تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 98 اولاول ... 4080868788899091929394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

با سلام خدمت مهندسین سایت !بی‌زحمت چند تا سؤال داشتم که میخاستم بپرسم !دوستان من حدود هفت ماه پیش یک ال ای دی سونی ex520 از بانه گرفتم که بسیار با کیفیته!سؤال اولم اینه که چطوری تلتکست در حالت دیجیتال فعال میشه !دوم اینکه حالت epg راهنمای برنامه های تلویزیون چطوری فعال میشه و سوم اینکه وقتی روزهای اول که فیلم رو از طریق فلش وصل میکردم زیرنویس رو پخش میکرد ولی الان نمیشه!اتفاقا هفته قبل تی وی رو آپدیت کردم ولی نشد و زیرنویس ها رو در سه قالب گرفتم srtوidx وsub ولی بازم پخش نکرد!این پیغام رو میده (این ویژگی در دسترس نیست )!حتی فیلم ها رو با فرمت های مختلف گرفتم ولی نشد !لطفاً دوستان عزیز راهنمایی کنین !دوستان ببخشید من سؤالاتم رو اینطوری مطرح کردم !با تشکر از سایت خوبتون من تازه عضو این سایت شدم ولی خیلی حال کردم !با تشکر !

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

با سلام خدمت مهندسین سایت !بی‌زحمت چند تا سؤال داشتم که میخاستم بپرسم !دوستان من حدود هفت ماه پیش یک ال ای دی سونی ex520 از بانه گرفتم که بسیار با کیفیته!سؤال اولم اینه که چطوری تلتکست در حالت دیجیتال فعال میشه !دوم اینکه حالت epg راهنمای برنامه های تلویزیون چطوری فعال میشه و سوم اینکه وقتی روزهای اول که فیلم رو از طریق فلش وصل میکردم زیرنویس رو پخش میکرد ولی الان نمیشه!اتفاقا هفته قبل تی وی رو آپدیت کردم ولی نشد و زیرنویس ها رو در سه قالب گرفتم srtوidx وsub ولی بازم پخش نکرد!این پیغام رو میده (این ویژگی در دسترس نیست )!حتی فیلم ها رو با فرمت های مختلف گرفتم ولی نشد !لطفاً دوستان عزیز راهنمایی کنین !دوستان ببخشید من سؤالاتم رو اینطوری مطرح کردم !با تشکر از سایت خوبتون من تازه عضو این سایت شدم ولی خیلی حال کردم !با تشکر !
    در مورد زیر نویس اطلاعی ندارم. تله تکست از طریق دکمه سبز رنگ زیر 9 امکان پذیر است در شبکه های 2 و3 و4 و5 و قران.
    باید دکمه guide را فشار بدهید همان epg است اما با توجه به تحریم های ایران زبان پارسی پشتیبانی نشده و به صورت برعکس و جدا از هم نمایش داده میشود.

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

9

سلام دوست عزیز !حالت تلتکست در حالت آنالوگ فعال میشه ولی منظور من در حالت دیجیتال در ال ای دی سونی بود!در ضمن دکمهguide رو وقتی میزنم فقط پیغام میده این ویژگی در دسترس نیست !بازم ممنونم که زود جواب دادید!از بقیه دوستان انجمن هم میخام یه راهنمایی کنن

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز !حالت تلتکست در حالت آنالوگ فعال میشه ولی منظور من در حالت دیجیتال در ال ای دی سونی بود!در ضمن دکمهguide رو وقتی میزنم فقط پیغام میده این ویژگی در دسترس نیست !بازم ممنونم که زود جواب دادید!از بقیه دوستان انجمن هم میخام یه راهنمایی کنن
    دوست عزیز
    اول بگویید که چطور شد که زیر نویس تان غیر فعال شد . و آن وقت که زیر نویس تان فعال بود چگونه آن را به نمایش می آوردید چون کاربرانی که تلویزیون سونی دارند می گویند که با زیر نویس فارسی مشگل دارند تا من بعد نظرم را بگویم

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

احتمالا مشگل شما به دلیل انتخاب کشور و زبان نادرست است مثلا گار کشوری به غیر از مالزی را بزنید این امکانات فعال نمیشوند.
    کشور را مالزی پ زبان را انکگلیسی انتخاب کنید مشکل حل خواهد شد

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در مورد سوال اولتون یادم نیست چون تلویزیون رو بهمن سال قبل گرفتم!ولی وقتی که فیلم رو پخش میکردم زیرنویسش راحت و بدون مشکل پخش میشد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز میشه دقیق تر راهنمایی کنین که بدونم چیکار باید بکنم !

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز میشه دقیق تر راهنمایی کنین که بدونم چیکار باید بکنم !
    دوست عزیز
    لطفا بگویید قبل از آپدیت زیرنویس غیر فعال شده یا بعد از آن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

قبل از آپدیت دیگه این قابلیت رو ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگید چطوری باید کشور رو عوض کنم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •