منم جسارت نکردم که دوستی بیاد برام 1کی 2 گیگو اپ کنه ... منظورم اینه که از جایی اگه فایلهارو سراغ دارند و یه لینکی چیزی دمه دستشون بود برام بزارند ... وگرنه ادم مگه بیکاره بیاد واسه یه غریبه 1 گیگو اپلود کنه ؟ اونم تو ایران ؟![]()
منم جسارت نکردم که دوستی بیاد برام 1کی 2 گیگو اپ کنه ... منظورم اینه که از جایی اگه فایلهارو سراغ دارند و یه لینکی چیزی دمه دستشون بود برام بزارند ... وگرنه ادم مگه بیکاره بیاد واسه یه غریبه 1 گیگو اپلود کنه ؟ اونم تو ایران ؟![]()
دعوا کار بچه های بده!!!!!منم جسارت نکردم که دوستی بیاد برام 1کی 2 گیگو اپ کنه ... منظورم اینه که از جایی اگه فایلهارو سراغ دارند و یه لینکی چیزی دمه دستشون بود برام بزارند ... وگرنه ادم مگه بیکاره بیاد واسه یه غریبه 1 گیگو اپلود کنه ؟ اونم تو ایران ؟![]()
بفرما دانلود کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا کی دعوا کرد ؟
ممنون داداشاما این چیه ؟ دانلود کنم ؟
داخلش چی هست ؟
راستی جایی دیده بودم که باید حجمه بازی بالای 4 گیگ باشه
. این بیاد رو 2.9 گیگ من که تازه میشه 3.2 ... ؟ موضوع چیه ؟ صدای شخصیت ها و صدای اهنگ بازی در میاد ؟
![]()
کسی نمیخاد جواب مارو بده ؟ 80 % دانلود شدا ...![]()
یکی راهنماییم کنه لطفا .. 300 مگو الکی دانلود کردم ؟وقتی این فایلو میزارم نصب شه 1 ساعت طول میکشه . بعدشم هیچی به هیچی . فقط حجم فولدر 3 برابر میشه ... کمک
![]()
دوستان من دیروز این بازی رو گرفتم یک دی وی دی هست وقتی نصب کردم پیغام ارجینال نیستو میده کرک هم اجرا نمیکنه از اینجا هم کرک دانلود کردم اجرا نمیکنه میگهTHIS application has failed to start because binkw32.dll was not found re- instaling the application may fix this problem
احتمالا directx رو اپدیت نکردی یا سی دی ناقص بوده
Last edited by moh72; 28-01-2011 at 18:49.
این فایل رو دانلود کنید :
بعدش توی محیط فولدر بازی کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سری جدیدی برای این گیم نیومده؟ من آخرش نفهمیدن چند نسخه برای این بازی تا حالا منتشر شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)