تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 90 از 416 اولاول ... 4080868788899091929394100140190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 891 به 900 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هم فارسی نوشتم که هنوز پدرو پاش به توپ نخورده و پای راستش رو میتونین از عقب بدنش در تصویر تشخیص بدین.

منچستر اینقدر افتخار داره که امثال بارسا سالها باید هر چی پول دارن خرج کنن تا شاید بتونن نصف این افتخارات رو با خریدن بازیکنان طراز اول دنیا بدست بیارن. متاسفانه همونطور که گفتم تجربه بارها به من و خیلیهای دیگه تو این فروم ثابت کرده که طرفداران بارسا به دلیل اینکه ثبات آنچنانی در طرفداری خودشون از این تیم نداشته و ندارند و با اوجگیری این تیم طرفدار دو آتیشه اش میشن و با افول این تیم در جهت باد حرکت میکنن، معمولا تو بحث کردن منطق آنچنانی از خودشون بروز نمیدن. پست قبلی شما هم در راستای همین فرافکنی و بی منطقی بود. با عرض پوزش از شما و همگی طرفداران همیشگی(!) بارسا، به علت اینکه قول دادم که وارد بحث و جدل بیخود با هیچیک از کاربران انجمن نشم، لذا همینجا اعلام میکنم که دیگه تو این تاپیک پست نمیدم و شما هم هرگونه قضاوتی که خواستین در مورد من بکنین. بارسا هم تیم خیلی خوبیه. ایشالله که با حمایت های همیشگی میشل پلاتینی در قرعه کشیها و داوریها، قهرمان لیگ قهرمانان در همه ی سالهای آتی و به طور پیاپی خواهید شد. منچستر هم ایشالله تو فینال میاد و از شما 7 تا میخوره.

بنده هم از این به بعد با شما در مورد بارسا و رئال و کلا لالیگا هیچ بحثی نخواهم داشت و میتونیم در مورد آب و هوا بحث کنیم

فقط به عنوان نکته ی پایانی عرض کنم که شما به علت اینکه در اینجا سمتی دارید، باید رفتارهایی در خور شان یک همکار از خودتون نشون بدین که متاسفانه مدتیه که این موضوع رو به کلی فراموش کردین.

موفق باشین.
    89/8/26
    در این مورد حتما به پست های اخیرتون در تاپیک نگاهی بندازید. از آغاز که من طرفدار هیچ تیمی در لالیگا نیستم چرا به نفع بارسا رئال میگیرن تا این آخری که نمونه بارزشه.

تکلیفتون هم با خودتون مشخص باشه بد نیست. چون تا اینجا دومین خداحافظی (قهر؟) شما در این بحثه. اونم موضوعی که ظاهرا بارها بهتون ثابت شده.

تصویر مکسول هم مالید!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خواسته مورینیو از رئال: با خرید پاستوره، مانع انتقال او به بارسا شوید

رئال مادرید هم به مدعیان جذب خاویر پاستوره اضافه شد.

سایت گل - ژوزه مورینیو، خاویر پاستوره، ستاره آرژانتینی پالرمو را زین الدین زیدان جدید رئال مادرید می داند و نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت تا از انتقال این بازیکن به بارسلونا جلوگیری به عمل آورد.

طبق گزارش منتشره در استادونیوز، پاستوره به شدت نظر مثبت مورینیو را به خود جلب کرده است.

آقای خاص در فکر ساخت رئالی دینامیک و پرتوان است و از همین رو از فلورنتینو پرس خواسته تا برای جذب این ستاره آرژانتینی وارد عمل شود. پیش از این گزارشهای منتشره حاکی از آن بود که سران باشگاه بارسلونا به دنبال جذب پاستوره هستند.

ولی مورینیو می خواهد تا تحت هر شرایطی از انتقال پاستوره به بارسا جلوگیری کند و از سران باشگاه مادریدی خواسته تا مبلغ 70 میلیون یورویی درخواستی سران پالرمو را برای جذب پاستوره بپردازند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/11/16

فن بومل: آفلای به راحتی می تواند در تیم بارسا جا بیفتد

سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا پیش از این اعلام کرد که در مورد انتقال این ستاره 24 ساله با باشگاه آیندهوون با توافق رسیده است.

سایت گل - مارک فن بومل، کاپیتان بایرن مونیخ، گفت که اگر ابراهیم آفلای، ستاره ملی پوش آیندهوون، در بازار نقل و انتقالات ژانویه به بارسلونا بپیوندد، برای سازگار شدن با محیط جدید مشکلی نخواهد داشت.

فن بومل در مصاحبه با نشریه هلندی فوتبال اینترنشنال گفت: "ابراهیم از نظر تکنیکی و سرعتی بسیار خوب است. قابلیت های تکنیکی و فیزیکی اش به او اجازه می دهد که در پست های مختلفی بازی کند. او یک بازیکن دو پاست و می تواند در سمت راست، چپ یا مرکز زمین بازی کند. تیم ملی هلند نیز کمی شبیه به بارسلونا بازی می کند و آفلای شیوه بازی در سیستم 4-3-3 را می داند. با حضور بازیکنانی مانند ژاوی و مسی و البته سایر بازیکنان، آفلای به راحتی در این تیم جا خواهد افتاد."

سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا پیش از این اعلام کرد که در مورد انتقال این ستاره 24 ساله با باشگاه آیندهوون با توافق رسیده است و اکنون تنها باید باشگاه کاتالانی و آفلای بر سر مبلغ دستمزد به توافق برسند اما انتظار می دهد این بازیکن تا چند هفته آینده با آبی و اناری ها قرارداد ببندد.

کد:
    2010/11/17

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسعودشجاعی: فکرمی کنم بارسا ال کلاسیکو را ببرد

من پستی را که همیشه دوست دارم پشت فوروارد است. دوست دارم آزادی عمل بیشتری داشته باشم اما متاسفانه در اوساسونا و تیم ملی در این پست بازیکن داریم و من هیچ گاه نمی توانم در پست مورد علاقه ام به میدان بروم و بیشتر در چپ یا راست بازی می کنم و تقریبا در این پست هم جا افتاده ام.

لغو بازی تیم ملی ایران و نیجریه هر چقدر هم که برای بازیکنان تیم های دیگر سخت و عجیب باشد برای جواد نکونام و مسعود شجاعی معنای دیگری دارد. آنها که از اسپانیا این همه مسیر را آمده اند و حال باید با دست خالی و اخبار عجیب و غریب برای مربی و هم تیمی هایشان به آنجا بازگردند. البته این بازی لغو شده بهانه ای شد تا شجاعی که در اسپانیا به هیچ عنوان پاسخ گوی تلفن هایش نیست به سوالات ما پاسخ دهد و از شرایطش در اوساسونا و آخرین اخبار مربوط به خودش بگوید.

مطمئنا از هیچ جایی به جز لغو بازی ایران و نیجریه نمی توان شروع کرد.

نمی دانم چه بگویم. خودم از شنیدن این خبر شوکه شدم. به هر حال از این اتفاقات در فوتبال روز دنیا زیاد نیست و شنیدن آن شوکه آور است اما اتفاقی است که افتاده و نمی شود کاری اش کرد.

به نظرت بازی دو تیم با هم توانست کمکی به تیم کند؟

این به نظر کادر فنی برمی گردد و حتما آقای قطبی تشخیص داده اند که این بازی می تواند به ایشان و بازیکنان کمک کند.مطمئنا همچین بازی ای نمی تواند جای بازی با تیم ملی نیجریه یا هر تیم خارجی دیگری را پر کند اما در این شرایط شاید این بهترین تصمیم بود.

مدتی بود که در ترکیب اوساسونا جا افتاده بودی فکر می کنی این رفت و آمدها و دوری از تمرینات می تواند جایگاهت را تهدید کند؟

مطمئنا این غیبت ها بی تاثیر نیست اما چاره دیگری وجود ندارد. هر بازیکنی دوست دارد که برای تیم ملی کشورش بازی کند و این مساله سختی هایی را هم دارد. مربی تیم ملی هم در فیفا دی این حق را دارد که بازیکنانش را در اختیار داشته باشد.

دفعه گذشته که به دلیل تاخیر در تمرینات با مسولان اوساسونا دچار مشکل شده بودی به شدت از دست مطبوعات ایرانی و بازتاب اخبارشان ناراحت بودی. قضیه در آن زمان از چه قرار بود؟

متاسفانه همیشه این مسائل وجود دارد. من زیاد اهل مصاحبه نیستم چون از حاشیه فراری ام اما متاسفانه آنها اخبارشان را از منابعی تهیه می کنند که به هیچ عنوان موثق نیست. در صحبتی که با یکی ، دو خبرنگار داشتم آنها گفتند که خبرشان را از سایت روزنامه های محلی اوساسونا بدست آورده اند. من سوالم این است تا زمانی که سایت باشگاه اوساسونا هست و تمام اخبار را شفاف پوشش می دهد سایت روزنامه های محلی به چه کاری می آیند؟ به هر حال آن زمان سوء تفاهمی میان ما و مدیران باشگاه به وجود آمده بود که با صحبت های مدیربرنامه مان همه چیز حل شد.

قصد جدایی از اوساسونا را نداری؟ چند پیشنهاد خوب از آلمان و ترکیه داشتی.

بله دو پیشنهاد داشتم. در آن زمان هم گفتم ترکیه اگر از دو تیم بزرگش پیشنهاد داشته باشم بیشتر به آن فکر می کنم اما تصمیمی برای رفتن به تیم های دیگر ترکیه ندارم و ترجیح می دهم که فوتبالم را در اروپا پی گیری کنم. البته امسال را با توجه به اینکه قرارداد داشتم و مربیان هم من را می خواستند ترجیح دادم که در اوساسونا بمانم و در پایان فصل راجع به پیشنهاداتم جدی تر فکر خواهم کرد.

از دغدغه بقا در اوساسونا خسته نشدی؟

خسته که نه. البته امسال شرایط فرق کرده و با این که بازی آخر را باختیم اما در کل شرایط خوبی داریم و فکر نمی کنم که امسال دیگر بخواهیم چنین دغدغه ای داشته باشیم و می توانیم در رده های میانی جدول جای بگیریم.

از پستت در اوساسونا و تیم ملی راضی هستی یا هنوز احساس ناراحتی می کنی؟

من پستی را که همیشه دوست دارم پشت فوروارد است. دوست دارم آزادی عمل بیشتری داشته باشم اما متاسفانه در اوساسونا و تیم ملی در این پست بازیکن داریم و من هیچ گاه نمی توانم در پست مورد علاقه ام به میدان بروم و بیشتر در چپ یا راست بازی می کنم و تقریبا در این پست هم جا افتاده ام.

فوتبال ایران را دنبال می کنی؟

بله. البته شاید نتوانم بازیها را ببینم اما نتایج و اتفاقات را دنبال می کنم.

فوتبال ایران روزهای خوبی را نگذراند. ناکامی در تمامی رده ها و حاشیه های معمول و همیشگی. نظرت در این خصوص چیست؟

متاسفانه این قدر در این خصوص صحبت شده و هیچ اقدامی انجام نگرفته که دیگرحرف جدیدی برای گفتن وجود ندارد. فوتبال ما به برنامه های درازمدت احتیاج دارد تا بتوانیم در رده های نوجوانان و جوانان حرفی برای گفتن داشته باشیم و مثل تیم های اروپایی عمل کنیم. این مسائل در تخصص من نیست و آنهایی که مسئول هستند مطمئنا خودشان بهتر از هر کسی می دانند که برای خارج شدن از این شرایط چه کاری باید انجام داد.

جام ملت ها را چطور پیش بینی می کنی؟ به تیم ملی در این رقابت ها خوش بین هستی یا نه؟

مطمئنا خوش بین هستم. بچه های ما ثابت کرده اند هر وقت بخواهند کاری را انجام دهند موفق خواهند شد. در حال حاضر بازیکنان تیم ملی به شدت با هم یکدل هستند و امیدوارم که تیم ملی بتواند شادی آفرین باشد.

برای آخرین سوال به سراغ ال کلاسیکو برویم. پیش بینی ات از این بازی چیست و دوست داری کدام تیم برنده بازی باشد؟

همین طور که می بینید هر دو تیم امسال در لالیگا شرایط بسیار خوبی دارند و شاید این بار پیش بینی این که کدام تیم برنده این دیدار خواهد بود مشکل تر از همیشه است. رئال با مورینیو روزهای خوبی را می گذراند و بارسلونا هم با قدرت کار می کند اما فکر می کنم که بارسلونا در این بازی برنده باشد.

کد:
    نیلوفرکنگرانی

2010/11/18

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

اینم آدم شده واسه ما
    ----
    رئال باید علاوه بر تیم حریف, با داور , وحشی گری , و از همه مهمتر فدراسیون اسپانیا هم مبارزه کنه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گل سوم بارسا (افساید بودن یا نبودنش) از یه دوربین دیگه :

لحظه پاس پدرو به مسی:

افزایش کنتراست تصویر برای دیده شدن خط چمن:

اضافه کردن خط قرمزی رو خط چمن:

برای مشاهده بهتر، بازیکنای اضافی از تو تصویر حذف شدن! (به شیوه همون خبرگزاری طرفدار استقلال):

اضافه کردن خط قرمز، به تصویر قبلی:

قضاوت با خودتون! ولی من شخصا فکر میکنم آفساید نبود!
    یه نکته بگم:
    به نظر من همونطور که همه حق دارند تو هر تاپیکی که حتی طرفدار تیم هاش هم نیستند نظر و پست بدن، همکار، ناظر، مدیر و ... هم حق دارن طرفدار تیمی باشن و به دفاع از تیمشون پست بدن...
    یاعلی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[/CENTER]

یه نکته بگم:
    به نظر من همونطور که همه حق دارند تو هر تاپیکی که حتی طرفدار تیم هاش هم نیستند نظر و پست بدن، همکار، ناظر، مدیر و ... هم حق دارن طرفدار تیمی باشن و به دفاع از تیمشون پست بدن...
    یاعلی
    جداي از اينكه گل مسي درست بود يا غلط
    نيمه اول هم گل سالم بارسا رو قبول نكردن
    اگه اونو قبول ميكردن بازي دو صفر ميشد
    و شايد يه اتفاق بد براي ويارئال مي افتاد
    اما پذيرفته نشد و كمي بعد ويارئال گل مساوي رو زد
    اگه بازي مساوي ميشد داور عادلانه سوت زده بود؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بازم داور کلاسیکو رو یه باسکی گذاشتن !

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لحظه پاس پدرو به مسی:

...

افزایش کنتراست تصویر برای دیده شدن خط چمن:

...

اضافه کردن خط قرمزی رو خط چمن:

...

برای مشاهده بهتر، بازیکنای اضافی از تو تصویر حذف شدن! (به شیوه همون خبرگزاری طرفدار استقلال):

...

یه نکته بگم:

یاعلی
    مرسی حسین جان

قبلا به نظر من می تونست میلیمتری آفساید باشه اما با این تصویر دقیق منم فکر میکنم اصلا نیست. هرچند با توجه به بازی این گل سوم دیگه حساسیتی نداره.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرگوسن: در فکر هدایت بارسلونا بودم

مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که در گذشته در فکر هدایت بارسلونا بوده است.

سایت گل - سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که مدتها پیش در فکر هدایت اف سی بارسلونا بوده است.

مربی شیاطین سرخ در کنفرانسی خبری در قطر در پاسخ به سوال خبرنگاری که نظر او را در مورد قهرمان کنونی لیگ اسپانیا جویا شده بود، اعلام کرد که یک بار شرایط جدایی از نیمکت مربی گری اولدترافورد و هدایت بارسلونا برایش فراهم شده بود.

فرگوسن که همراه با یونایتد به 11 قهرمانی دررقابتهای لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دست یافته، در صحبتهایی به تمجید از فلسفه موجود در رختکن بارسا پرداخت.

فرگوسن در صحبتهایی گفت: «بارسلونا مدل مشخصی دارد. چند سال پیش. من در فکر احتمال مربیگری در این تیم بودم. این مدلی برای بازیکنان است و فلسفه خاصی دارد که آن را دوست دارم. این مدلی است که باید از آن پیروی کرد.»

فرگوسن در کنفرانس خبری بیش از یک ساعت صحبت کرد و در طول این مدت به تمجید از مورینیو ،مربی رئال پرداخت و گفت: «مورینیو مربی بزرگی است و من او را به عنوان یک شخص دوست دارم ، ولی برای من الگوی یک مربی کامل، بابی رابسون است.»

کد:
    2010/11/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •