من بازم میگم میداوودی با اینکه 178 سانته به خوبی میتونه نقش مهاجم هدفو ایفا کنه ولی اینا که میدونستن معلوم نیست میداوودی تا چه زمانی نباشه و زمانی هم که شرایط بازی رو پیدا کرد چقدر طول میکشه اماده بشه نباید سیدصالحی رو از دست میدادند.gif)
سانترایه حیدری همش به هدر میرفت.به نظر من به جایه ارش باید سید صالحیو نگه میداشتیم.کم کم وقتی تو زمین میبینمش میخوام کلشو بکنم.gif)
......................
سخنان نامفهوم مرفاوی/استقلال با امداد غیبی برنده شد!/آنها تقلب کردند و بالاخره دستشان رو میشود
ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
صمد مرفاوی شکست مس مقابل استقلال را به تقلب و امدادهای غیبی استقلالی ها مربوط دانست.
سرمربی تیم فوتبال مس کرمان پس از شکست دو بر یک خانگی تیمش مقابل استقلال در هفته سوم لیگ برتر در نشست خبری پس از بازی اظهار کرد: ما در این بازی کیفیت فنی خوبی از خود ارائه دادیم و بازیکنان دستورات ما را در زمین پیاده کردند، در واقع بهتر از استقلال بودیم اما خیلی تعجب کردم که در این بازی به استقلال باختیم.
مرفاوی ادامه داد: نمیدانم چرا این بازی را باختیم، ما موقعیت های خوبی داشتیم، در واقع بازی را ما کردیم اما آنها بردند. برای خود من عجیب بود که با این بازی خوبی که انجام دادیم چرا باید به استقلال ببازیم.
وی با مربوط دانستن پیروزی استقلال به امدادهای غیبی گفت: استقلال تنها دو موقعیت داشت و هر دوی آن موقعیت ها به گل تبدیل شد. آنها در کل بازی از سوی ما تحت فشار بودند، بازی را ما کردیم اما استقلال با تقلب برد. اما هر کسی تقلب میکند بالاخره دستش رو میشود.
سرمربی مس در ادامه گفت: فشار بازیها خیلی زیاد است و ما برای بازی بعد مقابل نفت آبادان هم تنها یک روز وقت داریم، اما شرایط ما روز به روز بهتر شود.
مرفاوی درباره درگیری خود با محسن بیاتی نیا پس از آنکه مهاجم تیمش گل مس را به ثمر رساند، گفت: من پس از آنکه بیاتی نیا گل زد به او گفتم زودتر توپ را وسط زمین ببرد تا بازی سریعتر آغاز شود، با او درگیر نشدم و فقط به او تذکر دادم که اگر بازی را زودتر شروع کنیم شاید ما هم از طریق امدادهای غیبی به گل برسیم!
پ.ن
خودشم نفهمید چی میگه.gif)
مظلومی:پرسپولیس را دست کم نگیرید/اسمها را بازی نمیدهم
ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:
سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از برتری برابر مس کرمان گفت: از بازیکنان ممنون هستم که جانانه بازی کردند.
پرویز مظلومی پس از برتری 2 بر یک برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی دو نیمه متفاوت داشت، در نیمه اول مس خوب کار کرد و برنامهاش پرس و حمله از سمت چپ ما بود اما بین دو نیمه با بازیکنان صحبت و تاکتیک حریف را شناسایی و خنثی کردیم و به برتری رسیدیم. یک تیم نمیتواند 90 دقیقه پرس کند و از این مسئله نهایت استفاده را بردیم.
وی افزود: میدانستیم مس در نیمه دوم هجومی بازی میکند و ما روی ضد حمله دو گل زدیم. از بازیکنان هم ممنون هستم که جانانه بازی کردند. تیمهای بزرگ مقابل مس کرمان به مشکل میخورند. مس متفاوت بازی کرد و نسبت به دو بازی گذشتهاش بهتر بود، این شکست نیز چیزی از ارزشهای این تیم کم نمیکند.
سرمربی استقلال با اشاره به تعویضهایش عنوان کرد: تعویضها با حساب و کتاب انجام شد. شریفات که به میدان آمد جواب داد و گل زد. منتظری در بین دو نیمه مصدوم شد و عزیززاده برای اولین بار در ترکیب استقلال بازی کرد طبیعی است که او با بقیه مدافعان هماهنگ نباشد و گلی هم که دریافت کردیم به دلیل همین ناهماهنگی بود. من باید از هواداران استقلال تشکر کنم که ما را تنها نگذاشتند.
وی در مورد اخطارهای زیاد بازیکنان استقلال گفت: 5 کارت زرد گرفتیم که 3 کارت آن سختگیرانه بود. بازیکنان ما باید یاد بگیرند بعد از اعلام خطا به داور اعتراض نکنند. بین دو نیمه نیز این مسئله را به آنها یادآوری کردیم.
سرمربی استقلال در مورد ترکیب این تیم و غیبت برخی از بازیکنان نامدار گفت: مبنای کار ما انتخاب بهترین بازیکنان در تمرین است. نمیخواهیم اسمها در ترکیب تیم حضور داشته باشند. هر بازیکنی بهتر تمرین کند بازی میکند. با بازگشت میلاد میداودی، فریدون زندی، محسن یوسفی و جاسم کرار دست ما برای اجرای تاکتیکهای مختلف باز میشود. البته کارم سختتر میشود ولی من این سختی را دوست دارم.
مظلومی در مورد نتایج ضعیف پرسپولیس در شروع لیگ گفت: نباید پرسپولیس را دست کم بگیرید. هنوز اوایل لیگ است. سپاهان و ذوب آهن هم شروع خوبی نداشتند. هفته گذشته داماش نیز ما را در ورزشگاه آزادی تحت فشار قرار داد. دیگر حضور 80 هزار تماشاگر معنایش پیروزی نیست. مس کرمان هم تیم خوبی است و میتواند تا میانههای جدول خودش را بالا بکشد. این تیم نفرات و نیمکت خوبی دارد.
مظلومی در مورد تعویض آرش برهانی و اینکه تعویض او به دلیل شعار علیه این بازیکن بود یا نه گفت: ما روی تعویضها برنامه داشتیم. فخرالدینی از آن ناحیه نفوذ میکرد و ما شریفات را آوردیم که بیشتر در کنارهها بازی میکند. آرش گوشاش از این حرفها پر است. شاید او در شهر خودش با حجب و حیای بیشتری بازی میکند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نامه يك هوادار پرسپوليسي به مدير عامل استقلال؛از فتح اله زاده ممنونم
جمعه ظهر و پس از پايان برنامه ورزش و مردم ،يكي از هواداران پرسپوليس با ارسال فكسي به استقلال جوان،روزنامه هواداران باشگاه ،مطالب جالبي را بيان داشت كه ذكر كردن آن در سايت رسمي باشگاه استقلال خالي از لطف نيست.
اين شما و اين هم نامه اين هوادار خطاب به مدير عامل باشگاه استقلال؛
جناب آقاي فتح اله زاده مدير محترم باشگاه اسقلال، با سلام خدمت شما و آرزوي قبولي طاعات،من يكي از هواداران تيم قديمي و با سابقه پرسپوليس هستم كه به دليل صحبت هاي شما در برنامه ورزش و مردم تصميم گرفتم تا اين نامه را برايتان ارسال كنم.
فكر نمي كردم حرفهاي شما در مورد حميد استيلي بتواند تا اين اندازه روي من تاثير بگذارد اما گذاشت.من يكي از كساني هستم كه در بازي با شهرداري تبريز علي دايي را تشويق كردم تا اعتراضم را به حميد استيلي نشان دهم.الان اما پشيمانم. وقتي مدير عامل تيم رقيب از ضرورت فرصت دادن به مربي تيم من حرف مي زند،من بايد خود را پرچمدار حمايت از استيلي و مربيان پرسپوليسي بدانم. آقاي فتح اله زاده از شما ممنونم كه مرا به خودم و از آقاي حميد استيلي هم عذر خواهي مي كنم كه چرا عليه ايشان در ورزشگاه شعار دادم.آقاي استيلي ما از شما حمايت مي كنيم و اميدواريم كه بتوانيم با حمايت از شما تيم محبوبمان را دوباره بالاي جدول ببينيم.
رقابت ما با استقلاليها اگرچه سر جاي خودش برقرار مانده اما رفاقتمان بايد بيشتر شود.فوتبال ايران نيازمند مديراني است كه رنگ ها را نبينند و حتي در فرصتهايي كه براي كري خواندن و تحقير كردن تيم رقيب دارند استفاده نكنند و اجازه بدهند اين جو سالم و اين رقابت سالم ادامه يابد.ممنون آقاي فتح اله زاده ،اميدوارم كه سايه شما بالاي سر استقلال باشد و امثال شما در فوتبال ايران زياد شوند.
با احترام
امير شمشيري
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید