سلام و دورد
من رفتم تو قسمت Windows Media Center اما نشود
اما چیزی پیدا نمیکنه
نکنه باید آنتن وصل کنم به لپ تاپ
ممنون
سلام و دورد
من رفتم تو قسمت Windows Media Center اما نشود
اما چیزی پیدا نمیکنه
نکنه باید آنتن وصل کنم به لپ تاپ
ممنون
مرسی و یه لطفی کن اگه میشه میشه مراحلی که انجام دادی رو دقیق بهم بگی اگه با تصویر هم بتونی
که عالی میشه...
1.3 تومانه
کسی جواب اینو می دونه ؟
با این آپدیت مشکل شناسایی نشدن کارت گرافیکی nVidia توسط بعضی از گیما مثل PES2011 و GTA در مدل L502 حل میشه حتما آپدیت کنید
با سلام به همه دوستان
بعد از تقریبا سه روز گشت و گذار تو این تاپیک ها
مدل ایسوس N53SV به نظرم مدل ایده آل و شاید بهترین انتخاب تو رنج یک و نیم میلیون تومن به نظرم اومد
من کار گرافیکی و رندرهای 3D انجام میدم و عاشق گیم های گرافیکیهستم
لطف کنین از دوستان هرکی گزینه مناسب تری ( که از لحاظ رم هم تا 16 گیگ قابل ارتقا باشه ) سراغ داره زحمت بکشه و معرفی کنه
در ضمن بلو ری هم وجودش واسم ضروری نیست جدا تهیش کنیم بهترهتا یک و ششصد بیشتر نباشه هااااااا
ممنون میشم با L502 یه مقایسه ای بشه مرسی
@amin
Asus G53JW-SX029V
Asus VX7-SZ062V
MSI GT680R-008US
MSI GT663R-i7488BLW7P
و مدل های مختلفی از ایسوز هست با گرافیک بالا و سری گیم دل مثل
Alienware M17x R3 GTX 460M i7-2630
ولی باید سبر کنی تا بیاد
سلام دوست عزیز ، میشه بگید گزینه ها رو چی باید بذاریم؟ واسه دانلود مدل و نوع می خوادش!!!!
و یه چیز دیگه دوستانی که Rating (امتیاز) سیستم خودشون گرفتن عکسشو بذارن ما هم ببینیم
Last edited by tranceyou; 13-05-2011 at 16:55.
اینی که میگم رو انجام بده راحته :1-روی my computer کلیکراست میکنی و بعد Manage رو میزنی
2-یه صفحه باز میشه که 3تا نوشته داره,شما گزینه دوم که نوشته storage رو انتخاب میکنی(دابل کلیک کن)
3-بعد تو صفحه بعد یه گزینه داری که نوشته Disk management ,روش دابل کلیک کن
4-حالا تو این صفحه جدید دو قسمت هست,قسمت بالا که نام درایو هات هست و پایین که اطلاعات اونا هست..با پایین کاری نداریم.
5-خوب احتمالا" شما 2تا درایو داری به اسم C (os) و یکی هم به اسم Recovery..روی درایو C کلیک راست میکنی بعد sherink volume رو انتخاب میکنی و بعد از چند ثانیه یه صفحه میاد که فضای هاردتو محاسبه کرده به هیچی دست نزن و روی shrink کلیک کن .
6-بعد پایین صفحه یه درایو جدید درست میشه که نوشته unlocate و بالاش یه نواره سیاه رنگ هست ,روی این کلیک راست میکنی بعد new simmple volume رو میزنی بعد next میزنی و باز هم next میزنی بعد اسم درایو رو انتخاب میکنی و بعد یه next دیگه و بعد ازت میپرسه که فرمت کنه و دست به هیچی نمیزنی و روی next کلیک میکنی و بعد هم finish..
بعد از فرمت شدن شما دیگه 2تا درایو دارین
موفق باشید
مرسی ازت فقط یه سوال اینکه من فقط 50 گیگ میخوام بددم به یه درایو دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)