آقا من با دستگیره که بازی میکنم شوکو باید بگیری پایین تا بره جلو کلا برعکسه چرا؟
آقا من با دستگیره که بازی میکنم شوکو باید بگیری پایین تا بره جلو کلا برعکسه چرا؟
دوستان من تو مرحله ای که بتمن وارد یه دودکش میشه که زیر پاش آتیشه و اگه بیفته میسوزه گیر کردم مشکل شیر آب هست که نمیتونم بهش برسم وقتی هم Lctrl رو میگیرم از مسیری که سنگها یکم ریزش داشته عبور نمیکنه باید چیکار کنم؟؟؟
باید با قلاب دری که جلوت هسترو بکشی تا راهه آب باز شه و میله هارو سرد کنه تا رد بشی
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
من الان روی اون اتوبانه هوایی که خراب شده هستم که یه جسد قرار داره و گلوله رو اسکن کردم و یه خطه قرمز رو نشون میده اما وقتی مسیرو دنبال میکنم یه جایی قطع میشه و ادامه نداره!دور و بر هم اسکن کردم چیزی نیست؟؟؟
شما باید با کلید اسپیس سرعت بگیری وقتی نزدیک سنگ شدی با کلید کنترل از زیرش بصورت تکل رد بشی
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
نه اونجا فک نکنم باید کاری کنی سر قربانیه بعدیه که اوراکل بهت میگه ددشات کیو کجا قراره بزنه که باید سری دس به کار بشی تا طرف ترور نشه
برو داخل همون جایی که خط قرمز قطع میشه روی زمین رو اسکن کن یه پوکه پیدا میکنی و ...
بعضی از قسمت های بازی واقعا گیچ کننده هست ولی ادامه بدی راه میوفتی ...
سلام، باید بعد از اینکه محل برخورد گلوله و پوکه رو پیدا کردی، یه حالت اثر انگشت مانندی رو روی پشت بوم همونجا که خط قطع میشه و یه تابلوی تبلیغاتی هم هست، اسکن کنی بعد با اراکل حرف میزنی، بعد بازی میکنی تا اینکه صدای گلوله میشنوی که اوراکل محل رو بهت میگه...البته برای نشیدن صدای بعدی باید بازی کنی ممکنه یک ساعت بعد این اتفاق بیفته!من الان روی اون اتوبانه هوایی که خراب شده هستم که یه جسد قرار داره و گلوله رو اسکن کردم و یه خطه قرمز رو نشون میده اما وقتی مسیرو دنبال میکنم یه جایی قطع میشه و ادامه نداره!دور و بر هم اسکن کردم چیزی نیست؟؟؟
خیالت راحت باشه پایان بازی پیچیدست و راحت نمیشه تشخیص داد و خودت باید تجربه کنی! پس لو نرفته
شرمنده اصلا یادم نبودبابا این قسمتهایی که داستان بازیو لو میده بزارید تو اسپویلر یا حداقل قبلش بگید. آدم دیگه نمی تونه این فرومه بخونه ای بابا
به این میگن مثبت اندیشیخیالت راحت باشه پایان بازی پیچیدست و راحت نمیشه تشخیص داد و خودت باید تجربه کنی! پس لو نرفته![]()
سلام
آره همونجایی هست که تابلوی تبلیغاتیه و جلوتر هلیکوپتر منهدم شده قرار داره اما روی پشت بوم هیچی نیست حتی اطرافرو هم گشتم با مد کاراگاهی متاسفانه اثره انگشتی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا این مربوط به داستانه فرعی میشه؟؟؟آخه من بازی رو الان 64 درصد رفتم
خلاصه کلافم کرد!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------
راستی من دارم به ریدلر لعنتی نزدیک میشم!!!الان 381 شدم 19 تا دیگه مونده اما همین 19 تا خدا میدونه کی تموم شه!!!!!!!
اونجایی که رد گلوله تموم میشه زمین رو بگرد.احتمالا رو زمین خوابیده بوده اثرش رو برف مونده.اگه نه بگو چندمین مقتوله این یارو تا بهت بگم کجاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)