نه فقط نسخهfullرو دانلود کنی پوسته هارو داره.
امولاتور به کارت نمیاد
نه فقط نسخهfullرو دانلود کنی پوسته هارو داره.
امولاتور به کارت نمیاد
یه لینک تورنت پیدا کردم 201MB از multiman ver2.09.00 مربوط به deank ؛مشکلی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m1981; 14-01-2012 at 10:57.
لینکت شولتره.
اگهmd5اشو داری بعد دانلود چک کن.
من اینو دارم ولی حجمش87mماله من. چیز درستی به نظر نمیاد دانلود نکن.متاسفانه شیلتره و منم نتونستم ببینم ولی حجمش خیلی زیاده
با md5 فقط تونستم cfw,ofw رو که کداش تو پست اول هست چک کنم
مگه multi man رو هم میشه چک کرد؟
یه چیز جالب:
دانلودش کردم هر 5تا لینک base , full , update2.09 +2emulator packs+bdemu2 توش یجا هست
فقط لینک تورنتش که 17KB بیشتر نیست رو با هیلتر شکن دانلود کنین بعدش دیگه با utorrent بدون هیلترشکن با سرعت بالا دان کنین حالشو ببرین
Last edited by m1981; 14-01-2012 at 11:24.
آها حالا شد.
آره همه چیزmd5داره ولی مال مولتی من رو نمیدونم متاسفانه.
میتونستی از ورژن های جدید هم دانلود کنی
بالاخره جرات به خرج دادم هــــــــــــــــکیدم ممنون از راهنماییهای همه دوستان
تفاوت ورژنهای geohot و معمولی برای showtime ,spoofer چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m1981; 14-01-2012 at 16:10.
سلام دوستان.من تازه یهps3 slim 160 gig گرفتم.-- شده هم هست
یه هار اکسترنال 500 gig هم دارم.حالا میخوام هاردمو بدم بیرون توش بازی بریزن.اگه ممکنه بهم بگین به چه نکاتی باید توجه کنم که مشکلی پیش نیاد؟اقا ساجد و بقیه ی دوستان که واردن لطفا کمک کنن.حدود چند تا بازی رو 500 gig نصب میشه و هزینه ی تقریبی چه قدر میشه؟(دستگاه ورژن 3.55 هست).ممنون میشم راهنماییم کنین
باید هاردت Usb 2 باشه و فرمتش Fat32 یه سری هم میگن روی USB3 جواب میده ولی معلوم نیست اگرم جواب نداد یه HUB USB 2 می گیری وصل می کنی
معلوم نیست چه قدر بازی جا می گیره بستگی به بازی ها داره ولی زیاد جا می گیره
قیمت بازی ها هم بستگی به بازی داره یه سری بازی ها 2 تومن یه سری ها 3 تومن یه سری ها هم که حجمشون زیاده 5 تومن شایدم بازی جدید باشه 10 تومن ولی اگه بخوای بازی زیاد بریزی و هاردو پر کنی می تونی هر بازیو 1000 بگیری
معمولا هاردadataو یا هارد هایی یه برنامه بکاپ منیجر و یا همچین چیزی دارن وusb3هم هستن جواب میدن.
احیانا جواب نداد با هاب میتونی این کارو بکنی و یا دوستان میگفتن با همین سیم های معمولی که خروجیusb2دارن بعضی اوقات جواب میدن.
در مورد بقیه چیزا دوستمون جواب دادن
دوستان عزیز سلام
چطورین ؟؟؟ خوش میذگره ؟؟؟ ( درست نوشتم)
بچه ها ، من این مشکلی که افراده زیادی داشتن رو دارم ، یعنی اینکه لنز دستگاهم داغونه و بازی هایی که با بوت می آن رو نمی تونم اجرا و بازی کنم
الان بازی ه پِس 12 رو دانلود کردم ، می گه فریمور 3.66 می خواد ، رفتم یه سرچی زدم دیدم که می گه یه جیلبرک اومده اسمش جیلبرک 2 اه و از این شر و ورا و اینکه فقط با بلوری بالا می آن بازیها
من چند وقت از اخبار کرک و اینا به دور بودم
ممنون می شم راهنماییم کنید ، همیشه امیدوارم که یه روزی بدون بوت همه ی بازی ها رو بشه اجرا کرد ( این لنز هم خرجش زیاده حال نمی ده درستش کنیم)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)