اگه بیاد رسمی که من یه روزم صبر نمیکنم واسه گرفتنش
این جور که gsm arena نوشته نخری خیلی حیفه![]()
اگه بیاد رسمی که من یه روزم صبر نمیکنم واسه گرفتنش
این جور که gsm arena نوشته نخری خیلی حیفه![]()
BRAVIA ENGINE & EXMORE
![]()
Galaxy S II 360 Degree View
اره داداش این گوشی از اون گوشیهایی هست که چند سال یک بار میاد تو بازار و کم پیدا میکنی گوشی رو که تمام این امکانات رو که گالاکسی داره با هم داشته باشه اصولا کسایی که گوشی رو طراحی میکنن یه چیزایی رو همیشه ضعیفتر میزارن تا مردمو تشنه نگه دارن تا گوشی سری بعدی بیاد ولی گالاکسی اس 2 همه چی رو که یک فرد از تکنولوژی روز میخواد داره
حالا چی شده سامسونگ اومده دست به چنین کاری زده و یک گوشی به این کاملی رو درست کرده من هم نمیدونم
شاید سیاست خاصی داره که ما نمیدونیم
ولی هر چی هست به نفع ما شد چون یک گوشی خفن اومد دستمون
گوشی رو بخر yusefi جان و جای ما رو هم خالی کن من اگه بخوام بخرم احتمالا میوفته طرفای تیر
ولی سعی کن اگه میخوای بخری مدل i9100 بگیر که amoled plus داره چون تو تابستون مدل i9103 میاد که superclear lcd صفحه نمایشش.
پس سریعتر اقدام کن
موفق باشی![]()
یعنی منتظر نشم تا مایکروتل رسمی بیاره؟
الان با این قیمت من نمیتونم بخرم من نهایتا 1 تومن میتونم هزینه کنم عزیز الان کمه کم 1200 پیدا میشه!
با مایکروتل که تماس میگیری هر دفعه راجع به قیمت و تاریخ عرضه یه چیز میگه من موندم چی کار کنم؟![]()
سلام دوستان
در ویدئوی زیر یکی از کاربران این گوشی در حدود 270 application شامل ویجت و برنامه روی گوشیش نصب کرده و سرعت گوشی رو تست میکنه.
خودتون ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 14-05-2011 at 22:26.
خوب اگه دفعه ی بعد یه گوشی بده که 3D باشه این گوشی اون المان رو کم داره و واسه ی خیلیها اون میشه یه گوشیه بی نقص!
سلام
چرا این گوشی سه بعدی نیست؟ مگه این صفحه نمایشش چی کم داره؟
با عینک میشه سه بعدی کرد نه؟
خب خیلی خوب بود اگه منو ها و بقیه چیزا سه بعدی بودی
الان هم می خواهم بگیرم به خاطر سه بعدی نبودنش یکم دودلم
گوشیهای سه بعدی کی میان؟
خداییش اره من چند وقتی هست می خواهم گوشی بگیرم هر گوشی رو نگاه می کنم یک چیزی نداره ولی این همه چی داره کاش سه بعدی هم بوداره داداش این گوشی از اون گوشیهایی هست که چند سال یک بار میاد تو بازار و کم پیدا میکنی گوشی رو که تمام این امکانات رو که گالاکسی داره با هم داشته باشه اصولا کسایی که گوشی رو طراحی میکنن یه چیزایی رو همیشه ضعیفتر میزارن تا مردمو تشنه نگه دارن تا گوشی سری بعدی بیاد ولی گالاکسی اس 2 همه چی رو که یک فرد از تکنولوژی روز میخواد داره
حالا چی شده سامسونگ اومده دست به چنین کاری زده و یک گوشی به این کاملی رو درست کرده من هم نمیدونم
![]()
دوستان تو صفحه 4.5 اینچی 3D جلوه ای داره؟
دوست من یه لپ تاپ 3D با صفحه 15 اینچی گرفته به نظر من که جالب نیست حالا چه برسه به این صفحه کوچیک
در جواب دوستمونم باید گفت سه بعدی روی گوشی های توی راه نوع جدیدیه که نیاز به عینک نداره با گرفتن تو زاویه ی مناسب سه بعدی میشه![]()
Last edited by yusefy; 14-05-2011 at 19:17.
برای تعجیل در حضور این گوشی در ایران دست به دعا بردارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)