نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی
اینم از منالش که واضحه
شاید واسه من و احسان نداره فقط![]()
نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اینم از منالش که واضحه
شاید واسه من و احسان نداره فقط![]()
مشهد کجا میشه defy پیدا کرد؟اخرش چنده؟
البته مال منم تو حالت Moto input method اینتر داره. فقط تو حالت Multitouch , swype فکر کنم کلا اینتر نداشته باشه موقع مسیج نوشتن! (دلیلشو نمیدونم!نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اینم از منالش که واضحه)
در مورد خش افتادن ال سی دی هم ،اونطور که خود سایت موتورولا گفته مقاوم نسبت به خش ( نه ضد خش) و آب (نه ضد آب) هستش، پس سعی کنید یه کم بیشتر مراقبش باشید!![]()
(Dustproof as well as water and scratch resistant)
moto input method ?? کجا ؟؟ واسه من موتو نداره؟؟
واسه من 3 تا داره که اینا ان swype.mobidiv.multi-touch
پس واسه تو اینتر داره موقع نوشتن اس ام اس؟؟؟
اگه داری اینتر مشکل از ورژن گوشیمه؟؟
برای من این 3 حالت رو داره :
Moto input method
Multitouch
swype
احتمالا این اختلاف های جزئی مربوط به ورژن گوشیه.
این کیبورد رو دانلود و نصب کن ببین اونجام همینطوره؟ آپشن های خیلی زیادی داره، احتمالا بگردی بتونی اینتر هم بزاری براش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من اگه بخوام بخرم موقع خرید چه چیزیشو نگاه کنم به چیا دقت کنم ؟
مثل اینکه سایت موبایلستان بازی Asphalt 6 رو گذاشته برای دانلود و حجمش هم زیاده من نمیتونم دانلود کنم. دوستان لطف کنن امتحانش کنن اگه رو دیفای بدون لگ اجرا بشه بازم نشون میده قدرتش حتی از دیزایر هم بالاترهچون اونجا چند تا از دیزایر دار ها گفته بودن اینقدر لگ داره که نمیشه بازی کرد!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اول با گوشی تماس بگیرید و موقع مکالمه صدای گوشی رو امتحان کنید ببینید واضحه و قطع ووصل اینا نداشته باشه.
بعد برید تو text messaging اونجا نوشتن رو امتحان کنید و داخل منو و تنظیمات یکم بگردید ببینید همه چی روونه؟ بعد کنتاکت ها و گالری رو چک کنید ببینید کسی قبلا باهاش کار کرده یا نه.
دوربین رو امتحان کنید و باهاش عکس و فیلم بگیرید و دستتون رو جلوش بگیرید ببینید پیکسل سوخته نداشته باشه و کل صفحه باید سیاه بشه.
بعد بلوتوث و شارژر رو هم امتحان کنید و به باتری توجه کنید که هولوگرام داشته باشه.
یکی 2 بار گوشی رو لاک و آنلاک کنید با کلید پاور.
گوشی رو یکی 2 بار خاموش روشن کنید.
از فروشنده هم بخواید 24 ساعت وقت برای تست های تکمیلی بهتون وقت بدهند و رو فاکتور هم مکتوب کنید خواستتون رو.
پیشاپیش مبارکه!!!![]()
نه متاسفانه درست نشد
راستی این برنامه هارو که نصب میکنیم رو چطوری از سیستم حذفشون کنیم؟؟
چون من دلت کردم اما بازم هست
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
زدم اما فیلتر بودسالم باشه من دانلود میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)