تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 335 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تکبیر............ .

+

دوستان این بحثا و توهم توطیه ها رو ول کنید برین تو گروهش بحث کنید..........یه گروه بزنید و در مورد استکبار رسانه ای صحبت کنید...... .
    این نظر شماست.

اما هر کسی حق داره که نظرش رو بیان کنه البته با رعایت قوانین سایت.

پس فلسفه چنین تاپیکی چیه؟
    فقط جملات 5 کلمه ای نوشتن و جلوش اسمایل گذاشتن؟!

بنده در مورد محتوا و داستان بازی نظرم رو گفتم.

استکبار جهانی و توهم توطئه و تکبیر برداشت شماست.

بنده هم دوست دارم این سایت پابرجا باشه، چون خیلی از مشکلاتم رو اینجا حل می کنم.

هیچ حرف سیاسی ام نزدم. در مورد داستان بازی حرف زدم.

اینکه رسما دارن تو دنیا بازی رو عرضه میکنن که کشورم داره اشغال میشه، این توهم نیست دوست عزیز. این خود توطئه است. بهتره یک نگاهی بکنی و ببینی وقتی میخوان اقدامی بکنن، قبلش چه زمینه سازی هایی میکنند.
    و چه تست هایی از افکار عمومی میگیرن

به هر حال بنده در مورد داستان بازی با رعایت قوانین سایت نظر دادم.
    اگر مدیر این سایت بگه که بنده خلاف قوانین سایت مطلبی گفتم، قطعا بنده تمکین خواهم کرد.

2. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب.
    بالاخره سر شوخی رو با ما هم باز کردن و میخوان به این وسیله شاهکارهایی که با رسانه هاشون ( که صنعت گیم هم یکی از اوناست) انجام دادند، در مورد ما هم انجام بدن.

اینکه تو کل دنیا گیمر اقدام به کشتن یک ایرانی یا حمله به خاک ایران رو انجام بده، شاید بهترین نتیجه حاصل برای اونها باشه.

این سبب عادی سازی این مطلب میشه.
    و به راحتی ذهن ها رو آماده می کنند.

قطعا نمی خوام بهتون بگم که بازی نکنید. چون خودم هم بازی خواهم کرد ( هر چند خیلی ناراحت کننده است)
    اینکه بخواهیم به دست خودمون و با کلیک کردن و پوش کردن کیبرد یکی از خودمون رو بکشیم؛ قطعا روی ذهن ما هم تاثیر میگذاره.

اما حداقلش اینه که با حفظ ذهنیت خودمون این بازی رو انجام بدیم.

و از توش نکات ظریف و فنی رو هم بفهمیــم. بازی کنیم ، اما با هوشیاری ... .
    حالا هر کی با هر عقیده ای که داره؛ قطعا میدونه که اشغال کشور، چه معنا و چه تبعاتی خواهد داشت ... .

و تولید چنین بازی هایی؛ قطعا تست افکار عمومی هست ... .
    و واکنش ما هم؛ حائز اهمیت هست.

موفق باشید.

مسئولین ما هم همین فکر های توهمی از استکبار جهانی دارند که وضع ما اینه !!!
    این همه بازی میسازند از چین و روسیه و این همه کشور دیگه هیچ ربطی هم به آماده کردن ذهن نداره...بعد از اینهمه مدت یک بازی داره میاد که یک مرحلش توی تهران انجام میشه...همین بازی که داری ازش میگی توی نسخه های قبلش میتونستی در نقش سرباز چینی انجام وظیفه کنی و سربازان آمریکایی رو به فنا بدی !!! واقعاً وقتی جوون های مملکت اینطور فکر کنند وای به حال اون بالا دستی ها ... !

4. 11 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اینکه رسما دارن تو دنیا بازی رو عرضه میکنن که کشورم داره اشغال میشه، این توهم نیست دوست عزیز. این خود توطئه است. بهتره یک نگاهی بکنی و ببینی وقتی میخوان اقدامی بکنن، قبلش چه زمینه سازی هایی میکنند.
    و چه تست هایی از افکار عمومی میگیرن
    اینکه من چه نظری دارم و شما چه نظری دارین و چی توهم هستش و چی توهم نیستش به این تاپیک مربوط نمیشه و قابل تعیین توسط من وشما نیست....... .

+

داستان این بازی مثه بازیهای دیگه نیس که بشه در موردش راحت و هر جوری خواستیم بحث کنیم..... .شما الان اینجوری سر بحثو(حتی غیر سیاسی)باز می کنی بعدش یکی پشت بند شما میاد میگه خوب می کنیم ایرانی می کشم مثلا مردم که نمی کشم که مثلا نظامی یا ب..س..ی..جی می کشم(حرفش درست یا غلط)
    بعدش پشت بندش یکی تشکر می کنه یکی تکذیب می کنه یکی تایید می کنه یکی می گه فراماسونری هستش...یکی میگه امریکا استکبار......یکی میگه امریکا عالیه(همه این حرفا رو قبلا تو همین تاپیک خوودنم)
    و این حرفاباعث میشه بحث تاپیک بیهوده بره جلو......

+

مدیرا و ناظما هم 24 ساعته که اینجا نیستن ما هر بحثی کردیم چه خوب چه بد بیاد سریع رسیدگی کنن من و شما باید حدودو کنترل کنیم......... .

+

خلاصه از ما گفتن .........تو خواه زین سخنم پند گیر خواه ملال.........موفق باشین
    .
    .
    .

6. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

این همه بازی میسازند از چین و روسیه و این همه کشور دیگه هیچ ربطی هم به آماده کردن ذهن نداره...بعد از اینهمه مدت یک بازی داره میاد که یک مرحلش توی تهران انجام میشه...همین بازی که داری ازش میگی توی نسخه های قبلش میتونستی در نقش سرباز چینی انجام وظیفه کنی و سربازان آمریکایی رو به فنا بدی !!! واقعاً وقتی جوون های مملکت اینطور فکر کنند وای به حال اون بالا دستی ها ... !
    قطعا نمیان میلیاردی هزینه کنن برای تفریح من و شما ، اهداف خاصی خواهند داشت حالا این اهداف چی هست مشخص نیست.

توی COD هم زیاد میدیدم با اینکه ماموریت در ایران نداشت ، ولی گاها قبل از ورود به بازی رو ایران مانور میداد...

ممکنه تاثیراتی هم در افکار عمومی داشته باشه.

در هر حال بهتره این بحث فعلا صرفا در گروه اجتماعی بازی ادامه پیدا کنه که دوستان زحمتش رو کشیدند و از ادامه اون در تاپیک جلوگیری بشه ، از طرفین بحث سپاسگذاری می کنم.

8. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نگاه کنید؛ کی اینجا داره بحث رو سیاسی میکنه؟!
    بنده یا بعضی از دوستان؟
    من اگه میخواستم تو این حوزه هایی که شما وارد شدید، وارد میشدم. اما نمیخوام قوانین سایت نقض بشه.
    بنابراین پاسخ شما رو نمیدم.

اینکه من چه نظری دارم و شما چه نظری دارین و چی توهم هستش و چی توهم نیستش به این تاپیک مربوط نمیشه و قابل تعیین توسط من وشما نیست....... .
    برای همین عرض کردم که این نظر شماست. و نباید در مورد نظرات دیگران عبارت توهم و ... رو به کار برد.

شما الان اینجوری سر بحثو(حتی غیر سیاسی)باز می کنی بعدش یکی پشت بند شما میاد میگه خوب می کنیم ایرانی می کشم مثلا مردم که نمی کشم که مثلا نظامی یا ب..س..ی..جی می کشم(حرفش درست یا غلط)
    بعدش پشت بندش یکی تشکر می کنه یکی تکذیب می کنه یکی تایید می کنه یکی می گه فراماسونری هستش...یکی میگه امریکا استکبار......یکی میگه امریکا عالیه(همه این حرفا رو قبلا تو همین تاپیک خوودنم)
    بهترین کار اینه که مرز قائل بشیم. و بهترین مرز هم قوانین سایت هست. ( تاکید من بر قوانین سایت به این دلیله که هر کی اینجاست، این قوانین رو امضا کرده و ملزم به رعایتش هست)

بنابراین اونهایی که از این مرز رد شدن باید باهاشون یا با پستهاشون برخورد بشه.
    نه اینکه کلا کسی نظری نده.؛ چرا که امکان و امکان پاسخ هست( اگر بنابراین باشه، امکان سواستفاده از هر مطلبی هست) بلکه باید اجازه بدیم، هر کسی با حفظ حدود نظرش رو بده. اون کسی که میخواد سو استفاده کنه یا بحث بیهوده راه بندازه، اون رو باهاش برخورد کنیم.

مدیرا و ناظما هم 24 ساعته که اینجا نیستن ما هر بحثی کردیم چه خوب چه بد بیاد سریع رسیدگی کنن
    مشکلی نیست، چون هم میشه گزارش کرد پست ها رو . و هم اینکه بعد از چند ساعت که رسیدگی میکنند.
    اتفاقا تو این فروم، من همیشه مدیران رو آن می بینم و همیشه به روز هستند.

خلاصه از ما گفتن .........تو خواه زین سخنم پند گیر خواه ملال.........موفق باشین
    بنده هم بحثی نداشتم، صرفا نظرم رو گفتم، که اگر برخورد دوستان ( به نظرم ناعادلانه ) نبود، پست دومی نمی دادم....

موفق باشید.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نگاه کنید؛ کی اینجا داره بحث رو سیاسی میکنه؟!
    بنده یا بعضی از دوستان؟
    من اگه میخواستم تو این حوزه هایی که شما وارد شدید، وارد میشدم. اما نمیخوام قوانین سایت نقض بشه.
    بنابراین پاسخ شما رو نمیدم.

برای همین عرض کردم که این نظر شماست. و نباید در مورد نظرات دیگران عبارت توهم و ... رو به کار برد.

بهترین کار اینه که مرز قائل بشیم. و بهترین مرز هم قوانین سایت هست. ( تاکید من بر قوانین سایت به این دلیله که هر کی اینجاست، این قوانین رو امضا کرده و ملزم به رعایتش هست)

بنابراین اونهایی که از این مرز رد شدن باید باهاشون یا با پستهاشون برخورد بشه.
    نه اینکه کلا کسی نظری نده.؛ چرا که امکان و امکان پاسخ هست( اگر بنابراین باشه، امکان سواستفاده از هر مطلبی هست) بلکه باید اجازه بدیم، هر کسی با حفظ حدود نظرش رو بده. اون کسی که میخواد سو استفاده کنه یا بحث بیهوده راه بندازه، اون رو باهاش برخورد کنیم.

مشکلی نیست، چون هم میشه گزارش کرد پست ها رو . و هم اینکه بعد از چند ساعت که رسیدگی میکنند.
    اتفاقا تو این فروم، من همیشه مدیران رو آن می بینم و همیشه به روز هستند.

بنده هم بحثی نداشتم، صرفا نظرم رو گفتم، که اگر برخورد دوستان ( به نظرم ناعادلانه ) نبود، پست دومی نمی دادم....

موفق باشید.
    شما معنی کلمه تـــــــــــرول رو میدونی چی هست آیا؟!!
    عینآ پست اولت این کلمه رو تأیید می کنه!نظرات روشنفکرانه و از روی احساسات اینجا از زمان ایجاد تاپیک زیاد بوده و رکورد بهم ریختن جو تو کل انمن واسه همین تاپیکه به خاطر همین پست های دوستانی مثل شما که جای بحث رو درست متوجه نمیشن که کجاست. قوانین سایت هم مشخصه لازم نیست هر بار نقل قول می کنید ازش استفاده کنید در حالی خودتون بحث رو شروع کردین.بحث کشیده شدن بازی تو کشور ما همش جزئی از بازی و به اسطلاح همان توهمات هست نه واقعیت.شما این بازی رو زیادی کشوندی داخل تفکرات عمیق خودت ازش یک بمب استکباری ساختی قصد و قرض هم مسلمآ نشون دادن راه راست و هدف الهی به دیگران که کمی البته ساده لوحانه به قضیه نگاه می کنن و زود باورن.ما آدمای جالبی هستیم به خدا...فقط خودمون رو می پسندیم و کاری که خودمون نمی تونیم انجام بدیم رو همیشه سرکوب می کنیم

11. 6 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما معنی کلمه تـــــــــــرول رو میدونی چی هست آیا؟!!
    عینآ پست اولت این کلمه رو تأیید می کنه!نظرات روشنفکرانه و از روی احساسات اینجا از زمان ایجاد تاپیک زیاد بوده و رکورد بهم ریختن جو تو کل انمن واسه همین تاپیکه به خاطر همین پست های دوستانی مثل شما که جای بحث رو درست متوجه نمیشن که کجاست. قوانین سایت هم مشخصه لازم نیست هر بار نقل قول می کنید ازش استفاده کنید در حالی خودتون بحث رو شروع کردین.بحث کشیده شدن بازی تو کشور ما همش جزئی از بازی و به اسلاح همان توهمات هست نه واقعیت.شما این بازی رو زیادی کشوندی داخل تفکرت عمیق خودت ازش یک بمب استکباری ساختی قصد و قرض هم مسلمآ نشون دادن راه راست و هدف الهی به دیگران که کمی البته ساده لوحانه به قضیه نگاه می کنن و زود باورن.ما آدمای جالبی هستیم به خدا...فقط خودمون رو می پسندیم و کاری که خودمون نمی تونیم انجام بدیم رو همیشه سرکوب می کنیم
    شما دیگه آخرشی !
    برای یک نظر بنده ببینید، چیا گفتید و چه مسائلی رو به من نسبت دادید. از استکبار و هدایت و روشنفکری و ...

آخرش هم میگید سرکوب ... . جالبه !
    واقعا با این جمله ات موافقم:
    فقط خودمون رو می پسندیم
    به هر حال بنده عرض کردم که بحثی ندارم. اما ظاهرا شما علاقه ای به اتمام بحث ندارید.

لطفا قضاوت منحرف کردن یا نکردن تاپیک رو در مورد من به مدیران بسپارید.
    چون بنده تنها نظرم رو در مورد محتوای بازی گفتم. حتی از هیچ کشوری هم اسم نبردم تا به کسی بربخوره.

اما شما دوستان تا حالا بحث رو به هر چی که خواستید کشیدید ( تکبیر، توهم توطئه ، مشکل مسئولین ما، هدایت و ... ) و در نهایت بنده رو متهم به منحرف کردن تاپیک می کنید!!

برای مرتبه سوم عرض میکنم که بنده هیچ علاقه ای به ادامه دادن بحث ندارم. پس لطفا خاتمه اش بدید و قضاوت رو به مدیران بسپارید ... .

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای یک نظر بنده ببینید،
    این مدل نظرها که باعث واکنش میشه باید تو گروه ها گفته بشه نه اینجا که الان به خاطر یک نظر شما 2 صفحه بحث به سیاست کشیده شد!

اما شما دوستان تا حالا بحث رو به هر چی که خواستید کشیدید ( تکبیر، توهم توطئه ، مشکل مسئولین ما، هدایت و ... ) و در نهایت بنده رو متهم به منحرف کردن تاپیک می کنید!!
    به نظر شما همین که این همه واکنش نسبت به پست های شما داده میشه تحریک و انحراف نیست!؟همه دارن اشتباه می کنن آیا؟!

14. 8 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان جان هر کی دوس دارین بیخیال این بحثا بشید ...........
    والا به پیر به پیغمبر ....ای خدا...........

16. 12 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ویدیویی جدید از گیم پلای عملیات Guillotine که در تهران انجام میشه و نحوه ی ورود به این شهر رو نشون میده :

کیفیت HD - حجم 42 مگابایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیفیت معمولی یا SD - حجم 14 مگابایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 10 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •