تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 973 اولاول ... 4080868788899091929394100140190590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

منم همون روز گفتم که نیومده .
    هیچ کس قبول نکرد !
    تازه یه نفر یه سایت داد که پیش فروش کرده !!!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این GTA IV خیلی کارش دست شده !!!!
    موزیک هاشم می فروشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام اين هم تم بازي gtaIV براي سري 60 ورژن 3

لينك
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13

سلام به همه شما دوستان

خب اول یه تبریک به خودم که در طول یک روز 90 صفحه پست خوندم (با این اینترنت نفتی!)

دوم اینکه حدود 70% پست ها در مورد این بود که بازی برای PC میاد یا نه(که تو این 70 % بعضی از نوابغ سیستم مورد نیاز رو درخواست کرده بودن)

15 % از پست ها مال کنسول دارهای محترم بود که به طور کاملا ناخواسته تبلیق کنسول می کردن و سایرین رو ترغیب می کردن که هر طور شده کنسول بخرند اما .....(این اما باشه تا بگم)

و جالب اینکه تنها 15 % از پست ها مربوط به خود بازی(بررسی و فوتو شات و ...) می باشد که حتما بعد ها زیاد تر میشه
    (با تشکر از سازمان آمار و ارقام کشور)
    اما در مورد PC

چیزی که واضحه اینه که فروش یک بازی در ابتدا برای PC برای تولید کنندگان و واسطه های محترم چیزی جز ضرر محسوب نمی شه البته این قضیه به زمانی بر می گرده که کمپانی های بزرگ شروع به ساخت کنسول های جدید(نسل جدید!) شدند اما با استقبال و متقابلا فروش چندانی روبرو نشدند.
    در ضمن بازی باز های عزیز اینو بدونید که حقوق مصرف کننده دیگه فقط یه لغت توی کتاب های حقوقی و بهانه ای برای اهدای لوح تقدیر و آخرین چیزیه که کمپانی هایی مثل راک به اون اهمیت می دن

اما

یه لحظه فکر کنید که اگه فقط بازی ها برای کنسول ها عرضه می شد چه اتفاقی می افتاد؟

شرکت های بزرگی مثل Nvidia , ATI ,Intel..... دچار ضرر های سنگین نمی شدن؟؟

کمپانی های غول آسایی که هر هفته با ارائه یک محصول جدید سعی در قبضه کردن بازار فروش خود را دارند؟!
    هیچ می دونستید چند درصد از خریدار های کارت های گرافیک انواع پردازنده و ... رو Gamer ها تشکیل می دن؟؟
    بله اگه کمی فکر کنیم به این نتیجه می رسیم که این تولید کنندگان پول پرست نه تنها از سود حاصل از فروش نسخه PC نمی گذرند بلکه با نوعی تبلیغات حرفه ای(این بازی روی PC منتشر نمی شه!!!) خریدار های بیشتری رو به سمت خود جلب می کنند بعد از مدتی که سایر پلتفرم ها فروش قابل ملاحظه خود را کردنند و استقبال و پیش فروش نسخه PC به حد مورد نظر رسید و چه بسا تعداد بی شماری کنسول در این میان فروش رفت(حتما بعضی از شما دوستان هم این کارو کردید!) و کمپانی هایی چون ماکروسافت و ..... تولیدات خودشون رو به بهترین نحو ممکن فروختند(این معنای واقعی یک تیر و دو نشونه!) اونوقته که بازی برای PC منتشر می شه

توی یکی از پست ها خوندم دوران بازی با PC تموم شده!
    به هیچ وجه این طور نیست من می خواستم یه سوال بپرسم چرا سالانه درصد غالب مسابقات جهانی و تورنمنت های بازی های رایانه ای با PC انجام می شه اون هم بیشتر با بازی های سبک استراتزیک؟؟ بازی های که در کنسول ها عرضه نمی شن؟؟

به هر حال ما توی ایران هستیم و شاید اگر تو استرالیا بودم چیز دیگه ای می گفتم
    این نظر منه فعلا با این قیمت های بازی و عدم کپی پذیری خرید کنسول به صرفه نیست

ولی طرف دار های PC ناامید نشن حداقل تجربه نشون میده که این بازی به طور قطع برای PC عرضه می شه و منطق اقتصادی هم اونو تایید میکنه اما بعضی وقت ها تصمیم ها عوض می شن می ترسم این آغاز پایان PC باشه(آرایه تضاد و پارادوکس مشهود است!)

من احتمال میدم بازی برای PC عرضه بشه (یا حداقل امیدوارم!)
    اگر هم نشد باید یه فکر دیگه کرد .......

ببخشید یه کم طولانی شد دوباره هم میگم اینها فقط نظر شخصی من بود

خوش باشید!
    Last edited by Kianoosh; 06-05-2008 at 21:07. دليل: جمع درصد ها 105 شده بود!

5. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

کـاربـر بـاسـابـقـه morteza_m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

خبر اومدن بازی برای pc هنوز به طور رسمی تایید نشده

وعکسایی که میبینید همشون فیک هستن

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه شما دوستان

چیزی که واضحه اینه که فروش یک بازی در ابتدا برای PC برای تولید کنندگان و واسطه های محترم چیزی جز ضرر محسوب نمی شه البته این قضیه به زمانی بر می گرده که کمپانی های بزرگ شروع به ساخت کنسول های جدید(نسل جدید!) شدند اما با استقبال و متقابلا فروش چندانی روبرو نشدند.
    در ضمن بازی باز های عزیز اینو بدونید که حقوق مصرف کننده دیگه فقط یه لغت توی کتاب های حقوقی و بهانه ای برای اهدای لوح تقدیر و آخرین چیزیه که کمپانی هایی مثل راک به اون اهمیت می دن

اما

یه لحظه فکر کنید که اگه فقط بازی ها برای کنسول ها عرضه می شد چه اتفاقی می افتاد؟

شرکت های بزرگی مثل Nvidia , ATI ,Intel..... دچار ضرر های سنگین نمی شدن؟؟

کمپانی های غول آسایی که هر هفته با ارائه یک محصول جدید سعی در قبضه کردن بازار فروش خود را دارند؟!
    هیچ می دونستید چند درصد از خریدار های کارت های گرافیک انواع پردازنده و ... رو Gamer ها تشکیل می دن؟؟
    بله اگه کمی فکر کنیم به این نتیجه می رسیم که این تولید کنندگان پول پرست نه تنها از سود حاصل از فروش نسخه PC نمی گذرند بلکه با نوعی تبلیغات حرفه ای(این بازی روی PC منتشر نمی شه!!!) خریدار های بیشتری رو به سمت خود جلب می کنند بعد از مدتی که سایر پلتفرم ها فروش قابل ملاحظه خود را کردنند و استقبال و پیش فروش نسخه PC به حد مورد نظر رسید و چه بسا تعداد بی شماری کنسول در این میان فروش رفت(حتما بعضی از شما دوستان هم این کارو کردید!) و کمپانی هایی چون ماکروسافت و ..... تولیدات خودشون رو به بهترین نحو ممکن فروختند(این معنای واقعی یک تیر و دو نشونه!) اونوقته که بازی برای PC منتشر می شه

توی یکی از پست ها خوندم دوران بازی با PC تموم شده!
    به هیچ وجه این طور نیست من می خواستم یه سوال بپرسم چرا سالانه درصد غالب مسابقات جهانی و تورنمنت های بازی های رایانه ای با PC انجام می شه اون هم بیشتر با بازی های سبک استراتزیک؟؟ بازی های که در کنسول ها عرضه نمی شن؟؟

ولی طرف دار های PC ناامید نشن حداقل تجربه نشون میده که این بازی به طور قطع برای PC عرضه می شه و منطق اقتصادی هم اونو تایید میکنه اما بعضی وقت ها تصمیم ها عوض می شن می ترسم این آغاز پایان PC باشه(آرایه تضاد و پارادوکس مشهود است!)

من احتمال میدم بازی برای PC عرضه بشه (یا حداقل امیدوارم!)
    اگر هم نشد باید یه فکر دیگه کرد .......

ببخشید یه کم طولانی شد دوباره هم میگم اینها فقط نظر شخصی من بود

خوش باشید!
    عجیب با حرفات موافقم در این حد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز مثل اینکه شما آمار رو جدیدا چک نمیکنید، حتما چک کنید ببینید چقدر موفقیت داشتند. شاید توی شهر شما کنسولهای نسل جدید فروش کمی کردن که همچین حرفی رو میزنید.

اول اینکه:
    خودتون اعتراف میکنید، PC تنها سبکی که در این نسل داره استراتژی هست. پس تنوع سبک: کنسول

دوم:
    کارت گرافیک مصارف زیادی بالاتر از Gaming داره که در نسل حاظر مسلما تقاضا برای کارتهای VGA های نسل جدید اومده پایین چون:
    1- بازیهای پی سی "پورت" شده هستند. یعنی از نسخه ی کنسول لیدر، به پی سی که به بازی آسیبهایی از لحاظ گرافیک، فریم ریت و مخصوصا صدا وارد میکنه.

2- تمام بازیهای مطرح حداقل یک فصل برای PC دیرتر عرضه میشن، یا اصلا عرضه نمیشن.

3- در نسل جدید، برخلاف نسل قبل فریم ریت و گرافیک کنسولها در حالت حداکثر هست و تنها بازی ای که عرضه شد با گرافیک بالاتر برای کنسول توی این نسل، Crysis بود. حالا کرایسیس:

1- با دیوایسی مثل 8800GT هم نمیتونه درست اجرا شه.
    2- اصلا نوآوری خاصی نداره.
    3- کی حوصله داره بازی ای پر از باگ و گلیچ رو بازی کنه؟

3- یک چیز دیگه، توجه دارید نسخه ی PC بازی CoD 4 زیر 500-600 هزار نسخه فروخته؟ چرا؟ یک سر به یک وارز بزنید تا ببینید. البته خودتون گفتید که سو و منفعتی نداره.

4- برخلاف قبل مردم پی بردن دستگاهی که تمام قدرت GPU و CPU و رمش رو صرف اجرای یک بازی و پردازش اون میکنه، مسلما بهتر از سیستم عامل کامپیوتر هست.

5- DirectX 10؟ تنها پیشرفتی که داشته اینه که بازیهای دهه ی پیش رو میتونه با فریم ریت بالا اجرا کنه. البته فقط در بازیهای کامپیوتری.

6- راستی، در مورد سبک اختصاصی پی سی، الان چند نفر دارن Wic یا SoSE رو که استراتژیکهای جدید هستند بازی میکنند؟ جدیدترین بازی روی بورس WoW هست. یک سر به X Fire بزنید.

سوم:
    راکستار همین جمعه ی هفته ی پیش، که دو روز کمتر از عرضه ی بازی گذشته بود، حدود بیست میلیون یورو کپی از بازی رو فروخته بود. هر نسخه حدود 45 یورو برای PS3 و یکم کمتر برای X360. کلا یکم تخمین بزنیم میشه بالای 1 میلیون نسخه، به اضافه ی پیش خریدها فقط در دو روز! هنوز هم میگید مارکتینگ کنسول شکست خورده ست؟

در ضمن عمر PC Gaming رو به انحنا هست نه PC. (که برای بازی کردن نیست)

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

در ضمن عمر PC Gaming رو به انحنا هست نه PC. (که برای بازی کردن نیست)
    این یکی رو خوب اومدی.
    راستی اگه من بخوام یه کنسول بخرم شما xbox 360 رو بهم پیشنهاد میکنید یا ps3 ?
    در ضمن قیمت هر بازی ps3 و 360 چنده چون من شنیده بودم که قیمت بازی های ps3 خیلی گرونه.
    البته این سوال من باعث انحراف تاپیک نشه.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

دوست عزیز soliman جان بازی های کنسول PS3 به علت اوریجینال بودن گران هستند جدودا بستگی به بازی داره از 50 هزار تومان تا بالای 100 هزار تومان.
    بازی های XBOX هم چون کپیشم هست قیمتشاون زیر 10 هزار تومان هستند که اون هم باز بستگی داره به نوع کیفیت DVD غیره.
    البته بازی های اوریجینال XBOX هم قیمت بالای دارن.

الان XBOX 360 elit نسخه خوبیه ولی گرونه !
    به نظرم PS3 بهتره ولی هنوز کرک نشده.
    Last edited by ARASH66; 07-05-2008 at 08:27.

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

مطمعن باشین شرکت هایی مثل nvidia و ati و .... بیشتر سودشون رو از pc gaming می برن!
    ببینم مودوم ادمی میاد به خاطر اتو کد و نرم افزار گرافیکی دیگه بره 9800gx2 بخره؟یا 3870x2؟
    اگر شما به سایت های nvidia و یا Ati برین میبینین که بیشتر بحث سر گیم هست نه چیز دیگه!گفتم بیشتر بحث نه کاملا!
    اگر pc gaming به انتها برسه این شکرت ها مطمعن باشین ورشکست میشن!اگر هم نشن باید جمع کنن تشکیلاتشون رو!چون که بیشتر سود از pc gaming میاد نه کنسول!مطمعن باشین هیچ وقت pc gaming به انتها نرسیده و نخواهد رسید!
    و در پایان خواهش می کنم مقایسه ی کنسول و پی سی رو بزارین کنار و به بحث درباره ی بازی بپردازین.
    مطمعن باشین ده سال دیگه هم در موردش بحث کنین هیچ نتیجه ای نداره.چون که هر کسی به یه چیزی علاقه داره و هیچ کسی نمی تونه نظر اون رو عوض کنه.اگر به این مقایسه ی کنسول و pc gaming ادامه داده بشه مطمعننا هیچ نتیجه ای نداره.

12. این کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •