تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 258 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    یکی از دوستانم سوالی داشت که من جوابی براش ندارم گفتم بپرسم شاید راه حلی براش به من بگید. ‏ایشون می گن که وقتی آدرس ایمیل شخصی را ‏Add‏ می کنند آن آدرس و نام صاحب ایمیل در فهرست ‏Contact‏ نمایش داده نمی شود. چرا؟

سپاس

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان ایمیل من نزدیک به دو هفته هست که بلاک شده چطوری میشه بازش کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام آی دی یاهو من یک مدت هست که پسوردش عوض نمیشه تا می خوام پسوردش رو عوض کنم تو قسمت نیو پسورد پیغام password invalid میده هر کارکتری هم امتحان کردم با اولین کارکتر این پیغامو میده. با چند تا مرورگر امتحان کردم کوکی هارو پاک کردم با چند تا کامپیوتر هم تست کردم اما باز با اولین کارکتر پیغام Your password cannot include any part of your name میده. لطفا کمکم کنید

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان ایمیل من نزدیک به دو هفته هست که بلاک شده چطوری میشه بازش کرد؟
    به چه دلیل بلاک شده ؟
    معمولا با جواب دادن به سوال های امنیتی ایمیل از بلوک درمیاد

سلام آی دی یاهو من یک مدت هست که پسوردش عوض نمیشه تا می خوام پسوردش رو عوض کنم تو قسمت نیو پسورد پیغام password invalid میده هر کارکتری هم امتحان کردم با اولین کارکتر این پیغامو میده. با چند تا مرورگر امتحان کردم کوکی هارو پاک کردم با چند تا کامپیوتر هم تست کردم اما باز با اولین کارکتر پیغام Your password cannot include any part of your name میده. لطفا کمکم کنید
    پسوردی که انتخاب می کنید نباید شامل نام یا نام خانوادگی شما باشه. هیچ جای پسوورد. از این بابت مطمئن هستید ؟

درود
    یکی از دوستانم سوالی داشت که من جوابی براش ندارم گفتم بپرسم شاید راه حلی براش به من بگید. ‏ایشون می گن که وقتی آدرس ایمیل شخصی را ‏Add‏ می کنند آن آدرس و نام صاحب ایمیل در فهرست ‏Contact‏ نمایش داده نمی شود. چرا؟

سپاس
    سعی کنید با yahoo messenger امتحان کنید. از فعال بودن java در مرورگر هم مطمئن بشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

میخوام در ارسال نامه عکس بکگراند بزارم چجوری ممکن هست ممنون؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14

سلام

از طرف دو تا از دوستانم که در یاهو ایمیل دارند برام ایمیل فرستاده شده حاوی یک لینک هست که مربوط به یک سایتی میشه ، میگه با عضو شدن و حساب باز کردن ، از راه کلیلک کردن درآمد خوبی به جیب می زنید

می خواستم بدونم آیا ایمیل های این دو دوست من -- شدن که اینجور لینک ها برام فرستاده شده . اگر اونها -- شدن چکار باید بکنن که دیگه این اتفاق پیش نیاد ؟

یک سوال هم در مورد این سایت ها دارم : آیا واقعا راست میگن که از راه کلیک کردن میشه درآمد حاصل کرد ؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

میخوام در ارسال نامه عکس بکگراند بزارم چجوری ممکن هست ممنون؟؟؟
    اینکه خودتون عکس قرار بدین داخل یاهو میل نمیشه. اما یاهو خودش یه سری بک گراند قشنگ داره. برای این کار باید از یاهو میل جدید استفاده کنید. موقع نوشتن میل به قسمت format برین و stationery رو کلیک کنید.

سلام

از طرف دو تا از دوستانم که در یاهو ایمیل دارند برام ایمیل فرستاده شده حاوی یک لینک هست که مربوط به یک سایتی میشه ، میگه با عضو شدن و حساب باز کردن ، از راه کلیلک کردن درآمد خوبی به جیب می زنید

می خواستم بدونم آیا ایمیل های این دو دوست من -- شدن که اینجور لینک ها برام فرستاده شده . اگر اونها -- شدن چکار باید بکنن که دیگه این اتفاق پیش نیاد ؟

یک سوال هم در مورد این سایت ها دارم : آیا واقعا راست میگن که از راه کلیک کردن میشه درآمد حاصل کرد ؟
    خیلی از سایتها از عضوهاشون می خوان که به سایت اجازه بدن تا به contact های عضوشون ایمیل دعوت بفرستند و مطمئن باشید تا دوستاتون نخوان و پسوورد رو در اختیار سایت نذارن این ایمیل ها ارسال نمیشه.

این سایتها نمیشه بهشون اعتماد کرد اما بعضی ها واقعا پرداخت می کنن. البته به تظر من ارزش وقت تلف کردن رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اینکه خودتون عکس قرار بدین داخل یاهو میل نمیشه. اما یاهو خودش یه سری بک گراند قشنگ داره. برای این کار باید از یاهو میل جدید استفاده کنید. موقع نوشتن میل به قسمت format برین و stationery رو کلیک کنید.

خیلی از سایتها از عضوهاشون می خوان که به سایت اجازه بدن تا به contact های عضوشون ایمیل دعوت بفرستند و مطمئن باشید تا دوستاتون نخوان و پسوورد رو در اختیار سایت نذارن این ایمیل ها ارسال نمیشه.

این سایتها نمیشه بهشون اعتماد کرد اما بعضی ها واقعا پرداخت می کنن. البته به تظر من ارزش وقت تلف کردن رو نداره
    من که از یاهو جدید استفاده میکنم اما گزینه stationery ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!1

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

تنظیمات اوت لوک آفیس برا ییاهو چیه..؟ ممنون

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

دوستان سوال امنيتي ياهو رو چه طوري ميشه عوض كرد ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •