیکن بود یا نه گفت: ما روی تعویض‌ها برنامه داشتیم. فخرالدینی از آن ناحیه نفوذ می‌کرد و ما شریفات را آوردیم که بیشتر در کناره‌ها بازی می‌کند. آرش گوش‌اش از این حرف‌ها پر است. شاید او در شهر خودش با حجب و حیای بیشتری بازی می‌کند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نامه يك هوادار پرسپوليسي به مدير عامل استقلال؛از فتح اله زاده ممنونم

جمعه ظهر و پس از پايان برنامه ورزش و مردم ،يكي از هواداران پرسپوليس با ارسال فكسي به استقلال جوان،روزنامه هواداران باشگاه ،مطالب جالبي را بيان داشت كه ذكر كردن آن در سايت رسمي باشگاه استقلال خالي از لطف نيست.
    اين شما و اين هم نامه اين هوادار خطاب به مدير عامل باشگاه استقلال؛
    جناب آقاي فتح اله زاده مدير محترم باشگاه اسقلال، با سلام خدمت شما و آرزوي قبولي طاعات،من يكي از هواداران تيم قديمي و با سابقه پرسپوليس هستم كه به دليل صحبت هاي شما در برنامه ورزش و مردم تصميم گرفتم تا اين نامه را برايتان ارسال كنم.
    فكر نمي كردم حرفهاي شما در مورد حميد استيلي بتواند تا اين اندازه روي من تاثير بگذارد اما گذاشت.من يكي از كساني هستم كه در بازي با شهرداري تبريز علي دايي را تشويق كردم تا اعتراضم را به حميد استيلي نشان دهم.الان اما پشيمانم. وقتي مدير عامل تيم رقيب از ضرورت فرصت دادن به مربي تيم من حرف مي زند،من بايد خود را پرچمدار حمايت از استيلي و مربيان پرسپوليسي بدانم. آقاي فتح اله زاده از شما ممنونم كه مرا به خودم و از آقاي حميد استيلي هم عذر خواهي مي كنم كه چرا عليه ايشان در ورزشگاه شعار دادم.آقاي استيلي ما از شما حمايت مي كنيم و اميدواريم كه بتوانيم با حمايت از شما تيم محبوبمان را دوباره بالاي جدول ببينيم.
    رقابت ما با استقلاليها اگرچه سر جاي خودش برقرار مانده اما رفاقتمان بايد بيشتر شود.فوتبال ايران نيازمند مديراني است كه رنگ ها را نبينند و حتي در فرصتهايي كه براي كري خواندن و تحقير كردن تيم رقيب دارند استفاده نكنند و اجازه بدهند اين جو سالم و اين رقابت سالم ادامه يابد.ممنون آقاي فتح اله زاده ،اميدوارم كه سايه شما بالاي سر استقلال باشد و امثال شما در فوتبال ايران زياد شوند.

با احترام
    امير شمشيري

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-08-2011 at 01:48.

2. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تبریک به همه.
    تیم هنوز نیاز به هماهنگی داره.
    خیلی نگران دفاع هستم.
    کسی خبری از وضعیت پژمان نداره این عزیز زاده واسه ما دفاع نمیشه.
    شریفاتم که مثل همیشه فقط شلوغ میکنه,به نظرم یکمم از مغزش استفاده کنه بد نباشه.
    فرهادو که دیگه به قول بچه ها چیزی نگیم بهتره.
    اصلا با این کیانوش رحمتی حال نمیکنم,یعنی توپ پخش کردنش در حد چی بگم نمیدونم.
    خسرو هم خوب بود فقط یکم خسته به نظر میرسید.
    حمودیم به نظرم راه بیفت یه زوج رویایی میشه با خسرو.
    میگم به نظرم تیم یه چند هفته دیگه خوشو نشون میده.
    اگه میلاد برسه و اماده باشه دیگه کی میخواد این تیمو بگیره.

4. 5 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

6. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منصوريان، حاجيلو، قراب و شرفي عضو كميته فني استقلال شدند
    خبرگزاري فارس: اعضاي كميته فني باشگاه استقلال با تاييد سرپرست باشگاه مشخص شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينكه علي فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال حسن روشن را به عنوان رئيس كميته فني باشگاه معرفي كرد، ديگر اعضاي كميته نيز مشخص شدند.
    با اعلام حسن روشن چهار عضو جديد كميته فني باشگاه استقلال شامل اصغر شرفي، جواد قراب، اصغر حاجيلو و عليرضا منصوريان هستند.
    اين نفرات با استقلال قرارداد يك ساله امضا كرده اند. جلسه معارفه اين نفرات فردا در تمرين استقلال برگزار مي شود و از روز چهارشنبه نيز فعاليت خود را آغاز مي كنند.

پيش از اين اعضاي كميته فني استقلال مرحوم ناصر حجازي، غلامحسين مظلومي، پرويز مظلومي و علي فتح الله زاده بودند اما با درگذشت ناصر حجازي و جدايي غلامسحين مظلومي تصميمات جديدتري گرفته شد.
    كميته فني باشگاه استقلال علاوه بر حضور اين نفرات با حضور علي فتح الله زاده و پرويز مظلومي كامل مي شود.

کد:

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آندو خیلی خطا میکنه و خیلی راحت تر اخطار میگیره.
    بازی با داماش هم وسط زمین یک خطا کرد اخطار گرفت.

10. 5 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تبریک می گم .
    درسته دروازه بانی خوبی داریم اما امیدوارم این مشکل دفاع حل شه!

12. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آندو خیلی خطا میکنه و خیلی راحت تر اخطار میگیره.
    بازی با داماش هم وسط زمین یک خطا کرد اخطار گرفت.
    یهو قاطی میکنه.

مرفاوی هم که معلوم نیست چش شده. سر بازیکنی که براش گل زده داد میزنه. بطری آب پرت میکنه طرف نیمکت خودشون. اگه ایشون نبود الان پرسپولیس9-10 سال بود استقلالو نبرده بود.

منتظری مصدوم شد؟ اگه آره که واویلا...

حمودی هم اگه بخواد اینجوری بازی کنه بهتره بشینه رو نیمکت کنار کیانوش رحمتی(دیشب برگشت به همون دوران اوجش!!! ماشالا هزار ماشالا.)

14. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مصدوميت منتظري جدي نيست

به گفته پزشک تيم فوتبال استقلال مصدوميت مدافع اين تيم چندان جدي نيست.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، دکتر رضايي در مورد آخرين وضعيت مصدوميت پژمان منتظري و فريدون زندي گفت: شرايط منتظري از آن چيزي که تصور مي شد بهتر است و مشکل مصدوميتش جدي نيست. بايد چند روزي يخ درماني روي ناحيه مصدوم پايش انجام شود و پس از عکسبرداري جواب نهايي را اعلام کنم.
    وي ادامه داد: فريدون زندي روز به روز بهتر مي شود. در حال حاضر به صورت فشرده مشغول فيزيوتراپي است و در چند روز آينده شرايط بازي را به دست خواهد آورد.

16. 5 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دكتر رضايي : مشكل منتظري خيلي جدي نيست

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،دكتر رضايي پزشك تيم فوتبال استقلال پيرامون آخرين وضعيت مصدومیت پژمان منتظري و فريدون زندي گفت:شرايط منتظري از آن چيزي كه تصور مي شد بهتر است و مشكل مصدوميتش جدي نيست.بايد چند روزي يخ درماني روي ناحيه مصدوم پايش انجام شود و پس از عكسبرداري جواب نهايي را اعلام كنم.
    وي ادامه دا: فريدون زندي روز به روز بهتر مي شود .در حال حاضر به صورت فشرده مشغول فيزيوتراپي است و در چند روز آينده شرايط بازي را به دست خواهد آورد.

بازگشت سلطان پاس گل

پس از دو هفته كش و قوس شماره 2 بازگشت...تلاشهای مدیدریت باشگاه و حساسیت کادر فنی مبنی بر حضور هر چه سریعتر او بی دلیل نبود... میدان کرمان این مهم را به اثبات رساند...هماني بود كه بايد مي بود و در همان بازي نخست كار خود را به نحو احسن انجام داد.پسر دوست داشتني استقلال پس از يك فصل دوري بازگشت و نشان داد كه ترك عادت نكرده است. دويد،جنگيد،بر زمين افتاد،عرق ريخت و بالاخره در دقيقه 70 با فراري ديدني،دريبلي بي نقص و ارسالي دقيق كاپيتان را آماده گلزني كرد...

سلطان پاس گل فوتبال ايران پرقدرت تر و با صلابت تر از گذشته با پيراهني كه با آن به همه ما معرفي شده بازگشته است...

حضور موثر و پررنگ خسرو حيدري مايه شادماني اين روزهاي هواداران استقلال است، هواداراني كه قدر و منزلت تمامي بازيكنان خود را و تمامي آنهايي را كه به نحوي خادم پرافتخارترين تيم تاریخ فوتبال ايران در آسيا بوده اند را مي دانند.

کد:

18. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترابيان: شانس حضور مجيدي در تيم ملي با اين خبرها كم مي‌شود
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: رسانه‌هايي كه خبر دعوت مجيدي را مي‌نويسند شانس او را براي حضور در تيم ملي كم مي‌كنند.

عباس ترابيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه فدراسيون اندونزي فهرست بازيكنان خود را در اختيار فدراسيون فوتبال قرارداده يا خير اظهار داشت: ليست نفرات اندونزي به ما داده شد. تنها نگراني كه داريم ساعت ورود اين تيم به ايران است. آنها قبل از اينكه با ايران بازي كنند دو بازي دوستانه با فلسطين در كشور خود و بازي با اردن در امان را دارند و قرار است از اردن به ايران بيايند و ساعت ورود خود را اعلام نكرده اند.

وي در خصوص اينكه آيا كي‌روش بازي هاي ليگ را دنبال مي كند يا خير عنوان كرد: تمام فيلم بازي ها براي او ضبط شده و البته خودش هم از طريق ماهواره يكي دو بازي را ديده است.

سرپرست تيم ملي در ارتباط با اينكه آيا اين شانس براي بازيكنان خوب ليگ وجود دارد تا به تيم ملي دعوت شوند، گفت: ليست اوليه اي كه براي فيفا و AFC ارسال كرده ايم نفرات زيادي هستند و امكان تغيير در دعوت شده ها وجود دارد. كي‌روش در تماس هايي كه با ما داشت نام چند بازيكن را به فهرست قبلي اضافه كرد.

ترابيان در مورد اينكه گفته مي شود فرهاد مجيدي يكي از همان گزينه هاست، گفت: اصلا چنين چيزي صحت ندارد. فرهاد مجيدي اعلام كرده دوست دارد براي تيم ملي بازي كند اما اين به منزله دعوت به تيم ملي نيست. تصور شخصي من اين است با اين خبرهايي كه برخي روزنامه ها مي نويسند شانس مجيدي براي دعوت به تيم ملي كم مي شود. ممكن است سرمربي وقتي متوجه شود روزنامه اي پيش از تصميم او چنين برخوردي با يك بازيكن دارد، موضع بگيرد. در ليست تيم ملي امكان هر تغييري هست و حتي ممكن است آنهايي كه خوب كار نمي كنند هم در ليست نباشند.

کد:
    پ.ن

از خداتونم باشه فرهاد بخواد بیاد تیم ملی
    کله مهاجمایه تیم ملی انگشت کوچیکه فرهاد نیستن بعد این ترابیان میگه اینکه گفته دوست دارم بیام تو تیم ملی دلیل نمیشه که دعوت بشه!!!!

20. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •