با این قیمت 3 تا 6090 میخرم .
فعلا که بنده نیازی به همچین سخت افزاری ندارم .
قویترین نرم افزاری که من کار میکنم باهاش کتیا هست . اونم مثل آب خوردن دارم کار میکشم از 6050
گیم هم که همه چی باز میکنه .
با این قیمت 3 تا 6090 میخرم .
فعلا که بنده نیازی به همچین سخت افزاری ندارم .
قویترین نرم افزاری که من کار میکنم باهاش کتیا هست . اونم مثل آب خوردن دارم کار میکشم از 6050
گیم هم که همه چی باز میکنه .
دوستان با تشکر از کمک شما کل هارد لپ تاپ فرمت شد ممنون از همه که واقعا کمک کردن.![]()
داداش من که بهت گفت بکاپ بگیر از اطلاعاتت
500 اطلاعات بود حالا داره ریکاوری میشه همش خیالم راحته اما از این دلگیرم بعضی بچه ها جواب کامل نمیدن (اگر بلد باشن). دیگه با نورتون بک آپ میگیرم از درایو ویندوز.
بازم كه نو آوري شده
سلام من یه سوال از آقا arash666 دارم
مثل اینکه شما 6050 دارید من هم میخام همین مدلو بگیرم شما باهاش بازی میکنید داغ نمیکنه ؟
سوال دوم اینکه اگه باهاش بازی نکنیم آیا حرارتش آدمو اذیت میکنه یا نه ؟
اینطور که من شنیدم دوتا گرافیک داره درسته ؟
ممنون میشم جواب بدی اگه بقیه هم جواب بدن اشکالی نداره
راستی در آخر ضمن اینکه Hp گارانتی واقعی نداره با چه گارانتی بگیریم بهتره؟
1. بعلت بدنه فلزی و قرار گرفتن کارت گرافیک در سمت چپ تاچ پد ، سمت چپ تاچ پد داغ میشه ولی دماش در حالت معمولی 50 هست ولی بااین وجود دمای همون قسمت بالاست
2. باهاش بازی نکردم پس نمیتونم نظر بدم
3. دو گرافیک داره
4. با هر گارانتی بگیری فرقی نداره چدن همشون اشغالن
ادیت شد ......
Last edited by Elis; 18-06-2011 at 21:19.
حرارتش در حد نرماله . معمولا حرارت سی پی یو و گرافیک درو و بر 50 است
فقط 1 گرافیک داره و میتونید در مواقعی که نیاز به گرافیک با ÷ردازش بالا ندارید سویچ کنید به گرافیک آنبورد سی پی یو که 64 مگ از رم رو ور میداره ولی در عوض برای کارهای عادی ( وب گردی و کارهای آفیسی و ...) بهتره . چون هم گرافیک اصلی گرم نمیشه هم باطری کم مصرف میشه .
این لپ تاپ برای گیم بازی کردن ساخته نشده . ولی همه نوع گیمی رو باز میکنه و میتونی بازی کنی .
اچ ÷ی به خاطر آمریکایی بودن شرکت و تحریم نمایندگی رسمیتو ایران نداره . هر کی هم گارانتی میکنه خود فروشگاه میکنه و خدماتش مونده به توانایی فروشگاه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)