کسی میدونه D&g شناره 3 و 6 رو از کجا میشه پیدا کرد من 3 رو دشتم خودم گرفته بودن از ترکیه عالی بود ولی تموم شده هیج جا هم ندارن ؟
کسی میدونه D&g شناره 3 و 6 رو از کجا میشه پیدا کرد من 3 رو دشتم خودم گرفته بودن از ترکیه عالی بود ولی تموم شده هیج جا هم ندارن ؟
نمیدونم والا!! اگه بخوام بخرم که اینترنتی نمیخرم چون پول پیک و این حرفا میخوره بهش... قیمتش خیلی پایینه و تعریفش رو زیاد شنیدم.. البته تو ماه پیش 3 تا ادکلن خریدم و عقل حکم میکنه که اینو نگیرم.. اما یه ادکلن قیمت پایین میخوام داشته باشم که بذارم تو کیفم یا بذارم توی کشوی محل کارم که همیشه دم دستم باشه. ck one طراحیش بده و در نداره و نمیشه زیاد اینور و اونور بردش. تازه مال من 200 میل هم هست. اکوا رو میگیرم احتمالا و زمشتون همینی که شما گرفتی رو میگیرم
شماره 6 رو تندیس دیدم اگر اشتباه نکنم. معمولا از کجا خرید میکنی؟
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
اکوا کار خوبی بنظر میاد. گرفتی بیا بگو در موردش. 3 تا ادکلنی که خریدی چی بودن؟ راستی چرا اتمایزر یا عطر افشان نمی گیری؟ خیلی بکار میاد
به همه دوستان توصیه میکنم حتما یه سری به فروشگاه عطر تیبا در هایپر استار بزنند...این فروشگاه به جرات یه کارای آس و تکی داره که کمتر جایی پیدا میشه و تمرکزش هم اغلب بر عطرای آمریکایی هست.چند مورد از کارای بسیار بسیار خوب و آسش رو که کمتر جایی پیدا میکنید و اغلب ساخت آمریکا هستند براتون میارم:
عطرای آمریکایی Ed Hardy با موندگاری بسیار بسیار بالا.من تستر این عطرو تا 4 روز بعد از موقعی که تست شد بو کردم و لامصب چه موندگاری وحشتناکی داشت:
ادکلن بسیار بسیار عالی Aqua Mat مردانه تنها ادکلن مردانه با عطر عالی گل یاس و چمن و آب دریا..طراح این عطر یه فرد ژاپنی به اسم Masaki Matsushima است که واقعا روحیه پیچیده ژاپنی ها رو مثل فیمای ترسناکشون توی این عطر گنجونده من در خرید این عطر بسیار خوب تردیدی به دلم راه ندادم:
سری ادکلنای Karl Lagerfeld که توشون ادکلن Lagerfeld Kapsule Woody از بقیه بهتره:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
توصیه میکنم حتما این Aqua Mat رو برید از هایپر استار بگیرید از دستتون میره ..کمتر جایی پیدا میشه یه همچین ادکلن عجیب و خوبی..از ما گفتن بود...من که پول داشته باشم یکی دیگه ازش میخرم
برندای اونا که خریدم ck و azzaro که 2تا ck خریدم... اکوا میدونم تو مایه های cool water هست اما ضعیفتره.. بالای 20 تومن پول پاش نمیدم واسه همین میخوام یه سری بزنم به مغازه ها ببینم پیدا میکنم یا نه؟ این اینترنتی ها از اول که یکم گرونتر میدن و بعدش هم پول پیک میخوره و یه ادکلن 20 تومنی میشه 30 تومن... راستی زنگ زدم به همونجا که خودت ازش ادکلن خریدی و قیمت همخون ادکلن خودتو ازش گرفتم گفت 22 تومن.. فکر کنم به تو قیمت بالاتر فروخته!! اینا هر بار یه قیمت میدن
اسم یارو عباسی بود . سمت وزرا هم برو. راستش دیگه توان اینکه مثلا برم مروی بگردم یا وزرا رو نداشتم. قائم تندیس 4-5 تا مغازه م ولیعصر تا پارک ساعی یا پاساژ گلستان نداشتن.
اگر تو مغازه باقیمت زیر 20 پیدا بشه خوبه .دلاریش روی 16 دلاره. اینم از خرید انلاین
بیژن مردانه کسی امتحان کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا حالا از اینجا نگرفتم یعنی از ایران فقط 1 بار لالیک گرفتم 2 سال پیش من فقط از انور میگیرم البته چند سال مالزی بودم درس میخوندم راحت بودم حالا میخوام برم هایلند ببیتم d&g داره یا نه
من تا الان فکر میکردم که ادکلن های اورجیتال برای سلامتی مشکلی به وجود نمیارند و منشا طبیعی دارند اما امروز صبح که روی جعبه ی ادکلن هام رو نگاه کردم دیدم که توی ترکیبات اینا ، ترکیبات بنرن دار و پلیمری استفاده میشه!!
یعنی سرطان زا هستند؟ هیچ ادکلنی نیست که کاملا طبیعی باشه؟؟ یعنی ما ترکیبات شیمیایی آزمایشگاهی رو داریم استفاده میکنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)