تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 1185 اولاول ... 40808687888990919293941001401905901090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه D&g شناره 3 و 6 رو از کجا میشه پیدا کرد من 3 رو دشتم خودم گرفته بودن از ترکیه عالی بود ولی تموم شده هیج جا هم ندارن ؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من که با استفاده از این تو تابستان مشکلی ندارم. کمی بنظر گرم میاد . یکی میگفت اصلا برای هوای گرم مکزیک ساخته شده بوده احتمالا از سیلور تندتر و گرمتر باشه باشه .بهرحال دهه 80 ای است .جزو عطرهای powerhouse محسوب میشه . بوی fresh نداره.خشکه. تابستان گرم در وسط یک جنگل کاج درست حسابی رو تداعی میکنه.
    مدل اکوا برای تابستان ساخته شده.
    بنظر من بگیر.بهرحال سلیقه ها فرق میکنه. از کجا میخوای بگیری؟ یعنی بدون تست میخری؟
    ماندگاری رو پوست تا 5 ساعت میشه روش حساب کرد رو لباس بیشتر. ولی پخش بوش بنظرم وحشی نیست
    تا 2-3 ساعت بوش از سمت سینه به مشام میخوره بعدش دیگه باید بینی رو تو لباس کرد تا بفهمی هنوز بوش هست.
    نمیدونم والا!! اگه بخوام بخرم که اینترنتی نمیخرم چون پول پیک و این حرفا میخوره بهش... قیمتش خیلی پایینه و تعریفش رو زیاد شنیدم.. البته تو ماه پیش 3 تا ادکلن خریدم و عقل حکم میکنه که اینو نگیرم.. اما یه ادکلن قیمت پایین میخوام داشته باشم که بذارم تو کیفم یا بذارم توی کشوی محل کارم که همیشه دم دستم باشه. ck one طراحیش بده و در نداره و نمیشه زیاد اینور و اونور بردش. تازه مال من 200 میل هم هست. اکوا رو میگیرم احتمالا و زمشتون همینی که شما گرفتی رو میگیرم

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کسی میدونه D&g شناره 3 و 6 رو از کجا میشه پیدا کرد من 3 رو دشتم خودم گرفته بودن از ترکیه عالی بود ولی تموم شده هیج جا هم ندارن ؟
    شماره 6 رو تندیس دیدم اگر اشتباه نکنم. معمولا از کجا خرید میکنی؟

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

نمیدونم والا!! اگه بخوام بخرم که اینترنتی نمیخرم چون پول پیک و این حرفا میخوره بهش... قیمتش خیلی پایینه و تعریفش رو زیاد شنیدم.. البته تو ماه پیش 3 تا ادکلن خریدم و عقل حکم میکنه که اینو نگیرم.. اما یه ادکلن قیمت پایین میخوام داشته باشم که بذارم تو کیفم یا بذارم توی کشوی محل کارم که همیشه دم دستم باشه. ck one طراحیش بده و در نداره و نمیشه زیاد اینور و اونور بردش. تازه مال من 200 میل هم هست. اکوا رو میگیرم احتمالا و زمشتون همینی که شما گرفتی رو میگیرم
    اکوا کار خوبی بنظر میاد. گرفتی بیا بگو در موردش. 3 تا ادکلنی که خریدی چی بودن؟ راستی چرا اتمایزر یا عطر افشان نمی گیری؟ خیلی بکار میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به همه دوستان توصیه میکنم حتما یه سری به فروشگاه عطر تیبا در هایپر استار بزنند...این فروشگاه به جرات یه کارای آس و تکی داره که کمتر جایی پیدا میشه و تمرکزش هم اغلب بر عطرای آمریکایی هست.چند مورد از کارای بسیار بسیار خوب و آسش رو که کمتر جایی پیدا میکنید و اغلب ساخت آمریکا هستند براتون میارم:

عطرای آمریکایی Ed Hardy با موندگاری بسیار بسیار بالا.من تستر این عطرو تا 4 روز بعد از موقعی که تست شد بو کردم و لامصب چه موندگاری وحشتناکی داشت:

ادکلن بسیار بسیار عالی Aqua Mat مردانه تنها ادکلن مردانه با عطر عالی گل یاس و چمن و آب دریا..طراح این عطر یه فرد ژاپنی به اسم Masaki Matsushima است که واقعا روحیه پیچیده ژاپنی ها رو مثل فیمای ترسناکشون توی این عطر گنجونده من در خرید این عطر بسیار خوب تردیدی به دلم راه ندادم:

سری ادکلنای Karl Lagerfeld که توشون ادکلن Lagerfeld Kapsule Woody از بقیه بهتره:

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

توصیه میکنم حتما این Aqua Mat رو برید از هایپر استار بگیرید از دستتون میره ..کمتر جایی پیدا میشه یه همچین ادکلن عجیب و خوبی..از ما گفتن بود...من که پول داشته باشم یکی دیگه ازش میخرم

6. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

قیمتها چطوریه...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اکوا کار خوبی بنظر میاد. گرفتی بیا بگو در موردش. 3 تا ادکلنی که خریدی چی بودن؟ راستی چرا اتمایزر یا عطر افشان نمی گیری؟ خیلی بکار میاد
    برندای اونا که خریدم ck و azzaro که 2تا ck خریدم... اکوا میدونم تو مایه های cool water هست اما ضعیفتره.. بالای 20 تومن پول پاش نمیدم واسه همین میخوام یه سری بزنم به مغازه ها ببینم پیدا میکنم یا نه؟ این اینترنتی ها از اول که یکم گرونتر میدن و بعدش هم پول پیک میخوره و یه ادکلن 20 تومنی میشه 30 تومن... راستی زنگ زدم به همونجا که خودت ازش ادکلن خریدی و قیمت همخون ادکلن خودتو ازش گرفتم گفت 22 تومن.. فکر کنم به تو قیمت بالاتر فروخته!! اینا هر بار یه قیمت میدن

9. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

برندای اونا که خریدم ck و azzaro که 2تا ck خریدم... اکوا میدونم تو مایه های cool water هست اما ضعیفتره.. بالای 20 تومن پول پاش نمیدم واسه همین میخوام یه سری بزنم به مغازه ها ببینم پیدا میکنم یا نه؟ این اینترنتی ها از اول که یکم گرونتر میدن و بعدش هم پول پیک میخوره و یه ادکلن 20 تومنی میشه 30 تومن... راستی زنگ زدم به همونجا که خودت ازش ادکلن خریدی و قیمت همخون ادکلن خودتو ازش گرفتم گفت 22 تومن.. فکر کنم به تو قیمت بالاتر فروخته!! اینا هر بار یه قیمت میدن
    اسم یارو عباسی بود . سمت وزرا هم برو. راستش دیگه توان اینکه مثلا برم مروی بگردم یا وزرا رو نداشتم. قائم تندیس 4-5 تا مغازه م ولیعصر تا پارک ساعی یا پاساژ گلستان نداشتن.
    اگر تو مغازه باقیمت زیر 20 پیدا بشه خوبه .دلاریش روی 16 دلاره. اینم از خرید انلاین

11. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بیژن مردانه کسی امتحان کرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماره 6 رو تندیس دیدم اگر اشتباه نکنم. معمولا از کجا خرید میکنی؟

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------

من تا حالا از اینجا نگرفتم یعنی از ایران فقط 1 بار لالیک گرفتم 2 سال پیش من فقط از انور میگیرم البته چند سال مالزی بودم درس میخوندم راحت بودم حالا میخوام برم هایلند ببیتم d&g داره یا نه

14. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض مهم مهم

من تا الان فکر میکردم که ادکلن های اورجیتال برای سلامتی مشکلی به وجود نمیارند و منشا طبیعی دارند اما امروز صبح که روی جعبه ی ادکلن هام رو نگاه کردم دیدم که توی ترکیبات اینا ، ترکیبات بنرن دار و پلیمری استفاده میشه!!
    یعنی سرطان زا هستند؟ هیچ ادکلنی نیست که کاملا طبیعی باشه؟؟ یعنی ما ترکیبات شیمیایی آزمایشگاهی رو داریم استفاده میکنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •