نسخه اصلی دو تا دی وی دیه، البته به غیر از اون پک تکستچر که یکی دو ماه بعد اومد!
نسخه اصلی دو تا دی وی دیه، البته به غیر از اون پک تکستچر که یکی دو ماه بعد اومد!
من هم بیتا را دارم
و هم اصلی را
مشکل اینه که نمیدونم بیتا 2 دی وی دی هست یا اصلی؟
یکی 2 و یکی 3 دی وی دی هست
هر کدومو که نصب میکنم بازم پچ نصب نمیشه
میگم ورژن قبلی پچ نکنه لازمه ؟
مال من اینه (Crysis2Patch19)
از کجا پچ دان میکنی؟
والا یادم نیتس
عرفان داد بهم
لینک DX11 Pack و HighRes Texture Pack از خود Crytek بود... لینک 1.9 رو یادم نیست!
دوستان من patch v1.9 و DX11 و High-res Texture رو نصب کردم ولی توی بازی گزینه High-res texture غیرفعاله. چه کار کنم ؟
ممنون.
اشکال از فایل exe بود
هر چند مال من اصلی بود ولی به هر حال نمیشناخت
فایل اصلی را هومان عزیز داد بهم همه چی نصب و اوکی شد
اینم لینک فایل اصلی اگه کسی نیازش داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خواستم بازی crysis 2 را به صورت 3d انجام بدم ولی نمی تونم به 3d option دسترسی پیدا کنم در ضمن پچ 1.9 و دایرتکس 11 این بازی را هم دانلود کردم ولی نصب نمیشه لطفا کمکم کنید .
amd 6870 sapphire درایور 11.8
با سلام.
اول:بچه ها این بازی اینقدر طولانیه هر چی غول میکشیم میره مرحله بعد
دوم:من یه مرحله گیر کردم واقعا نمیدونم چی یکار کنم تو یه هتله در حال سوختنه چندتایی از اون موجود ها کشتم اینجا دیگه کسی نیست یه بالگرد ! از این قرمزها همینوطر که تو ی عکس هستش واسه خودش شلیک میکنه با خر چی هم بهش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته پیغام با لای صفحه همینطور میاد و میره
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
با سلام.
اول:بچه ها این بازی اینقدر طولانیه هر چی غول میکشیم میره مرحله بعد
دوم:من یه مرحله گیر کردم واقعا نمیدونم چی یکار کنم تو یه هتله در حال سوختنه چندتایی از اون موجود ها کشتم اینجا دیگه کسی نیست یه بالگرد ! از این قرمزها همینوطر که تو ی عکس هستش واسه خودش شلیک میکنه با خر چی هم بهش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته پیغام با لای صفحه همینطور میاد و میره
![]()
دوربین رو بیار بیرون اون بالگرد رو مارک کت برای ایراسترایک![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)