رم من 2gig هست.
خوب ماله همينه ديگه دوست عزيز خود سازندگان بازي گفتند رم بايد 4 گيگ باشه
کاملا مشخصه که اشکال از CPU شما هست !سلام دوستان
من کارت گرافیکم رو عوض کردم و به جاش این رو گرفتم:
Gigabyte Nvidia Geforce 8800 GT 512mb 256 bit gddr3
روی کریسیس وقتی می زارم روی high بازم یه خورده بازی slow motion میشه.البته روی xp.
من الان به نظر خودم مشکل از سی پی یوم هست.
این هم سی پی یوی من:
Intel 3.00 ghz 2mb cache
فکر کنم با یه سی پی یوی 2 هسته ای مشکلم حل بشه.
نظر شما چیه؟
CPU من هم از مال شماست .
مدل کارت گرافیک منو که میدونی . رم منم 2 گیگ هست .
ببخشیدا داود جان ولی جفتمون یه CPU مضخرف داریم ...
واقعا حرفت خیلی جالب بود .خوب ماله همينه ديگه دوست عزيز خود سازندگان بازي گفتند رم بايد 4 گيگ باشه
تفریح کردیم ...
عزیز من خود سازندگان بازی گفتن minimum باید 1 گیگ باشه و برای بهترن اجرا شدن 2 گیگ کافیه.خوب ماله همينه ديگه دوست عزيز خود سازندگان بازي گفتند رم بايد 4 گيگ باشه
حالا رم 4 گیگ رو کجا نوشته به منم نشون بده!
مضخرف بودن سی پی یو که مشخصه.سروش جان ما باید این سی پی یو ها رو بندازیم اشغال دونی.کاملا مشخصه که اشکال از CPU شما هست !
CPU من هم از مال شماست .
مدل کارت گرافیک منو که میدونی . رم منم 2 گیگ هست .
ببخشیدا داود جان ولی جفتمون یه CPU مضخرف داریم ...
فکر کنم با یه سی پی یوی بالاتر مشکلم حل بشه.
Last edited by davoodf; 11-03-2008 at 18:49.
واقعا حرفت خیلی جالب بود .
تفریح کردیم ...عزيزم من اينو از تو بازي سنتر ديدم كه يك نفر به تام rezaigi2004 اين متن را ترجمه كرده:عزیز من خود سازندگان بازی گفتن minimum باید 1 گیگ باشه و برای بهترن اجرا شدن 2 گیگ کافیه.
حالا رم 4 گیگ رو کجا نوشته به منم نشون بده!
اين هم لينك از بازي سنتر:GameSpot:راستی در E3 demo بازی به چه سیستمی اجرا میشد میدونم خیلی ها منتظر این خبر هستن چون این عنوان به خوبی اونجا رندر میشد.
Cevat Yerli:به شرح زیر:
RAM=4GB
VGA=GeForce 8800
CPU=Dual core Intel
با این سیستم بازی در حالت very high settings با فرم رت بسیار بالا بدون کوچکترین مشکلی اجرا خواهد شد.
همچنین ما برای سیستم های قدیمی نیز تفکراتی داشته ایم که بازی در حالت اجرای بازی های 2 سال پیش نیز با همان سیستم ها به راحتی با آپشن خاص بازی اجرا خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب عزیز من سی پی یوی سیستم من از این چیزی که گفته شده پایین تر هست.
پس بنابراین مشکل از سی پی یو هست.
پايين بودن سي پي يو در اين بازي بر روي رندرينگ كارت گرافيك هم تاثير ميذاره
بهترين نوع سي پي يو براي اين بازي دو هسته اي ها هستند![]()
براي اين بازي بايد از cpu هاي دوهسته اي amd يا intel استفاده كرد اونم از مدال هاي بالاش تا بازي بدون مشكل اجرا بشه و يه گرافيك سري 8 از 8600 به بالا البته با 8400 ه ميشه بازي كرد ولي زياد جالب در نمياد . 2 گيگ رم هم كه باشه ديگه رديف ميشه.
كاملا درسته
گرافيكو ميتوني يكي از غول هاي ATI انتخاب كني
بله شما ميتوني از بين كارتهاي 3850 يا 3870 ati يكي رو انتخاب كني اگر يه چيز خيلي قوي ميخواي 3870x2 بگير.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)