یعنی بدونه وی پی ان یا چیلتر شیکن یا هر چیزی به فیس بوک وصل میشه؟!!
تو ایران هستید دیگه؟
یعنی بدونه وی پی ان یا چیلتر شیکن یا هر چیزی به فیس بوک وصل میشه؟!!
تو ایران هستید دیگه؟
احساس من اینه با ورژن جدید یکم عمق تصاویر سه بعدی بهتر شده
بقیه موارد که فرقی نکرده
من که آپدیت نمی کنم فایده نداره زیاد تغییر ندادن
دوستان فرق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا کلا فرق مدل های lw با lx در چیه
چون من گشتم هیچ فرقی ندیدم
آیا میشه آپدیت تلویزیون 47lw57000 رو با کامیوتر دانلود کرد بعد با فلش به تلویزیون زد ؟
اگه میشه تو چه سایتی جدیدترین ورژن نرم افزار تلویزیون برای دانلود هست؟
طریقه وصل شدن خود تلویزیون به اینترنت هم بگید هر کاری می کنم میگه dns server اشتباهه چیکار کنم ؟
دوستان من فردا میخوام تلویزیونو بخرم.فقط یکی بطور قاطع بگه من LW65100 بگیرم یا LW57000?
به نظر شما ارزش داره 400 تومن بیشتر بدم؟بعدا پشیمون نمیشم؟
به نظر من اگر از تلویزیونت مثل ما استفاده میکنی و دنبال بازی و این حرفها نیستی در بقیه موارد 57000 خوبه و ما ازش خیلی راضی هستیم.تقریبا هرکسی این تلویزیون رو خریده راضی بوده
اگر استفاده بازی میخوای داشته باشی صادقانه بگم که 57000 زیاد خوب نیست.65100 رو هم نمیدونم شاید اون هم خوب نباشه اما 57000 رو داریم و میدونم بدرد بازی نمیخوره
به هر حال واسه استفاده معمولی فیلم و ماهواره و این چیزا 57000 خیلی خوبه و می ارزه
آره دوست عزیز، یه فایل pdf تو مدیافایر آپلود کردم که اون رو از سایت خود ال جی دانلود کردم و به طور کامل راهنماییت میکنه.
نه دوست عزیز مشکل از کامپیوتر شما نیست حتما از فایلیه که دانلود کردین و خود فایل مشکل داره که عجیبه چون خودم هم همین فایل رو دانلود کردم و جواب داد اما میتونی از طریق تارنت دانلود کنی فایل رو که دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشی.
نه دوست عزیز مشکل از کامپیوتر شما نیست و از خود فایله و یکم عجیبه چون خودم هم همین فایل رو دانلود کردم و جواب هم داد اما میتونی تارنتش رو دانلود بکنی که همینجا لینکش رو قرار میدم و دیگه نباید مشکلی داشته باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)