مدیر ورزشی میلان: احتمال انتقال الشراوی به تورینو وجود دارد
این بازیکن 19 ساله در تابستان گذشته از جنوا به میلان پیوست اما نتوانست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند
سایت گل- آریدو برایدا، مدیر ورزشی میلان، اعلام کرد استفن الشراوی، بازیکن جوان این تیم، می تواند در ژانویه به تورینو بپیوندد.
این بازیکن 19 ساله در تابستان گذشته از جنوا به میلان پیوست اما نتوانست جایی در ترکیب اصلی این تیم پیدا کند و تنها 7 بازی در رقابت های این فصل سری آ انجام داد.
به همین دلیل شایعاتی در مورد انتقال او در بازار ژانویه منتشر شده است. بازگشت به جنوا یکی از گزینه های محتمل پیش روی او خواهد بود اما برایدا معتقد است این ستاره کم سن و سال برای اینکه فرصت بیشتری پیدا کند باید راهی سری بی شود.
او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" در حال حاضر الشراوی نمی خواهد از میلان برود. اما واضح است که در فوتبال هر اتفاقی ممکن است. به ویژه با در نظر گرفتن اینکه بازار نقل و انتقالات هنوز باز است و برای مدتی نسبتا طولانی این شرایط مهیاست.
رفتن الشراوی به تورینو؟ اگر تصمیم به انتقال او بگیریم، هیچ مانعی برای انتقال او به این باشگاه وجود ندارد، حتی با توجه به اینکه آنها در سری بی بازی می کنند.
علاوه بر این رئیس باشگاه تورینیو یکی از دوستان ماست و هیچ مشکلی برای چنین انتقالی وجود ندارد.
در حال حاضر الشراوی برای میلان بازی می کند اما ممکن است فردا سناریو کاملا تغییر کند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاتو: قصد ندارم به پاری سن ژرمن بروم
این ملی پوش برزیلی به دلیل مصدومیت های پیاپی فرصت چندانی برای بازی در ترکیب میلان در رقابت های این فصل پیدا نکرد و به همین شایعاتی در مورد جدایی اش از این باشگاه منتشر شد
سایت گل- الکساندر پاتو، مهاجم میلان، اعلام کرد قصد دارد برای رسیدن به موفقیت های بیشتر در میلان بماند و قصد ندارد به پاری سن ژرمن برود.
این ملی پوش برزیلی در سال 2011 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود و فرصت چندانی برای بازی در ترکیب میلان در رقابت های این فصل پیدا نکرد و به همین شایعاتی در مورد جدایی اش از این باشگاه منتشر شد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" می خواهم همچنان با میلان به جام های بیشتری دست پیدا کنم. من هدف مشترکی با آلگری دارم. ما می توانیم بدون اینکه با هم دوست باشیم، با یکدیگر خوب کار کنیم.
من بازیکن میلان هستم، باشگاه که وقتی در برزیل بودم، آن را به خیلی از باشگاه های دیگر ترجیح دادم. در مورد پیوستن به پاری سن ژرمن هم هیچ چیز وجود ندارد. من تنها به آنچلوتی پیام فرستادم و سال نو را به او تبریک گفتم و او هم پاسخ داد."
آنچلوتی روز گذشته جانشین آنتوان کومبواره در پاری سن ژرمن شد و اکنون این باشگاه باید 4 میلیون غرامت به این مربی اهل کادونیا بپردازد.
لئوناردو، مدیر ورزشی باشگاه پاریسی، در گفتگو با بخش فرانسوی سایت گل گفت:" ما جلسه ای خواهیم داشت و در این مورد بحث خواهیم کرد. این اتفاق وقتی رخ می دهد که هیاهوی رسانه ای پایان پیدا کند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]