کسی چیزی نیمدونه؟
کسی چیزی نیمدونه؟
اساتید محترم سلام .
بلاخره یک 6960 من گرفتم اما یک مشگل باهاش دارم دوستان لطفا کمک کنید وقتی دکمه rec
رو میزنم دستگاه میگه که هارد رو فرمت کنم من نمیخوام این کار بشه چکار کنم ممنونم راهنمائی کنید .و در ضمن نوع فرمتی که میکنه چی هست .
دوستان از بین مدلهای 6920 و 6960 و 6940 کدوم بهتر هست و اصلا فرقشون در چی هست ؟
تنظیمات اعمال شد، بهبود نسبی حاصل شد، اما تصویر ایده آل نیست که گویا مشکل ایست که در پنل هایی با تکنولوژی ال سی دی یافت میشود..
اما عامل موثرتر و بسیار ساده ای که بیش از تنظیمات بالا برای من موثر بود رعایت فاصله مناسب با تی وی بود که با افزایش 2-3 متری ، بوضوح کیفیت بهتری حاصل شد...
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
فرمایش دوستمون در مورد سخت گیری بجا است...چون تفاوت چشمگیری بین اجرا تی وی در خانه با فروشگاه ها وجود دارد..و اصولا حداکثر کارایی پنل هنگامی حاصل می شود که بهترین وردی داده را داشته باشد..به طور خلاصه وقتی تصویر اس دی پخش می شود نباید انتظار اچ دی را داشت!
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
بلی گویا مساله اصلی مشکل پنل ها بر پایه ال سی دی با تصاویر سریع است...ولی گویا یکی از دوستانمون که محبت کردن کامنت گذاشتند و یک علامت سوال (خودخوانده!!) را در ذهن خریداران سامسونگ پدیدار دیدند معتقدند که گویا شارپ و دیگر برندهای ادعایی فناوریشون یک چیزه دیگه است بجز ال سی دی که گویا این مشکل را ندارند!!
با سلام خدمت دوستان عزيز
بالاخره بعد از دو ماه تحقيقات اينترنتي درباره خريد تلويزيون يكدستگاه سامسونگ 46 اينچ مدل d7770 خريدم .
حالا چند نكته و چند تا سوال ...
- كيفيت تصوير واقعا عاليه مخصوصا با كابل hdmi
- گيرنده ديجيتالش خيلي عاليه . من توي مشهد حدود 25 تا كانال تلويزيون و راديو دريافت مي كنم. در ضمن انتن هاني استفاده كردم.
- براي فضاي 30 تا 40 متري 46 اينچ بسيار مناسبه.
- هارد اكسترنال 600 گيگ رو مي خونه ولي يك مشكلش اينكه كه براي خواندن تمام فايلهاي داخل فولدر ها زمان لازم داره.
- اكثر فرمت ها مثل mkv . avi .mpeg .dat. و ... رو مي خونه
- آيا لازمه نرم افزارش رو ارتقا بدم . در صورت ارتقا چه تغييري مي كنه.
- براي استفاده از اينترنت اين تلويزيون فقط بايد مودم وايرلس داشته باشم يا با مودم معمولي هم كار ميكنه.
- اين تلويزيون روي كنترل كليد ركورد( ضبط تصوير ) داره ولي ظاهرا جواب نميده.
- من وقتي خريدم فقط يك سينماي خانواده و دو تا عينك سه بعدي داشت آيا اينترنت وايمكس و فيلم سه بعدي رو سامسونگ از روي اين محصولش برداشته يا نه ؟
Last edited by hamid1436; 12-02-2012 at 12:57.
سلام. اول از همه مبارک باشه. دوم تاجایی که بلدم به سوالاتون جواب میدم:
بهتره نرم افزار تلویزیون رو از طریق وصل شدن مستقیم به اینترنت ارتقا بدی البته اگر اینترنت پرسرعت داری.
برای اتصال به اینترنت مدل شما هم با کابل لن میشه و هم wi-fi درونی داره و بی سیم میشه.
برای ضبط باید از فلش هایی که سرعت خوندن و نوشتنشون بالاست یا از هارد دیسک با دور 5400 به بالا استفاده کرد که قبل از شروع حتما باید فرمت بشه که فرمتی که می کنه توی ویندوز به طور مستقیم قابل خوندن نیست و پس از ضبط تصاویر فقط روی تلویزیون میشه دیدشون.
در مورد آخری که اشاره کردید، انگار اینترنت و فیلم سه بعدی از هدایا حذف شده اند
نمی دونم این تاپیک رو درست دارم استفاده میکنم یا نه ولی راهنمایی میخوام از دوستان عزیز .
من یک LED Samsung D6920 46 گرفتم همراه با سینمای خانگی مدل D455 هفته پیش به قیمت 2,350 که کلا از این قیمت پایینتر توی شیراز نمی دادن . ماااز نمایندگی رسمی سامسونگ گرفتیم ( توی سایت سام سرویس اسمشون هست )
هنوز تلویزیون رو به خاطر اینکه داریم خونه تغییر میدیم گفتم توی انبار بمونه . حالا طرف میگفت که 10 تومن میگیرم میارم برات و 10 تومن هم میگیرم که سینمای خانگی رو برات نصب کنم .
با اینکه با سام سرویس میگفت که حمل رایگان هست 5 تومن هم بیشتر هزینه نصب نیست ... خواستم بپرسم دوستان خریدی داشتند بدونم براشون شرایط چطوری هست ؟
مبارك باشه دوست عزيز
من هفته پيش زنگ زدم و اومد برام نصب كرد بدون هزينه . فكر كنم هزينه نصب براي تلوزيونهاي سامسونگ رايگانه
چند روز پيش از نمايندگي اومدند براي من نصب كردند هيچ هزينه و پولي دريافت نكردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)