احتمالا باتری تون مشکل داشته باشه چون من زانی که از رام رسمی استفاده می کردم مثلا 1 شب شارژ گوشی 30 در صد بود تا صبح که بیدار شدم رسیده بود به 23 در صد
احتمالا باتری تون مشکل داشته باشه چون من زانی که از رام رسمی استفاده می کردم مثلا 1 شب شارژ گوشی 30 در صد بود تا صبح که بیدار شدم رسیده بود به 23 در صد
شارژ گوشیم حتی اگه استفاده هم نکنم سریع خالی میشه حتی یه روز هم نمیکشهاحتمالا باتری تون مشکل داشته باشه چون من زانی که از رام رسمی استفاده می کردم مثلا 1 شب شارژ گوشی 30 در صد بود تا صبح که بیدار شدم رسیده بود به 23 در صد
شما هم باتریتون رو عوض کردین؟؟؟؟
پس دوستان میشه بهترین رام رو برای دانلود قرار بدید خواهشافیلتر نباشه بدون اوور میخوام
با تشکر
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
دوستان باطری قویتری نمیشه روی این گوشی گذاشت
میتونه باتری تقلبی باشه؟؟دوستان باطری قویتری نمیشه روی این گوشی گذاشت
یا اصلی نباشه یا طبق معمول باتری فابریک با باتری غیر فابریک توسط فروشنده با انصاف عوض شده باشه
یا اصلا فرقی نداره چون این هم 1200 هستش
نه من عوض نکر دم اون مصرفی هم که نوشتم طیبیعی هست
راجبه این که باتری قویتر بشه گذاشت بله شدنش که میشه اما باید باتری ای پیدا کرد که اولا از نظر اندازه جا بشه توی گوشی و دوما
ولتاژش با باتری اصلی یکی باشه( یا حداقل خیلی پرت نباشه)
سوما اینکه امپراژ باتری جایگزن هم خیلی زیاد باشه
اما با این کار باید از این فابلیت گوشی که شما مادام العمر هم گوشیتون میتونه به شارژ باشه(چون خود گوشی برای این کار حسگر داره و خودش جریان رو قطع و و صل میکنه و همچنین نوع باتری که لیتیوم - پلیمر هست با این کار براش مشکل پیش نمیاد) صرف نظر کنید
اما در کل اگر باتری گوشیتون با کم کردن نور صفحه و تنظیمات شبکه هنوز هم پر مصرفه اشکال از باتری گوشی شماست
چون من خودم با روزی حداقل 3-4 ساعت بازی فول تایم و کلی اهنگ گوش دادن با هندزفری روزی 1 بار شارژ میکنم و این با توجه به امپراز باتری و همچنین اندازه صفحه گوشی و نوع پردازنده نسبتا مقدارمناسبی هست[COLOR="Silver"]
د
Last edited by Farshid9920062006; 17-04-2011 at 11:26.
بهترین ورژن بدون اور همین mini cm هست که چند پست قبل اخرین ورژنش رو گذاشتم
البته برای من که ------ بود
ورژن rc1 رو هم که ورژن یکی به اخر موندشه دوستان زحمت کشیدن توی اپلود سنتر با قابلیت ریسوم اپلود کردن که توی صفحات قبل بگردید پیدامیشه
Last edited by Farshid9920062006; 17-04-2011 at 11:32.
سلام..
دوستان ورژن rc2 رو نصب نکنید.. باگ داره...
قبلا هم گفتم من خودم بهترین رام ها رو قرار میدم.
سلام..
دیشب هر کار کردم نشد اپلود کنم...
برای همین بازی هارو حذف کردم تا حجم رام کمتر بشه..
در ضمن برنامه cpuset رو حذف کردم..
بازم توصیه میکنم اصلا با برنامه cpuset فرکانس هارو دست کاری نکنید..
چیزی حدود 2 ساعت دیگه اپلود تموم میشه.. از uploadfa. البته اگه دیگه وسط اپلود نه ایسته!
سلام..
هامون rc1 رو نصب کن..
ولی nexus vr2 رو نصب کنی به نظر من بهتره...
خودم دارم از همین استفاده میکنم صبر کن backup خودم رو دارم اپلود میکنم حدود 2 ساعت طول میکشه.
سلام مجدد..
یک رام دیگه هم امده که بازم بر پایه mini cm هست و تم 2.3.3 رو داره در ضمن cpu 600 mhz هست...
طبق گفته سازنده بزرگترین مزیتش پایداریش هست.. و همینطور تم زیبا 2.3 و موزیک پلیر و.. رو هم اپدیت کرده.. و طبق گفته خودش bug نداره..!!
دارم دنلود میکنم مناسب بود قرار میدم...
در حال حاظر بهترین رام های nexus 2 , rc1 هست.
دوستانی لینک rc1 رو دوباره بدین تو اونم قرار دیم تو امضام..
راستی نصب کردین دوربین و فیلم برداری درست بود؟ یا باید حتما اون دو تا فایل رو نصب کنید؟(rc1)
Last edited by Punisher_2008; 17-04-2011 at 12:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)