dark brotherhood چجوری عضو شم؟
اقا مشکل ازدواج با لیدیا حل شد
دکمه مد رو بزنید و روی لیدیا کلیک کنید و این رو تایپ کنید Addfac 19809 1
با این کار با هرکس دیگه ای هم که توانایی ازدواج ندارن میتونین ازدواج کنید
سلام دوستان
من تو همون مرحله اول گیر کردم
جایی که اون مرد منو به دهکدشون میبره
دیگه بعد از اون نمی دونم باید چیکار کنم
اگه از رو نقشه بگید شاید بهتر بتونم پیدا کنم
![]()
آهنگ اصلی متن بازی این بار به صورت کامل که خیلی عالیه:
اینم یه آهنگ زیبای دیگه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا همون جوری که فکر می کردم Soundtrack های بازی فوق العادن
به زودی سعی می کنم لینک تمام اونا رو پیدا کنم و اینجا لینکشون رو بذارم
این برا اینه که جادوگرت بدرد نمیخوره و حتی نمیتونه یه ازدها رو بخوابونه!در مورد داستان بازی می خواد بگید بذارید توی اسپویلر لطفا...
امروز یک اژدها اومد ، هی بهش آتش زدم نیومد پایین ... در رفتبسی خندیدیم! (علی کجایی؟)
dovahkiinـه من یه shout میزنه 10 تا ازدها هم باشن میان پایین!
علی هم چرت می گی چرا؟ مو قرمزی وجود نداره! این لیست کامل اش هست :
من که گفم از نزدیک ندیدمش فقط عکسشو دیدم!
آهنگ اصلی متن بازی این بار به صورت کامل که خیلی عالیه:
اینو که خودمونم داشتیم!یعنی خودم لینکشو گذاشته بودم!من همه آهنگ های بازیو میخوام!هرچند خودم پیداش کردم!
+
OST(Original sound track) کامل بازی:
(600مگابایت-دانلود با لینک مستقیم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه هایی که لول بالان یه کمک کنن ..مرسی
اتفاقا توی همه فروم های خارجی هم بحث می کنن دربارش... یک مثلث سمت چپ نشون دهنده ی اینه که تو اونو Favorite کردی... یک علامت هم داره که یعنی اون دستت هست.. این مثلث سمت راست یعنی این که این اسلحه قوی ترین اسلحه در بین مدل اسلحه خودشون بین وسیله های شماست...
شما Journal رو باز کن ( تو پی سی با J باز میشه ) بعدش برو منو کوئست ها ...اونوقت کوئست ای که داری رو انتخاب کن تا علامت بزنه... کاملنشون میده بعدش کجا باید بری...
این جا باید بری آهنگر ... سمت چپ یا تو خونه هست یا داره کار می کنه...
چند راه داره... برو تو Windhelm ... توی اون Inn مخصوص یکم پرس و جو کن... دربارش صحبت می کنن ... این یک راهش هست که پیشنهاد نمی کنم...
برو توی Riften و از Inn ها یکم شایعه بپرس... می گن که نمی دونم یک جایی پرورشگاهی هست که یک پیرزن بداخلاق اون جارو اداره می کنه... یکی از بچه ها در رفته و می خواد پیرزنه رو بکشه با احضار یکی از Dark brotherhood ها... تو برو پرورشگاه از بچه های دیگه هم بپرس... اونا هم همینو می گن...( توی ریفتن رو قلعه بایست و سمت راست برو... اونجاست) بعدش برگرد Windhelm و اونوقت برو Aretino Residence و قفلش رو باز کن و با پسره صحبت کن... ماموریتش رو بگیر و پیرزنه رو بکش... حالا صبر کن یک نامه ای از طرف Dark brotherhood میاد... وقتی نامه رسید ( یکم دور بزنی و یک غاری چیزی بری یا دو سه روز صبر کنی میاد ، فقط یک جا ایست نکن) یک جایی روی تخت بخواب و تمام....
یکی به ما بگه این پنجه عقاب برای دری که سه تا حلقه داره رو از کجا گیر بیارم.
بچه ها نوشته روی سنگ توی موزه رو چجوری کپی کنم.می زنم زوش می گه شما قابلیت کپی کردن نداریذ
باید یه قلم کاغذ بر می داشتم مشکل حل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)