خوب دیگه منم چلنج ها رو تموم کردم Ladder رو هم دارم تموم میکنم.
اما نویدVersus ها رو من میرم خونه ی دوستم میزنم 4 نفره و 2 نفره فکر کنم در این مورد من خیلی جلوترم
![]()
خوب دیگه منم چلنج ها رو تموم کردم Ladder رو هم دارم تموم میکنم.
اما نویدVersus ها رو من میرم خونه ی دوستم میزنم 4 نفره و 2 نفره فکر کنم در این مورد من خیلی جلوترم
![]()
سلام بر برو بچ عزیز
امروز رفتم کمبت رو گرفتم !!
خیلی بازی مشتی هست !!
حرف نداره !
من فعلا دارم دو دسته بازی می کنم !!
شایان اگه مسئله ورسس باشه جدا! ولی داریم ما آنلاین رو می گیم. ورسس کهحرفشو هم نزن![]()
از اولین اچیوهایی که گرفتم همین Versus بود ! خودم 1 نفره بازی کردم . هر بازی رو 1 راند میذاشتم تموم هم میشد Restart میکردم . اینجوری اچیو میگیریم ما : دی
بچه ها بازی کردن با گیم پد 360 چقدر سخته !!
من با ps3 بازی کردم ... خیلی بهتر بود !!
مگه دسته جویستیک کامپیوتر تا حالا ندیدی
چیش عجیبه مگه بازی ها رو با چی میسازن با کامپیوتر میسازن
من که دیدم تو کانال game one گفت برا pc ارایه میشه با اد بون هم مصاحبه کرد پیشبینی کرد نسخه pc تو اروپا خوب فروش کنه
دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
برا پی سی هنوز نیومده ولی میاد![]()
خوش اومدی به p30word دوست عزیز..!نوشته شده توسط amirfazaaaaaaaaaaa [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پد واسه pc هم مدل ps2 خودم چند سالی هست که دارم.
اصولآ تمام گیم ها رو با pc میسازن ولی نکته اینجاست که پرتی واسه pc قرار نمیدن و مختص کنسول هست که کاملآ منطقی هم هست.شما بازی فایتینگ دیدی تا حالا رو pc؟!البته پرت اصلی باشه نه اینکه تبدیلی یا با شبیه ساز اجرا کنی؟!
در کل بحث در مورد اینکه واسه pc منتشر بشه تا الان خیلی بوده ولی عقل و منطق اینجور استنباط می کنه که این سبک بازی واسه pc احتمال پرت شدنش 99/1 هست
مثل اینکه شما خیلی خوشت میاد تو ذوق ما بی کنسول ها بزنیا
----
ولی خیلی مخالفم که اینقدر به ساب زیرو تو این بازی ظلم شده![]()
Last edited by َalireza; 11-05-2011 at 15:12.
عزیز مگه من گفتم خودم کنسول دارم!؟مثل اینکه شما خیلی خوشت میاد تو ذوق ما بی کنسول ها بزنیا![]()
دوست عزیز تو ذوق زدن یا پز دادن یا هرچی دیگه ، برای PC Gamer ها نیست !!مثل اینکه شما خیلی خوشت میاد تو ذوق ما بی کنسول ها بزنیا![]()
PC برای Game مناسب نیست !!
هزینه ی که برای خرید یه PC انجام میددید ، برید یه کنسول بخرید که خیلی به صرفه تر هم هست !!
من نمیدونم چرا تو این نسخه زن ها چرا از مردها قوی ترن تازه : ( مورد منکراتی هم دارنولی خیلی مخالفم که اینقدر به ساب زیرو تو این بازی ظلم شده![]()
)
sub-zero هم مثل سابق نبود !!
اون صدای Fight گفتن هم مثل قبل نبود !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)