الان یعنی شبه یلدا باید منتظر پایان دنیا باشیم
اینا همش مزخزفه محضه. ...
همین پارسال بود یادم نیست تو کدوم کشور ولی یه بنده خدایی همه ثروتش رو بین مردم تقسیم کرد چون فکر میکرد فرداش دنیا تمومه.
الان یعنی شبه یلدا باید منتظر پایان دنیا باشیم
اینا همش مزخزفه محضه. ...
همین پارسال بود یادم نیست تو کدوم کشور ولی یه بنده خدایی همه ثروتش رو بین مردم تقسیم کرد چون فکر میکرد فرداش دنیا تمومه.
دوستان فکر کنم این تاپیک زیر مجموعه انجمن موضوعات علمی باشه . بهتره صحبتها و گفت و گوها سطح بالاتری داشته باشن .
نه این که فلانی چی گفته و قراره چه کسی ظهور یا غروب کنه !
فعلا چیزی که ظهور کرده و نشانه هاش هم کاملا مشخص شده خرافه پرستی , عدم تعقل و استفاده از مغز در بین اکثر ایرانیانه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من اینا همه سیاه بازیه و ترسوندن مردم و تبلیغات و ... بیش نیست! بارها مشاهده شده که گفتن زمین فلان سال از بین میره ولی نرفت. این یکی هم روش(نمی دونم فلان اتفاق میوفته... اسراییل حمله کنه ... یا امام زمان ظهور میکنه یا ... 3روز برق جهان میره!)
اینا همه دروغ و چرندیاتی بیش نیستفقط تبلیغاتش رو بیشتر کردن!
الکی سرتون رو با این چیزا درد نیارید و بی خودی و برای پوچ نگران نشید!
Last edited by armin69; 28-11-2012 at 19:00.
شما که توقع ندارید پادشاه عربستان عمر جاوید داشته باشه؟
ضمناً یه بار تاپیک به خاطر این مسائل تهدید شده از جانب جناب بابک.
لطفاً بحث رو سیاسی نکنید!
از قوم و تمدن خرافه پرستی مثل مایا که ارواح طبیعت رو می پرستن و خدای خودشون رو خدای مار یا خدای ذرت یا خیلی چیزای دیگه می دونن.
و برای این خدایان جعلی کذب ادم قربانی می کردن
چه جوری میشه انتظار داشت که پیش بینی کنن پایان دنیا چه روزیه؟؟؟
این جواب تمام سوال هاست ؛ بعضی دوستان با وجود اینجور جواب بازهم میان سوال های نامناسب میپرسن و دوباره مطلب رو کش دارش می کنن. بهتره که این تاپیک قفل شه!
سلام بنظرم همه اين حرفها سر كاريه چون غير از خود خدا هيچكسي از پايان دنيا خبر ندارد اصلا همه هيجان و لذت و نمك زندگي به همينه كه ندوني چه وقتي تمام ميشه چون در غير اينصورت اميدي براي ادامه زندگي نيست همه چيز بيمعني ميشه. همين
اصن اون رو ولش از یه خدا ناباور بیای بپرسی همین جواب رو میده (غیر فراماسون ها و خرافاتی ها و از این قبیل افراد!)
آره ... خیلی از دوستان میگن ... یکیشون میگی بابا 21 دسامبر بیاد بزنه دنیا رو نابود کنه راحت شیم بابا ... اون یکی میگه جنگ بشه بریم جنگ شهید بشه راحت شیم ... یکی دیگه میگه امام زمان ظهور می کنه و ......
محتوای مخفی: یادآوری
با سلام خدمت دوستان و باتشكر از اين كه اين همه مطلب راجع به اين موضوع اين جا جمع كردين و خبر هاي علمي كه راجع به اين موضوع نوشتين !
نميدونم با چه عياري سنجيده شده كه 2012 كه موضوع فيلم هاي تخيلي هاليووده شده موضوع بحث علميه اينجا ! تيتر نظرسنجي اينه كه "آيا اعتقاد به 2012 داريد يا نه ؟" از كي تا الان بحثهاي اعتقادي شده جزو بحثهاي علمي ؟! خب من همه قبول دارم اخبار ناسا جزو موضوعات علميه مربوطه به نجومه ولي اين كه خبرهايي جنجالي و دروغيني كه ناسا خودش بعدش تكذيب ميكنه رو هميشه اينجا ببينيم به نظر من صورت خوشي براي موضوعات علمي نداره ، به خصوص تو حالت رسانه ايش وقتي يه نفر رجوع ميكنه به اينجا دوست داره روشنگري راجع به خبر ببينه نه اين كه با تيتر پايان دنيا مواجه بشه و يه عده خرافه هم به اضافه ي خبر ببينه !
تقويم مايا و نوسترآداموس و اين حرفها رو كدوم يك از شمابه عنوان مطلب علمي قبول داره كه توي اين بحث مطرح شده ؟ كدوم خبر راجع به وقوع 2012 انتشار پيدا كرده كه بعدش تكذيب نشده ؟
+بعضي آدماي اين مملكت از يه طرف به خرافه پرستي سنتي ها گير ميدن ،از يه طرف خودشون گير خرافه گراييه خيلي شديد تر از سنتي ها هستند !
تاپيكايي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته ميشه به بهانه ي اين كه بحث خارج از مباحث علميه و مشكل داره و اين حرفا ، اونوقت بحث هايي مثل اين تاپيك با وجود اين كه 347 نفر تا همين لحظه اعتقاد دارن خرافه اي بيش نيست ادامه پيدا ميكنه !
من از باز موندن اينجا و بسته شدن اونجا گلايه ندارم چون اگه داشتم ميرفتم قسمت انتقادات سايت ، فقط از كاربرايي كه توي بحث شركت ميكنن گله دارم كه بحث هاي علمي رو رها ميكنن و سراغ خرافه ميرن ، واقعا رها كردن فرهنگ خرافه پرستي خيلي سخته !
داستان و افسانه و ادبيات تاپيك به خصوص خودش رو داره !
اميدوارم كه حرفهااام رو كسي توهين به بحث و كاربراي عزيز تلقي نكنه چون حرفام رو صادقانه و بدون هيچ قصدي زدم !
ممنون از توجهتون
به نظر من این روز برای این خیلی مهم شده چون تو خیلی از مذهب ها و فرقه ها وعده های زیادی برای این روز دادند و الا اگه یادتون باشه پارسال هم یه کشیک اعتقاد داشت دنیا تو 2011 تموم میشه حتی بعد این که فهمید اشتباه کرده از ناراحتی سکته کرد مرد
مثلا تو زرتشت گفتن که شب یلدا سوشیانت میاد یا تو اسلام اعتقاد دارن مهدی روز جمعه میاد یا نوادگان مایاها هم اعتقاد دارن به نظر اجدادشون حتی یه موضوع جالب که شاید ندونید این که رهبر شیطان پرستان سال ها پیش قول داده بوده که حکومت شیطان پرستی روز 21دسامبر 2012 در ساعت 11:11 دقیقه بر جهان حاکم میشه اینو تو یه مستند دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)