تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 154 اولاول ... 4080868788899091929394100140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی: اینتزاگی ممکن است از میلان برود

مدیر اجرایی باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرده که اینتزاگی ممکن است رختکن روسونری را ترک کند

سایت گل- طبق صحبتهای آدریانو گالیانی، مدیر اجرایی باشگاه میلان، فیلیپو اینتزاگی، ستاره ایتالیایی این تیم،اگر می خواهد رکورد گلزنی در رقابتهای اروپایی را بشکند،باید به دنبال تیم جدیدی برای خودش باشد؛

طبق گزارشهای منتشره در روزهای اخیر، شنیده می شدد که سران باشگاه نووارا تمایل خود را برای جذب این مهاجم 38 ساله در بازار زمستانی ابراز کرده بودند.

اینتزاگی در رقابتهای این فصل به ندرت فرصت حضور در ترکیب تیمش را یافته و آدریانو گالیانی معتقد است که او اگر می خواهد قبل از بازنشستگی رکورد گلزنی اش را جابه جا کند،ممکن است مجبور به تغییر تیمش شود.

گالیانی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« رویای پیپو اینتزاگی این است که رکورد گلزنی در رقابتهای اروپایی را تغییر دهد. او با پیراهن میلان و یا شاید با پیراهن تیمی دیگر که در رقابتهای لیگ اروپا حضور دارد، دراین راه تلاش خواهد کرد.»

اینتزاگی در حال حاضر بعد از رائول نفر دوم لیست برترین گلزنان رقابتهای اروپایی است. او تابه حال 70 گل در بازیهای اروپایی به ثمر رسانده. اینتزاگی دررقابتهای این فصل فرصت نیافته تا در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند و درتمامی تورنمنتها تنها در 3 بازی برای میلان به میدان رفته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گالیانی:فاصله میلان با بارسا زیاد نیست؛ بازی با میلان برای بارسا سخت تراز ال کلاسیکو بود

نایب رئیس روسونری معتقد است که مصاف با میلان تا به امروز، سخت ترین آزمایش برای شاگردان گواردیولا بوده است

سایت گل- آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه میلان مطمئن است که تیمش فاصله زیادی با بارسلونا ندارد

گالیانی روز دوشنبه در گفت و گو با گاتزتا دلوسپورت به این نکته اشاره کرد که رویارویی بارسا و میلان در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا سخت ترین تست برای شاگردان گواردیولا تا به اینجای کار بوده وبرای تیم کاتالان، مصاف با میلان حتی سخت تر از رویارویی با رئال مادرید بوده است.

گالیانی 67 ساله در صحبتهایی گفت:« ما خیلی از بارسا دور نیستیم. سخت ترین تست برای شاگردان گواردیولا در نیمه اول فصل ، رویارویی با میلان بود و نه مصاف با رئال مادرید.»

گالیانی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که شرایط میلان برای جذب تبس تغییری نکرده. این درحالی است که روبرتو مانچینی مربی سیتی اخیرا اعلام کرده که تبس تنها به فروش می رسد و قرضی به تیمی نمی رود.

نایب رئیس روسونری ادامه داد:« من به کارلوس قول دادم که ما تا آخرین روز بازار نقل و انتقالات برایش صبر خواهیم کرد و هیچ گزینه دیگری را مد نظر نداریم.

ما برای جذب تبس پیشنهادی ارائه کردیم که شامل انتقال قرضی و رایگان او به رختکن تیم ما و شرطی برای خریدش در پایان فصل بود. این پیشنهاد ماست و تغییری درآن نخواهیم داد.»

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو: آلگری باید با من بیشتر صحبت کند

این مهاجم جوان برزیلی در سال 2011 مصدومیت های زیادی را پشت سر گذاشت و همین مسئله او را از ترکیب اصلی روسونری دور کرد.

سایت گل- الکساندر پاتو، مهاجم میلان، از اینکه ارتباط چندانی با ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی تیمش، ندارد، ناراحت است.

این مهاجم جوان برزیلی در سال 2011 مصدومیت های زیادی را پشت سر گذاشت و همین مسئله او را از ترکیب اصلی روسونری دور کرد.

میلانی ها به دنبال به خدمت گرفتن کارلوس تبس در بازار نقل و انتقالات زمستانی هستند و همین مسئله شایعاتی در مورد جدایی پاتو به وجود آورده است.

آلگری روز گذشته از پاتو خواست که به روزهای اوجش برگردد اما این ستاره 22 ساله خواستار راهنمایی بیشتری از سوی مربی اش شد.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" آنچلوتی همیشه به من توضیح می داد که در زمین باید چه کاری انجام بدهم. آلگری هم باید همین کار را انجام بدهد. او باید به من بگوید که باید کدام جنبه از بازی ام را بهتر کنم.

نمی خواهم در مورد انچه او به رسانه ها گفت قضاوت کنم زیرا او مربی من است و من همیشه به او احترام می گذارم.

درست است که من باید پیشرفت کنم اما این در مورد هم تیمی هایم نیز صدر می کند. هر روز می تواند یک چیز جدید یاد گرفت و کار تازه ای انجام داد."

پاتو همچنین اعلام کرد نگران حضور احتمالی تبس در سن سیرو نیست.

من معتقدم چه با حضور تبس و چه بدون او ما باید در هر دیدار بهترین نمایش مان را ارائه بدهیم. مربی تصمیم می گیرد چه کسی بازی کند."

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کورینتیانس: برای جذب تبس درخواست دیگری می دهیم

این طور به نظر می رسد که سران باشگاه برزیلی برای جذب ستاره 27 ساله سیتی درخواست دیگری ارائه خواهند داد

سایت گل- روبرتو آندراده، رئیس باشگاه کورینتیانس در صحبتهایی اعلام کرده که سران این باشگاه برزیلی در ابتدای سال 2012 درخواست جدیدی را برای خریداری کارلوس تبس ارائه خواهند کرد و البته در ادامه به این نکته اشاره کرد که وسوسه کردن سیتی برای فروش تبس کار آسانی نیست

آندراده در ماه ژانویه ریاست باشگاه کورینتیانس را از آندرس سانچس تحویل خواهد کرد.

این درحالی است که پیش از این تلاشهای سانچس برای جذب این ستاره آرژآنتینی به بن بست خورده بود ولی اکنون رئیس جدید کورینتیانس از درخواست جدیدی برای خرید این ستاره آرژانتینی می گوید

رئیس باشگاه کورینتیانس به استادائو گفت:« تبس بازیکن بزرگی است. در ابتدای سال جدید میلادی دوباره مذاکرات را آغاز خواهیم کرد ولی روند مذاکرات کار سختی خواهد بود. قیمت تبس واقعا بالاست ولی کورینتیانس به شدت روی این انتقال کار می کند.»

از زمانی که کورینتیانس تلاش برای خریداری تبس را اندکی کند کرده، سران میلان بار دیگر به عنوان یکی از مدعیان اصلی برای خرید این ستاره آرژانتینی دست به کار شده اند

تبس که فوتبالش را در بوکاجونیورس آغاز کرد، بعد از آن به کورینتیانس پیوست و بعد از سپری کردن دو سال در فوتبال برزیل همراه با خاویر ماسچرانو به وستهم رفت.

اکنون آپاچی آرژانتینی به خاطر اختلاف با مربی منچسترسیتی از ماه سپتامبرتاکنون به میدان نرفته و اختلافش با مانچینی درجریان بازی سیتی مقابل بایرن مونیخ درلیگ قهرمانان اروپا باعث شده تا سران سیتی درصدد فروش او بربیایند.

ابهام درآینده پاتو درمیلان-رسانه های فرانسوی: پاتو درنزدیکی پاری سن ژرمن

ستاره برزیلی ممکن است یکی از خریدهای زمستانی پاری سن ژرمن باشد

سایت گل- طبق گزارش منتشره در رسانه های فرانسوی، روند انتقال الکساندر پاتو مهاجم برزیلی باشگاه میلان به باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن در مراحل نهایی اش قرار دارد

آر.ام. سی اسپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مالکان قطری این باشگاه فرانسوی عزم خود را برای خرید یک ستاره دیگر در بازار زمستانی جزم کرده اند واکنون نام پاتوی 22 ساله در صدر لیست خرید زمستانی شان قرار دارد

این طور به نظر می رسد که روند این مذاکرات با سرعت هرچه تمام طی شود؛ چرا که در روز 4 ژانویه دو تیم میلان و پاری سن ژرمن در دوبی مقابل هم قرار می گیرند وگویا توافقات اولیه برسرانتقال 50 میلیون یورویی این ستاره برزیلی به پاری سن ژرمن باقراردادی 4 ساله و نیمه به دست آمده است

این انتقال ممکن است بار دیگر پاتو را درکنار لئوناردو، مربی سابق میلان قرار دهد. لئوناردو اکنون مدیر ورزشی باشگاه فرانسوی است. او که در فصل 10-2009 هدایت میلان را در دست داشت، رقابتهای آن فصل را رد رده سوم جدول با روسونری به پایان برد.

پاتو اخیرا در صحبتهایی با انتقاد از شیوه های کاری ماسیمیلیانو الگری اعلام کرده که این مربی ایتالیایی اصلا با او صحبت نمی کند و ایرادهایش را به او یادآوری نمی کند

این درحالی است که پیوستن احتمالی پاتو به پاری سن ژرمن ممکن است با انتقال کارلو آنچلوتی، مربی سابق او در میلان به این باشگاه فرانسوی همزمان شود.

پاری سن ژرمن در بازار نقل و انتقالات تابستانی ، خاویر پاستوره، ستاره سابق پالرمو و تیم ملی آرژآنتین را با قراردادی 42 میلیون یورویی به خدمت گرفتند

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی: پاتو قصد ندارد به پاری سن ژرمن برود

اخیرا رسانه های ایتالیایی اعلام کردند مذاکرات برای انتقال این مهاجم برزیلی در مراحل پایانی است و قرار است این بازیکن با انتقالی 50 میلیون یورویی و دو و نیم ساله راهی پاریس شود

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، شایعات اخیر در مورد پیوستن الکساندر پاتو به پاری سن ژرمن را رد کرد.

اخیرا رسانه های ایتالیایی اعلام کردند مذاکرات برای انتقال این مهاجم برزیلی در مراحل پایانی است و قرار است این بازیکن با انتقالی 50 میلیون یورویی و دو و نیم ساله راهی پاریس شود.

این شایعات پس از آن قوت گرفت که پاتو اعلام کرد از شیوه مربیگری آلگری چندان راضی نیست و با مربی قبل باشگاه، آنچلوتی راحت تر بود.

اما گالیانی مشکل داشتن پاتو در سن سیرو را رد کرد و اعلام کرد این باشگاه در جریان چنین انتقالی قرار ندارد.

او در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من هیچ نشانه ای در مورد اینکه پاتو می خواهد میلان را ترک کند با لئوناردو (مدیر ورزشی پاری سن ژرمن) می خواهد او را به خدمت بگیرد، ندیدم."

پاتو در ژانویه 2007 از اینترناسیونال به میلان پیوست

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مهاجم باتجربه ميلان در راه اسپانيول

فيليپو اينزاگي ممکن است قبل از پايان قراردادش با ميلان اين تيم را به مقصد باشگاه اسپانيايي اسپانيول ترک کند.

به نوشته روزنامه‌های کاتالانی باشگاه اسپانیول به منظور تقویت خط حمله خود قصد دارد، مهاجم 38 ساله میلان را به خدمت بگیرد.

در این گزارش از لاتزیو و دو باشگاه لیگ برتری که نام‌شان فاش نشده به عنوان دیگر مشتریان اینزاگی یاد شده است.
    اینزاگی شش ماه از فصل گذشته را به دلیل مصدومیت زانو از دست داد و اکنون هم آلگری معتقد است او به اندازه کافی تمرین نمی‌کند تا بتواند در ترکیب اصلی میلان به میدان برود.
    شبکه ورزش

10. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من میخوام بدونم الان هدف میلان و شخص شخیص گالیانی از خرید کیتا چیه؟
    نه خدایی یکی ازش بپرسه ببینیم چی میگه.
    توز هم مسلما میتونه خیلی به میلان کمک کنه در شرایطی که کاسانو رو هم نداریم.
    اما من بازم میگم خیلی امیدورام بودم میلان بیشتر به فکر تقویت خط هافبکش باشه هر چند با نبودن کاسانو خط حمله هم میره توی الویت واسه گرفتن بازیکن که اگه توز بیاد تا حد زیادی خیالمون از اونجا راحت میشه.
    نمیدونم چرا امیدوارم میلان یه هافبک با کلاس بگیره...!

12. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نوچرینو: منتظر پیوستن تبس به میلان هستیم؛ به یوونتوس مدیونم

ستاره روسونری در صحبتهایی اعلام کرد که تمایل زیادی دارد تا آپاچی را در سن سیرو ببیند

سایت گل- آنتونیو نوچرینو، ستاره باشگاه میلان در صحبتهایی اعلام کرد که بی صبرانه منتظر پیوستن کارلوس تبس به رختکن روسونری است

طبق گزارش منتشره در اسکای سپورت 24 در روز چهارشنبه، این ستاره 26 ساله در صحبتهایی از تمایلش برای پیوستن تبس به میلان گفت.

نوچرینو در صحبتهایی دراین باره گفت:« تبس بازیکن بزرگی است. امیدوارم که بتواند به میلان بیاید.»

این درحالی است که نوچرینو در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی و باقراردادی 500 هزار یورویی از پالرمو به میلان منتقل شد ولی پیشرفت خیلی خوبی در تیم الگری داشت.

او یکی از موفق ترین بازیکنان میلان در این فصل بود و شش گل برای روسونری به ثمر رسانده است.

او در ادامه صحبتهایش گفت:« من تا به اینجا 6 گل برای میلان به ثمر رسانده ام و خودم را یک فوتبالیست پرکارو فعال می دانم. این برای یک بازیکن که در جمع قهرمانان بازی می کند کاملا طبیعی است.»

او در ادامه درمورد اولین تیمش، یعنی یوونتوس هم صحبت کرد و گفت:« من به یوونتوس مدیونم.چون در آنجا رشد و پرورش یافتم.الان یکی از اعضای تیم میلان هستم. از حضور در میلان واقعا خوشحالم و امیدوارم که در پایان فصل بتوانیم قهرمانی مان را جشن بگیریم.»

مدیربرنامه های پاتو از دیدار با لئوناردو در پاریس می گوید

مدیربرنامه های ستاره برزیلی در صحبتهایی اعلام کرد که چند روز پیش برای دیدار بایکی ازدوستانش به پاریس سفر کرده است

سایت گل- مدیربرنامه های پاتو در صحبتهایی اعلام کرد که اخیرا با لئوناردو، مدیر ورزشی باشگاه پاری سن ژرمن دیدار داشته و به این نکته اشاره کرد که در جریان این دیدار، صحبتی درمورد آینده موکلش انجام نشده است

ژیلمار ولوس، مدیربرنامه های پاتوی 22 ساله در گفتگو با لو10 سپورت به این نکته اشاره کرد که یک روز پیش برای دیدار با لئوناردو به پاریس سفر کرده بود و به این نکته اشاره کرد که صحبتی درمورد نقل و انتقال پاتو انجام نشده است

مدیربرنامه های پاتو دراین باره گفت:« این درست است.من و لئوناردو چند روز پیش در پاریس همدیگر را دیدیم.او یکی از دوستان من است ولی ما در مورد پاتو باهم صحبتی نکردیم. پاتو با میلان قرارداددارد و برای شفاف سازی هرچه بیشتر درمورد آینده اش باید از من سوال کنید. من هم به شما می گویم که دراشتباه هستید.»

این روزها گمانه زنی ها درمورد اینده پاتو بیش از هرزمان دیگری به گوش می رسد.بعد از آنکه پاتو در صحبتهایی به انتقاد از ماسیمیلیانو الگری پرداخت، اخبار متعددی درمورد پیشنهاد 50 میلیون یورویی پاری سن ژرمن برای جذب این ستاره برزیلی روی وب سایت های خبری رفت

با وجود تکذیب آدریانو گالیانی این جنجال همچنان ادامه دارد.

این درحالی است که شنیده می شود که کارلو آنچلوتی به زودی هدایت پاری سن ژرمن را در دست می گیرد و این مربی ایتالیایی که سابقه هدایت پاتو را هم دارد، قطعا از انتقال پاتو به تیمش استقبال خواهد کرد.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاسانو: برای بازی کردن باید تا 6 ماه دیگر صبر کنم

این انتظار وجود داشت که این ملی پوش ایتالیایی تا پیش از پایان فصل بتواند شرایط بازی کردن را پیدا کرده و تیم ملی ایتالیا را در رقابت های جام جهانی همراهی کند

سایت گل- آنتونیو کاسانو، مهاجم میلان، اعلام کرد به خاطر عمل جراحی قلبی که انجام داده باید شش ماه دیگر از میادین دور باشد.

این ملی پوش ایتالیایی دو ماه و نیم قبل و در هنگام بازگشت میلان از رم دچار سکته مغزی شد و به همین دلیل تحت عمل جراحی قرار گرفت.

این انتظار وجود داشت که او تا پیش از پایان فصل بتواند شرایط بازی کردن را پیدا کرده و تیم ملی ایتالیا را در رقابت های جام جهانی همراهی کند. اما او اعلام کرد برای بازگشت به میادین حداقل تا ماه ژوئن باید صبر کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" برای بازی کردن باید تا 6 ماه دیگر صبر کنم. تا آن زمان تنها باید راه بروم، راه بروم، راه بروم."

کاسانو همچنین تایید کرد که با همه بازیکنان میلان و به ویژه زلاتان رابطه صمیمانه ای دارد.

" او یکی از بهترین دوستان من است. من رابطه فوق العاده ای با او و با همه بازیکنان میلان دارم."

گالیانی: دیگر به دنبال ماکسی لوپس نیستیم؛ فقط تبس را می خواهیم

نایب رئیس باشگاه میلان همچنین شایعه انتقال پاتو به پاری سن ژرمن را رد کرد.

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، اعلام کرد این باشگاه تنها به دنبال به خدمت گرفتن کارلوس تبس است و انتقال ماکسی لوپس از کاتانیا به میلان در بازار نقل و انتقالات زمستانی انجام نخواهد شد.

او همچنین شایعه انتقال پاتو به پاری سن ژرمن را رد کرد.

میلانی ها ماه گذشته برای به خدمت گرفتن ماکسی لوپس آرژانتینی با باشگاه کاتانیا به توافق رسیدند اما انجام این انتقال به بعد از مشخص شدن سرنوشت انتقال تبس موکول شد.

گالیانی در گفتگو با میلان چنل اظهار امیدواری کرد سرنوشت انتقال تبس به زودی مشخص شود و گفت:" ما قصد نداریم لوپس را به خدمت بگیریم. کاتانیا و خود این بازیکن برخورد خوبی داشتند اما ما نمی توانیم آنها را تا مشخص شدن سرنوشت انتقال تبس منتظر بگذاریم.

امیدوارم که انتقال تبس نهایی شود. ما همه احتمال های دیگر ار رها کردیم تا یکی از بهترین مهاجمان دنیا را به خدمت بگیریم. او همچنان می گوید قصد دارد به میلان بپیوندد و من کاملا روی انتقال اوتمرکز کرده ام.

هواداران می توانند مطمئن باشند که اگر این انتقال انجام نشود به خاطر تلاش نکردن ما نبوده است."

در چند روز اخیر شایعاتی در مورد احتمال پیوستن پاتو به پاری سن ژرمن منتشر شده اما گالیانی در این مورد نیز توضیح داد.

" من هیچ پیشنهادی از سوی لئوناردو دریافت نکردم و پاتو هم چیزی در مورد جدایی نگفته است. هیچ مذاکره ای صورت نگرفته است.

پاتو بازیکن میلان است و این تنها واقعیتی است که می توانم بگویم. در این روزها که رقابت ها تعطیل شده، روزنامه ها نمی دانند چه بنویسند."

میلان در حال حاضر با تفاضل گل بهتر نسبت به یوونتوس در صدر جدول سری آ قرار دارد و در اولین دیدارش در سال جدید روز 8 ژانویه مقابل آتالانتا قرار خواهند گرفت

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مدیر ورزشی میلان: احتمال انتقال الشراوی به تورینو وجود دارد

این بازیکن 19 ساله در تابستان گذشته از جنوا به میلان پیوست اما نتوانست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند

سایت گل- آریدو برایدا، مدیر ورزشی میلان، اعلام کرد استفن الشراوی، بازیکن جوان این تیم، می تواند در ژانویه به تورینو بپیوندد.

این بازیکن 19 ساله در تابستان گذشته از جنوا به میلان پیوست اما نتوانست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند و تنها 7 بازی در رقابت های این فصل سری آ انجام داد.

به همین دلیل شایعاتی در مورد انتقال او در بازار ژانویه منتشر شده است. بازگشت به جنوا یکی از گزینه های محتمل پیش روی او خواهد بود اما برایدا معتقد است این ستاره کم سن و سال برای اینکه فرصت بیشتری پیدا کند باید راهی سری بی شود.

او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" در حال حاضر الشراوی نمی خواهد از میلان برود. اما واضح است که در فوتبال هر اتفاقی ممکن است. به ویژه با در نظر گرفتن اینکه بازار نقل و انتقالات هنوز باز است و برای مدتی نسبتا طولانی این شرایط مهیاست.

رفتن الشراوی به تورینو؟ اگر تصمیم به انتقال او بگیریم، هیچ مانعی برای انتقال او به این باشگاه وجود ندارد، حتی با توجه به اینکه آنها در سری بی بازی می کنند.

علاوه بر این رئیس باشگاه تورینیو یکی از دوستان ماست و هیچ مشکلی برای چنین انتقالی وجود ندارد.

در حال حاضر الشراوی برای میلان بازی می کند اما ممکن است فردا سناریو کاملا تغییر کند."

پاتو: قصد ندارم به پاری سن ژرمن بروم

این ملی پوش برزیلی به دلیل مصدومیت های پیاپی فرصت چندانی برای بازی در ترکیب میلان در رقابت های این فصل پیدا نکرد و به همین شایعاتی در مورد جدایی اش از این باشگاه منتشر شد

سایت گل- الکساندر پاتو، مهاجم میلان، اعلام کرد قصد دارد برای رسیدن به موفقیت های بیشتر در میلان بماند و قصد ندارد به پاری سن ژرمن برود.

این ملی پوش برزیلی در سال 2011 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود و فرصت چندانی برای بازی در ترکیب میلان در رقابت های این فصل پیدا نکرد و به همین شایعاتی در مورد جدایی اش از این باشگاه منتشر شد.

او در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" می خواهم همچنان با میلان به جام های بیشتری دست پیدا کنم. من هدف مشترکی با آلگری دارم. ما می توانیم بدون اینکه با هم دوست باشیم، با یکدیگر خوب کار کنیم.

من بازیکن میلان هستم، باشگاه که وقتی در برزیل بودم، آن را به خیلی از باشگاه های دیگر ترجیح دادم. در مورد پیوستن به پاری سن ژرمن هم هیچ چیز وجود ندارد. من تنها به آنچلوتی پیام فرستادم و سال نو را به او تبریک گفتم و او هم پاسخ داد."

آنچلوتی روز گذشته جانشین آنتوان کومبواره در پاری سن ژرمن شد و اکنون این باشگاه باید 4 میلیون غرامت به این مربی اهل کادونیا بپردازد.

لئوناردو، مدیر ورزشی باشگاه پاریسی، در گفتگو با بخش فرانسوی سایت گل گفت:" ما جلسه ای خواهیم داشت و در این مورد بحث خواهیم کرد. این اتفاق وقتی رخ می دهد که هیاهوی رسانه ای پایان پیدا کند."

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو وحشتناک است!/ خوشحالم که برلوسکونی مربی نیست

مصاحبه کامل کوین پرینس بوآتنگ با via La Stampa..
    فاتح اسکودتو خواهیم شد و آرسنال را شکست خواهیم داد.

کوین پرینس بوآتنگ با اعتماد به نفس خاصی مطمئن است که میلان بار دیگر اسکودتو را فتح خواهد کرد و موفق به شکست آرسنال خواهند شد.

طرفداران روسونری وی را بدون هیچ دلیلی بی جهت Big Bang Boateng لقب نداده اند :این هافبک جوان از همان بدو ورودش به میلان موفق شد به ستاره محبوب و متعصب هواداران مبدل شود و در فصل اخیر و حال روسونری ها یکی از ارکان کلیدی ماکس آلگری بوده است.

بوآتنگ در این فصل پیشرفت چشم گیر و جهش قابل توجه ای داشته است و با بازی با کیفیت خود جواب تمام منتقدین خود را داده است و حال این ستاره 24 ساله مطمئن است که روسونری ها ضمن فتح دوباره سری آ قادر به شکست آرسنال خواهند بود.

در اینجا می توانید بخش هایی از مصاحبه نسبتا طولانی کوین پرینس بوآتنک با نشریه ویوا لا استمپا را مشاهده کنید.که برای شما عزیزان میلانی ترجمه و آماده شده است.

شما قبل از اینکه خرید بسیار گران قیمتی باشید به میلان آمدید و تبدیل به یک پدیده شدید و محبوب هواداران که از طرفی به یک الگومبدل گشتید..

" انجام رقص قدم بر روی ماه مایکل جکسون در جشن قهرمانی مرا بیشتر نزد هواداران محبوب کرد.تاثیر میلان در جهان بسیار قوی می باشد.
    بنابراین کودکانی که مدل موهای کوتای من و همچنین شماره 27 روسونری را بر تن می کند بسیار برای من فوق العاده است"

بوآتنگ,زلاتان و کاسانو : برخی ها معتقد هستند میلان تیمی از یاغی ها ( bad boys) می باشد.

" میلان نیاز به رهبرانی با شخصیت بسیار قدرتمند به مانند زلاتان ایبراهیمویچ,روبینیو و پاتو دارد و من بسیار خوشحال خواهم بود که به مانند آن ها باشم"

" زلاتان ,روبینیو ,کاسانو و من به نوعی بزرگ شده خیابان ها هستیم بنابراین بسیار خوب می توانیم ارتباط برقرار کنیم.
    ما به خوبی می دانیم که به کلاس و درجه بالا رسیدن در فوتبال بسیار سخت است و به خوبی نیز می دانیم که از دست دادن تعادل و بالانس چقدر ساده می باشد.این بسیار طبیعی است که زمانی که شما در جهان فوتبال هستید از تصورات خود باید خارج شوید"

آیا شما تا بحال تعادل و بالانس خود را از دست داده اید؟

" زمانی که من در تاتنهام بودم.اما خوشبختانه خود را سریعا یافتم.من خودم را به طور ناگهانی در جهان شهرت یافتم اما حال تجربیات بیشتری دارم و می توانیم بسیار راحت تعادل خود را حفظ کنم"

سال جدید را با صدرنشینی میلان آغاز خواهید کرد و سیلویو برلوسکونی بر این باور است که شما از شانس بیشتری برای قهرمانی سری نسبت به یوونتوس برخوردادر هستید.

"یوونتوس در این فصل فوتبال بهتری انجام داده است اما من بر این باور هستم که در نهایت ما فاتح اسکودتو خواهیم بود"

برلوسکونی دوست دارد شما به همراه سیدورف در خط میانی به کار گرفته شوید.

"من بسیار خوشحالم که او مربی تیم نیست! من یک بازیساز هستم و نمی خواهم در منطقه دیگری بازی کنم.
    این بسیار زیباست که او به ما علاقه مند است و ما می دانیم که او بسیار پر شور می باشد.خوشبختانه او چیزهای بسیار مهم دیگری پیش رو دارد که باید به آنها فکر کند"

توز نیز یک بازیکن سرکش و به اصطلاخ بد بوی دیگر می باشد بنابراین آیا مناسب میلان است.

" کارلوس توز داستانی بسیار شبیه به یک معدن را دارد و ایبرا و کاسانو می تواند از او آن بازیکنی که هست را بیرون بیاورند.
    توز سرکش است و همیشه پیروزی می خواهد.او دوندگی بسیار بالایی دارد و با تمام وجود بازی می کند.او برای میلان بسیار مناسب است"

شما در اولین فصل حضور خود موفق به کسب اسکودتو شدید آیا حال نوبت لیگ قهرمانان اروپا رسیده است؟

" من می خواهم امسال بار دیگر اسکودتو را فتح کنیم زیرا به نظرم سخت ترین لیگ در اروپا می باشد و من احساس خوبی نسبت به آن دارم.
    ما مشکلاتی با آرسنال خواهیم داشت اما تجربه بسیار بالاتری نسبت به آنها داریم و می توانیم آن ها را در خانه و خارج از خانه شکست دهیم"

در این فصل دوست داری چند گل به ثمر برسانی؟

" می توانم بگویم در مجموع کل رقابت ها 15 گل به ثمر خواهم رساند و فکر می کنم از عهده آن بر خواهم آمد"

و در پایان زمانی که هم تیمی و دوست شما پاتو باشد آیارقص را از او خواهید آموخت؟

" هرگز.او وحشتناک است و عیر قابل دسترس!چیز خوبی است که او می تواند فوتبال بازی کند در غیر این صورت نمی دانم چه کاری دیگری می توانست در زندگی انجام دهد.
    او نمی تواند بدون آهنگ برقصد.من بیش از این برزیلی هایی دیده ام که بدون ریتم و آهنگ می رقصیدند!"

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •