من خودم از COMODO استفاده می کنم
من خودم از COMODO استفاده می کنم
سلام
من میخوام گوشی Galaxy Pocket S5302 رو روت کنم اما به مشکل میخورم
مراحل رو طبق دستور گفته شده میرم ولی آخر سر پیغام abort rooting میده و روت نمیشه
ممنون میشم راهنمایی فرمائید.
سلام.
بفرمائید به چه صورت میخواهید روت کنید.![]()
این روش رو من انجام دادم که یک فایل بود به اسم update.zip که دانلود کردم و بعدش مراحل زیر رو طی کردم :
گوشی را در حالت ریکاوری روش کنید. (گرفتن کلید افزایش صدا.کلید وسط.کلید پاور)
اکنون گوشی در حالت ریکاوری میباشد.از طریق کلید کم و زیاد صدا بالا و پایین و با کلید پاور انتخاب کنید.
سپس گزینه choose the file را انتخاب و فایل Update.zip را انتخاب کنید.
ولی هیچ فرقی نکرد تو عملکرد گوشی و نرم افزاری مثل open vpn نصب نمیشه رو گوشی چون روت نشده
شما فایل و راهنمای نصب رو از کجا گرفتی ؟ فرومش ایرونی بود یا خارجی ؟ میتونی آدرسش رو بدی ؟
سلام دوستان کسی میدونه sms های بک آپ گرفته شده در گوشی رو با چی تو رایانه باز کنم ممنون زیاد فوری
سایت ایرانی بود
اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این چه نرم افزاریه؟ مربوط به استهلال ماه هستش.
![]()
دوستان من جديدا يه مشكلي با گوشيم (galaxy gio) پيدا كردم .اونم تو انتقال فايل از كامپيوتر به گوشيم.تو منتقل كردن فايل هاي كم حجم مثل آهنگ و اپليكشن مشكلي نداره ولي وقتي حجم فايل بيشتر از50 مگ ميشه(مثل فيلم وبازي) eror ميده و سيستم هنگ ميكنه.هم باsamsung kies امتحان كردم هم از طريق كپي،پيست كردن ولي فايده نداشته ...چيكار كنم؟
![]()
سلام
میگم برای بازگردانی شماره های پاک شده گوشی نرم افزاری هست؟
در ضمن مثلا من خواستم برم یکی دو تا سایت چت روم هی میگفت موجود نیست یا نمیاورد قاطی داشت. چرا؟ با اپرا و مرورگر خود گوشی رفتم نشد!
چطوری میشه وقتی یه اس ام اس رو راسال کردم قبل اینکه بره غیر فعالش کنم؟
این ویرایش سومه فک کنم !:
دوستم از گوگل تالک وارد حساب کاربریش شد بعدش ایمیلش موندنی شد نمیشه حذفید فک کنم میگفت برای حذف باید گوشی رو ریست کارخونه ای کنید! بیکارم مگه چه کاریه اخه. انگار اندروید نیست یه حساب کاربری نمیتونه حذف کنه ینی؟!! :|
Last edited by Ghaioom; 11-08-2013 at 06:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)