تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 132 اولاول ... 4080868788899091929394100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 1317

نام تاپيک: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

هادی اگه بوت لودر رو آنلاک کردی یه خبری به من بده ضمنا اگه میتونی اسکرین شات از صفحه About Phone بگیر واسم راستی چند خریدی؟؟؟
    گشوي رو با چه برنامه اي بايد روت كنم پارسا جان .
    روت كنم اسكرين شات هم ميزارم .
    بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم
    راستي گوشي تو هم فارسي رو ساپورت ميكنه ؟

2. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا اينها رو ولش كن .
    من ميخوام برم تو كار هار بريك
    كسي تا حالا رام 2.3 كاستوم رو آتريكس تست كرده . با كمك هم رامهاي جديد رو امتحان كنيم . البته رام خودش هم خوبه و ميشه صبر براي 2.3 اصلي .
    اما رامهاي كاستوم هم حال خودشو دارن .
    فكر كنم zare جان ميخواست رام آئورا رو تست كنه . اگر ميمومد يك خبري ميداد خوب بود . ببنيم چيكار كرده .
    در مورد رام کاستوم من در خدمتم. من رام aura را رو گوشيم دارم البته رام cm7 بتا ۴ را هم ريختم که چون هنوز کامل نشده بود دوباره به aura 1.1.3.b8 برگشتم
    تو cm7 دوربينش کار نميکرد و يه سري مشکلات ديگه که اگه اينها هم حل بشه رام خوبيه براي گوشي.

Sent from my MB860 using Tapatalk

4. این کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

هادي نگفتي چند خريديا ؟

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بوت لودر رو هم بايد حسابي تحقيق كنم بعد برم تو كار آنلاك .ريسك داره . يدفعه اشتباه كنيم 750 به باد ميديم
    روت 2 تا روش در حال حاضر هست... یکی اون روشی که من ازش استفاده کردم (دستور su توی adb کار نمیکنه واسم :| ) یکی هم جینجربرک... اول از جینجربرک استفاده کن ، اگه جواب نداد (واسه من کار نکرد :-؟ شاید فقط رو جینجربرد کار میکنه ، البته تو ایکس دی ای خیلیا گفتن از جینجربرک استفاده کن ، حالا یا شاید روی فرویو هم جواب میده ، یا اونا توجه نکرده بودن که من روی فرویو هستم) از روش سوم استفاده کن... آموزش هم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هادي نگفتي چند خريديا ؟
    رمزی قیمتشو گفت : دی

8. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

گينگر بريك كه مال 2.3 هست !
    حالا كه فعلا" اينترنتم دايل آپ هستش . بايد برم كافي نت يه سر برم xda ببينم چه خبراست اونجا
    zare جان اين آئورا رو چطوري فلش زدي . رام خوبي هست يا نه . بهتر از 2.2 خود گوشيه !؟
    اين كه سيانوژن هم واسه آتريكس اومده خيلي عاليه و مطمئنن هر روز آپديتش ميكنن و يه رام توپ ازش در مياد . دقيقا" مثل اتفاقي كه براي ديفاي افتاد . سيانوژن عالي ميشه

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

گينگر بريك كه مال 2.3 هست !
    حالا كه فعلا" اينترنتم دايل آپ هستش . بايد برم كافي نت يه سر برم xda ببينم چه خبراست اونجا
    zare جان اين آئورا رو چطوري فلش زدي . رام خوبي هست يا نه . بهتر از 2.2 خود گوشيه !؟
    اين كه سيانوژن هم واسه آتريكس اومده خيلي عاليه و مطمئنن هر روز آپديتش ميكنن و يه رام توپ ازش در مياد . دقيقا" مثل اتفاقي كه براي ديفاي افتاد . سيانوژن عالي ميشه
    شما بوت لودر را انلاک کني بعد رام منجر نصب با استفاده از cwm و ريکاوري مود ميتوني رامتو فلش بزني يا رام جديد بريزي . در مورد اينکه بهتر از رام ۲.۲ هست که شک نکن ، خيلي بهتره چون يک سري امکانات اضافه تر تو gb هست که تو fr نيست .
    رام سيانوژن رام خوبيه اميدوارم زودتر بتونه کامل بشه
    من يه ببرنامه سوپر وان کليک دارم براي روت کردن ميخواهي برات اپ کنم اين يکي روي fr جواب ميده وخيلي هم کار سختي نيست
    البته يه مجموعه ديگه دارم که روت و انلاک و مشکل بوت لودر اوليه را باهم انجام ميده به کامپيوتر دسترسي داشتم برات اپ ميکنم

11. این کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس از ايران دليور نخريدي ! حالا به نظرت اينو بخريم هادي يا فوتون رو ؟

13. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

پس از ايران دليور نخريدي ! حالا به نظرت اينو بخريم هادي يا فوتون رو ؟
    اي بابا چرا همه بين آتريكس و فوتون گير افتادن
    فوتون رو بيخيال . منم ميخواستم بگيرمش ترسيدم تو ايران مشكل خط دهي داشته باشه . ممكن هم هست بگيري هيچ مشكلي نداشته باشه . سري اول آتريكس ها هم همينطور بود . تو ايران خط نميداد و مجبور بودن رام رو عوض كنن تا كار بده .
    اگر دوربين برات اينقدر مهمه به نظرم صبر كن واسه درويد 3 . چون يك گوشي جهاني هست و 100% ساپورتش خيلي بهتره . تو رويوهاش هم ديدم به نظر دوربينش بهتر از فوتون ميومد .
    .
    البته همين آتريكس هم دوربين 5 خيلي خوبي داره و قابل قبول هست .
    از ايران دليورم نخريدم چون طول ميكشه تا بياره .از گوشي شاپ خريدم

شما بوت لودر را انلاک کني بعد رام منجر نصب با استفاده از cwm و ريکاوري مود ميتوني رامتو فلش بزني يا رام جديد بريزي . در مورد اينکه بهتر از رام ۲.۲ هست که شک نکن ، خيلي بهتره چون يک سري امکانات اضافه تر تو gb هست که تو fr نيست .
    رام سيانوژن رام خوبيه اميدوارم زودتر بتونه کامل بشه
    من يه ببرنامه سوپر وان کليک دارم براي روت کردن ميخواهي برات اپ کنم اين يکي روي fr جواب ميده وخيلي هم کار سختي نيست
    البته يه مجموعه ديگه دارم که روت و انلاک و مشکل بوت لودر اوليه را باهم انجام ميده به کامپيوتر دسترسي داشتم برات اپ ميکنم

zare جان (اسم كوچيكتم بگو بدونيم )
    اين cwm و fr ديگه چين . هر چي ميدونه بهتره برامون يك جا آپ كن . ممنون . از امكانات ائورا بيشتر بگو . باطري رو كه زود خالي نميكنه !؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

CWM Recovery ، منوی ریکاوری که واسه اتریکسه... fr هم همون فرویو ــه...
    آئورا کلا از رام 2.3.4 رسمی هم بهتره... (شدو گفت : دی)
    سوپر وان کلیک فکر نکنم رو اتریکس جواب بده ها
    هادی برو توی Setting > About Phone و System Version رو اینجا بزن... اگه MERetail بود ، طبق گفته سازنده پودینگ میتونی از پودینگ استفاده کنی که هم روت میکنه هم بوت لودر رو آنلاک میکنه...
    یعنی اگه از این استفاده کنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم بوت لودر آنلاک میشه هم روت...

16. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[/COLOR] zare جان (اسم كوچيكتم بگو بدونيم )
    اين cwm و fr ديگه چين . هر چي ميدونه بهتره برامون يك جا آپ كن . ممنون . از امكانات ائورا بيشتر بگو . باطري رو كه زود خالي نميكنه !؟[/QUOTE]

fr همون فرويو رو ميگم cwm ، clockworkmod برنامه اي که شما اگه بخواهي گوشي رو حالت بوت بياري بالا به اون نياز داري که بتوني پچ و رام يا ديگر مشکلات را از طريق اون انجام بدي .
    شارژ رو خوب نگه ميداره البته بهتر از رام اصلي موتوبلور . من چون با گوشي هميشه تو اينتر نت هستم و گوشي يه سره روشن و در حال انجام کار هست يه روز تمام ميکنه.

يک مطلبي را بگم شما تا به کاري براي بوت لودر انلاک و غيره مطمئن نشدي دست به اين کار نزن. نميخوام بلاي که سر گوشي دوستم اومد براي گوشي شما بياد.
    البته بوت لودر را انلاک کردن کاري نداره فقط ديگه نبايد با فايل sbf گوشي را فلش کني.

18. این کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •